Архів новин

"Професор" Андрій Слюсарчук - самозванець без вищої освіти, який обманув усіх, крім "Експресу"

Львів'янин Андрій Слюсарчук, який відомий своїми феноменальними здібностями і пам’яттю, є самозванцем, у якого насправді немає ані диплому медичного вишу, ані взагалі вищої освіти. Сам Слюсарчук, який занесений у книгу рекордів Гінесса (через світовий рекорд із запам'ятовування числа "пі"), не пам’ятає точно своїх деталей біографії і плутається у фактах про своє дитинство і юність. Як з’ясували у своєму журналістському розслідуванні журналісти газети "Експрес", "Андрій Слюсарчук - зовсiм не та людина, за яку себе видає".

"Вiн нiколи не був дитиною-вундеркiндом. Вiн не вступав у росiйський медичний виш у дванадцять рокiв, а отже, не має базової медичної освiти. Його дипломи фiктивнi, хоча схема їх отримання - майже бездоганна. Вiдповiдно, вiн не може бути нi професором, нi доктором медичних наук. Вiн також не нейрохірург", пишуть журналісти.

"Так у нього справдi є талант, але зовсiм не той, який вiн собi приписував: усi цi роки вiн просто водив за нiс усю країну, двох президентiв, наукову та лiкарську громадськість", пояснюють журналісти. Адже у Андрія Слюсарчука – безліч титулів і посад.

Раніше колишній президент Віктор Ющенко видав указ про створення Iнституту мозку, який мав очолювати "професор нейрохiругiї" Андрiй Слюсарчук. А 30 вересня Віктор Янукович своїм указом призначив Слюсарчуку премію у розмiрi 150 тисяч гривень професору кафедри.

"Це iсторiя однiєї з найбiльш масштабних манiпуляцiй, яку знала iсторiя. Особливо якщо зважити, що справжня освiта нашого "професора", за словами його реальних учителiв, заледве дорiвнює трьом класам школи...", пишуть журналісти.

Журналісти хотіли зробити про Андрія Слюсарчука матеріал. У ньому – розповісти про його життя, додати розповіді вчителів і знайомих. Але як тільки журналісти почали детальніше розпитувати генія про його минуле, Слюсарчук почав їм погрожувати.

"Я вам нiчого не скажу. Ви не маєте права мене перевiряти, Жоден журналiст не написав про мене правду. Жоден!... I не напишуть! Нiхто нiчого не знайде! Нiколи! Я все знищив! Все!... Будуть писати - мозги по стiнах! Хай я сяду, але мозги їх - по стiнах!.."

Журналісти почали перевіряти інформацію, яку надавав раніше Слюсарчук про своє життя.

Сам "професор" розповідав, що у дев'ять рокiв, як дитина-вундеркiнд, закiнчив школу (пiсля загибелi батькiв в автокатастрофi його вiддали в iнтернат), вiн звiдти втiк i у дванадцять став студентом Московського медунiверситету iм. Пирогова. Навчався там у 1984 - 1991 роках.

Як з’ясували журналісти, Андрiй Тихонович Слюсарчук, який народився 10 травня 1971 року, нiяк не мiг закiнчити школу анi в дев'ять рокiв, анi в дванадцять, як i стати студентом медичного унiверситету - нi в 12, нi у 18 рокiв.

Насправді у 1980 - 1987 роки (з другого по восьмий класи) Андрiй Тихонович Слюсарчук навчався i жив на Житомирщинi, а саме у селi Гришкiвцi Бердичiвського району, де є Бердичiвська спецiальна школа-iнтернат для дiтей сирiт та дiтей, позбавлених батькiвських прав. Там отримав свiдоцтво про закiнчення цього закладу.

У 1987 - 1991 роках (вiд 17 до 20 рокiв) - Андрiй Тихонович Слюсарчук навчався у 208-й групi Мiжрегiонального вищого професiйного училища залiзничного транспорту за спецiальнiстю штукатур-плиточник-облицювальщик.

Отож: диплом про закiнчення у 1991 роцi Росiйського державного медичного унiверситету iм. Пирогова у Москвi Андрiєм Тихоновичем Слюсарчуком - сфальсифiкований документ. До речi, його оригiнала нiхто нiколи не бачив. Усi подальшi дипломи медичних вишiв та звання - також є фальсифікація", підсумовують журанілсти.

"Зважаючи на погрози, що пролунали на адресу журналiстiв "Експресу" вiд громадянина України пана Слюсарчука, просимо мiнiстра внутрiшнiх справ пана Могильова вжити всiх необхiдних заходiв, що гарантуватимуть безпеку наших журналістів", пишуть журналісти.

Укаїнська правда

Alex[12.03.15 23:24]
Слюсарчук мужик! Говорите кому-что угодно, а если чтото не нравится - не завидуем, а затыкаем хавальники ... такое ощущение что тут (не про всех конечно же, а про некоторых редких индивидов) самовыражение как раз таки обиженых на жизнь.

P.S. Не в обиду, накипело.
аналітик[11.11.21 23:04]
Є такий діагноз у психіатрів МДП(маніакально депресивний психоз)
Напевно у Слюсарчука домінувала маніакальна фаза. Люди в цій фазі дуже впевнено тримаються за свої фантазії і некритичні до свого стану...Хвороба плюс цинічний псевдоталант "Остапа Бендера" помножений на жадібність попри усе самореалізуватись у людину з надможливостями.Україна-країна талановитих маніакальних особистостей, геніальних злодіїв "Слюсарчуків" на різних соціальних щаблях...
киянка[11.11.20 22:45]
В цій ситуації вражає потужна сила безперечно неординарної особистості з її прагненням збудувати свою долю, здійснити свою мрію. Шкода, що так безглуздо та неадекватно. Адже Герострат також здійснив свою мрію, ввійщов в історію тим, що зруйнував храм Артеміди в Ефесі. Не берусь осуджувати цього Андрія, хоча б тому, що в дитинстві не знайшлось нікого поруч аби направити, спрямувати, підтримати неординарного хлопчика. Чесно - мені просто шкода, що такі мізки не спрацювали на позитив. А їм, таланту, цілеспрямованості все-таки віддаю належне. Таку силенну кількість титулованиХ, можновладних прокотив посередностей і виходить повних тупаків та нездар. Проте все має свій початок і свій кінець. От і все про роль особистоті в соціумі. Це діагноз моралі та рівня суспільства. Власне він цей діагноз і виставив.
Жесть[11.11.19 00:09]
Соломія ну ти і дура. Тобі плюй в очі, а ти кажеш що дощ іде. Експрес, ви молодці. Люди за вас.
НеЗалежна[11.11.17 19:10]
У мене склалася неоднозначна думка після прочитання усього.Дешеве, не надто якісне шоу, цирк.Дядько "бруднив" білий халат.Якось його запросили в лікарню на операцію сонних артерій.Всі були в захваті-сам ГЕНІЙ тут. Після декількох запитань завідувача відділенням (на які знають відповіді навіть студенти, як виявилося!), пан Слюсарчук "раптово" відлучився в туалет, так і не повернувшись... Однак, це аж ніяк не дає право вчиняти такий розголос до отримання остаточних результатів слідства. Якщо людина справді має психічний розлад, то він має знаходитися під наглядом психіатрів, а не брати участь в "журналістському реаліті-шоу"! Невже ніхто не усвідомлює, що для хворої людини це - катастрофа!!! Якщо кажете про людяність, але чините, як хижаки, Ви нічим не кращі за нього, ба навіть гірші - він же хворий, з цим ми рахуватися зобов'язані!Родинам загиблих я співчуваю, але давайте зберігати спокій до закінчення слідства!
bumer[11.11.17 18:04]
Цікаво як Слюсарчук обіграв РИБКУ?
Аква[11.11.16 15:07]
А не безпечніше б йому було тихо-мирно сидіти простим "психотЕрапевтом", "психологом", а не лізти в нейрохирурги. Ніхто не запідозрить... Якщо він такий "шахрай", то,певно, так і зробив би і не мав такого клопоту. Мені здається, що люди з надздібностями всі "зафіксовані" де треба, з перспективою на подальшу співпрацю. А цей захотів бути вільним, послав когось кудись подалі... От все і закрутилось...
Правда[11.11.16 11:09]
Знаю Тихоновича багато років. Я з тих людей, кому він реально допоміг, але чомусь журналістів цікавлять тільки жертви. В мене до сих пір зберігається листок із написаною ним схемою лікування підписом і печаткою. Коли ходив по лікарях зі своїм діагнозом вони тільки за голову хапались і направляли один від одного та по різних лікарнях. Та це журналістів не турбує, бо їм заплатили за знищення доброї репутації Слюсарчука. Скільки грошей було потрачено на лікування нашими львівськими лікарями!!! Коли я звернувся до Тихоновича, він сказав. що це дуже легко лікується. Сам написав мені схему, ніяких крапельниць не ставив, препаратів не продавав, а допоміг грошима на купявлю ліків в аптеці і аналізи показали, що я абсолютно здоровий. От вам реальний приклад. А ще доречі лікував моїх знайомих, які дізнались про свої хвороби не від нього, а в наших поліклініках. Доречі, чому ніхто не цікавиться нашими лікарями, які обдурюють пацієнтів??? Одна знайома звернулася в Богдан (Слюсарчук там на цей час не працював) так їй сказали, що в неї рак грудей. людина впала в таку депресію, поки в іншій лікарні не перевірилась і виявилось, що все в неї впорядку. Чому саме Слюсарчука покарати хочуть??? В нас безліч лікарів з дипломами, які скалічили багато життів і продовжують це робити, це ж реалії нашого українського життя, про це всі знають. А докопуються саме до Слюсарчука??? Просто він розумніший від будь-якого лікаря, ну запальний трохи, але ж він лікує і виліковує!!! І ще пару фактів. Існують відеозаписи, на яких зображено як Слюсарчук робить операцію, без асистентів і помічників, сам! Як вам пані Мартинець таке, якщо ці записи, точніше їх копії опиняться в міліції, як доказ того, що Слюсарчук хірург, причому не аби який! Стосовно померлої вахтерши. Чомусь після цього інші вахтери бігали за Слюсарчуком, щоб він надав їм медичну консультацію. Вони, що не знали про свою попередницю?! Слюсарчук обгудовував та обстирував пів того гуртожитку. давав гроші найбіднішим студентам, щоб вони мали за що вдягнутись, допомагав з вирішенням різних проблем. А тепер ці студенти кажуть, що він їх нашпиговував психотропними препаратами, ганьба вам хлопці, так не робиться.
Правда[11.11.16 11:08]
Звертаюсь до пацієнтів Слюсарчука, яким він реально допоміг, відгукніться, Андрію зараз потрібна наша допомога, не будтье легковажні, необхідно подати свідчення, що Слюсарчук лікував і виліковував!!!
Правда[11.11.16 10:50]
Знаю Тихоновича багато років. Я з тих людей, кому він реально допоміг, але чомусь журналістів цікавлять тільки жертви. В мене до сих пір зберігається листок із написаною ним схемою лікування підписом і печаткою. Коли ходив по лікарях зі своїм діагнозом вони тільки за голову хапались і направляли один від одного та по різних лікарнях. Та це журналістів не турбує, бо їм заплатили за знищення доброї репутації Слюсарчука. Скільки грошей було потрачено на лікування нашими львівськими лікарями!!! Коли я звернувся до Тихоновича, він сказав. що це дуже легко лікується. Сам написав мені схему, ніяких крапельниць не ставив, препаратів не продавав, а допоміг грошима на купявлю ліків в аптеці і аналізи показали, що я абсолютно здоровий. От вам реальний приклад. А ще доречі лікував моїх знайомих, які дізнались про свої хвороби не від нього, а в наших поліклініках. Доречі, чому ніхто не цікавиться нашими лікарями, які обдурюють пацієнтів??? Одна знайома звернулася в Богдан (Слюсарчук там на цей час не працював) так їй сказали, що в неї рак грудей. людина впала в таку депресію, поки в іншій лікарні не перевірилась і виявилось, що все в неї впорядку. Чому саме Слюсарчука покарати хочуть??? В нас безліч лікарів з дипломами, які скалічили багато життів і продовжують це робити, це ж реалії нашого українського життя, про це всі знають. А докопуються саме до Слюсарчука??? Просто він розумніший від будь-якого лікаря, ну запальний трохи, але ж він лікує і виліковує!!! І ще пару фактів. Існують відеозаписи, на яких зображено як Слюсарчук робить операцію, без асистентів і помічників, сам! Як вам пані Мартинець таке, якщо ці записи, точніше їх копії опиняться в міліції, як доказ того, що Слюсарчук хірург, причому не аби який! Стосовно померлої вахтерши. Чомусь після цього інші вахтери бігали за Слюсарчуком, щоб він надав їм медичну консультацію. Вони, що не знали про свою попередницю?! Слюсарчук обгудовував та обстирував пів того гуртожитку. давав гроші найбіднішим студентам, щоб вони мали за що вдягнутись, допомагав з вирішенням різних проблем. А тепер ці студенти кажуть, що він їх нашпиговував психотропними препаратами, ганьба вам хлопці, так не робиться.
Інкогніто![11.11.15 20:27]
Знаю і пані Світлану Мартинець і Починка. Перша - сучка (вибачте за ненормативну лексику) другий - ну просто не має слів, як його назвати. А сама газета - це просто пі...пі...
itua[11.11.15 12:15]
Я, як колишня студентака НУЛП, проживаючи поруч із славнозвісним 14 гуртожитком, не з чуток знаю про цього "горе-генія".... Дивує чому дехто і досі сумнівається і не довіряє явним доказам і свідченням стількох людей, які ще не встигли забути злодіяння цього "псевдо генія"! Напевне головна проблема в тому, що людям легко повірити в "над людину" з "над здібностями", але важко змиритись що це обман явного шизофреніка з хворобливою уявою, який так вміло ввів всіх в оману і заставив захоплюватись собою практично всю країну!!! І ще, всі його нагороди лишній раз доводять, що при владі у нас одні петеушники, які називають себе "проффесорами" з купленими дипломами! Мені жаль, що нам всім випало жити в такий час.....
Олександр[11.11.12 22:53]
До Студент НУ ЛП. Це хто сказав що ВУЗ входить в 20 кращих університетів Європи? Мабуть ректор чи декан. За останніми рейтингами Українські вузи не війшли в 100. Питання - звідки така дезінформація?
Sum[11.11.10 12:31]
Зі сторони все це виглядає як спланована травля однієї людини. Якась невідома газета, а грошей і на поїздки і на розслідування вистачило? Хто спонсором був не оголосите? А в Інтернеті, що робиться? Це ж які мають бути капіталовкладення, щоб таку компанію розвернуть? Навіть у Вікіпедії дістали – з голови до ніг брудом облили. Прочитала пару відгуків і злякалася який по землі «монстер» ходить. Вчора був геній, а сьогодні шарлатан, вбивця і збоченець. А чому? Тому, що не такий як всі? Тому, що важко повірити в надздібності тим у кого їх немає? Тому, що ті хто обливають брудом Андрія відчувають себе порівняно з ним ущербними? Тому, що людина має геніальні ідеї? Тому, що може сягнути вершин, які і не снилися професорам-колегам? Як лише на основі якоїсь газетної статті можна робити висновки і так жахливо відзиватись про людину? А якщо все це наклеп і намагання прибрати з дороги конкурента? Люди, що ви робите? Ви впевнені на 100% в правдивості газетної історії? Вам цього досить, щоб закидати іншого камінням? Люди, а ви взагалі Люди?
Sum[11.11.10 12:22]
Зі сторони все це виглядає як спланована травля однієї людини. Якась невідома газета, а грошей і на поїздки і на розслідування вистачило? Хто спонсором був не оголосите? А в Інтернеті, що робиться? Це ж які мають бути капіталовкладення, щоб таку компанію розвернуть? Навіть у Вікіпедії дістали – з голови до ніг брудом облили. Прочитала пару відгуків і злякалася який по землі «монстер» ходить. Вчора був геній, а сьогодні шарлатан, вбивця і збоченець. А чому? Тому, що не такий як всі? Тому, що важко повірити в надздібності тим у кого їх немає? Тому, що ті хто обливають брудом Андрія відчувають себе порівняно з ним ущербними? Тому, що людина має геніальні ідеї? Тому, що може сягнути вершин, які і не снилися професорам-колегам? Як лише на основі якоїсь газетної статті можна робити висновки і так жахливо відзиватись про людину? А якщо все це наклеп і намагання прибрати з дороги конкурента? Люди, що ви робите? Ви впевнені на 100% відсотків в правдивості газетної історії? Вам цього досить, щоб закидати іншого камінням? Люди, а ви взагалі Люди?
Sum[11.11.10 11:00]
Зі сторони все це виглядає як спланована травля однієї людини. Якась невідома газета, а грошей і на поїздки і на розслідування вистачило? Хто спонсором був не оголосите? А в Інтернеті, що робиться? Це ж які мають бути капіталовкладення, щоб таку компанію розвернуть? Навіть у Вікіпедії дістали – з голови до ніг брудом облили. Прочитала пару відгуків і злякалася який по землі «монстер» ходить. Вчора був геній, а сьогодні шарлатан, вбивця і збоченець. А чому? Тому, що не такий як всі? Тому, що важко повірити в надздібності тим у кого їх немає? Тому, що ті хто обливають брудом Андрія відчувають себе порівняно з ним ущербними? Тому, що людина має геніальні ідеї? Тому, що може сягнути вершин, які і не снилися професорам-колегам? Як лише на основі якоїсь газетної статті можна робити висновки і так жахливо відзиватись про людину? А якщо все це наклеп і намагання прибрати з дороги конкурента? Люди, що ви робите? Ви впевнені на 100% відсотків в правдивості газетної історії? Вам цього досить, щоб закидати іншого камінням? Люди, а ви взагалі Люди?
IV[11.11.04 09:53]
Ну а что вы хотите. Если у нас страной руководят бездари с купленными дипломами. Если наши парламентарии больше похожи на уголовников нежели на элиту общества. Молодец этот прохвост что обул даже президентов. Вот только простых смертных не надо было трогать.
Олександра[11.11.01 13:13]
Газета Експрес мабуть дійсно дещо втратила у заробітку, раз пішла на такі "сенсації". Пан Починок з*їв з посади прокурора Львівської області пана Баганця. Саме так - з*їв, тому що той заступився за селян, в яких не зовсім чесними шляхами пан Починок забрав ліс для свого мисливського господарства.
А пан Баганець це фактично єдиний прокурор області, який за дякую допомагав простим людям. В своїй практиці мала випадок, коли мама добилася з прокурором зустрічі і він допоміг - скасував незаконну апеляційну скаргу горе-прокурорів Франківського райому м.Львова і хлопчину випустили з СІЗО. А дитина та була інвалідом з дитинства (дебільна відсталість) і плюс букет інших хвороб. А за злочин насправді мав відповідати синок працівника Перемишлянського РВ. Крім цього, ще троє інших людей просили захисту у Баганця і він допомагав.
А тепер пан Баганець працює адвокатом (покажіть мені хто з таких високих чинів після служби державі ішов працювати)і захищає опозиційного Ю.Луценка.
Резюме: газета і журналістка просто огидні. Коли до них звертаються люди про сюжети де є безчинство міліції, прокурорів, "грошових мішків", то часу на такі сюжети в них немає, а тут - і відрядження і запити.
Якби Слюсарчук був не сиротою а синком львівських чинуш, то пані Світлана вже б давно сиділа тихенько і не мурнула.
Иван[11.10.29 16:08]
Несомненно, журналисты знают, чем может обернуться для них публичная ложь на уважаемое даже президентами такое "светило".
Поэтому не сомневаюсь в опубликованном. И только очень сожалею, что в нашем обществе становится всё больше пациентов для таких "проФФеСоров". Равно, как и для всех прочих экстрасенсов пониже рангом. Увы, таково наше общество. Поэтому и президентов таких имеем, такую СИСТЕМУ управления этим обществом.
Максим[11.10.28 16:18]
Для тих хто його оправдовує і захищає, ніби обманював, то нехай би собі обманював. А те що на його совісті смерті людей і скалічені долі це теж дурниця?
Новояворівчанка[11.10.28 00:18]
Наше місто добре памьятае цього"горе генія".Він приїхав до нас як екстрасенс,проводив в палаці культури сеанси гіпнозу.З грандіозним скандалом був фактично вигнан з міста(приставав до молоденьких хлопчиків).Івже тоді була викрита його брехня з всіма тими його дипломами.І я була дуже здивована зустрівши цого в Львівській лікарні,До тогож він сказав мені що він викладае в медінституті.Нема меж його цинічній,брехливій зухвалості!!!!!
Танка[11.10.27 17:30]
Соломія,ти не сповна розуму! 12-13 років "чолов яга" вчився у двох медінститутах. І ще й став нейрохірургом петеушним! Замахнувся амбітник!У Москві навіть не чули про нього Ніхто його не знає, не проходив ні в списках, ніде не рахувався. ГРОШІ в Україні ЗРОБЛЯТЬ і таких "ГЕНІЇВ-НЕЙРОХІРУРГІВ" і не подавляться. Сам найде жертву, замучить, органами приторгує і заключення напише, а тисячами чистоган у кармани порозпихує можновладцям! Нахабно захотів і премій і регалій від міністра і президента, це потім напишуть - він з інтернату для розумововідсталих - загіпнотизував НАС!
Танка[11.10.27 17:30]
Соломія,ти не сповна розуму! 12-13 років "чолов яга" вчився у двох медінститутах. І ще й став нейрохірургом петеушним! Замахнувся амбітник!У Москві навіть не чули про нього Ніхто його не знає, не проходив ні в списках, ніде не рахувався. ГРОШІ в Україні ЗРОБЛЯТЬ і таких "ГЕНІЇВ-НЕЙРОХІРУРГІВ" і не подавляться. Сам найде жертву, замучить, органами приторгує і заключення напише, а тисячами чистоган у кармани порозпихує можновладцям! Нахабно захотів і премій і регалій від міністра і президента, це потім напишуть - він з інтернату для розумововідсталих - загіпнотизував НАС!
Танка[11.10.27 17:30]
Соломія,ти не сповна розуму! 12-13 років "чолов яга" вчився у двох медінститутах. І ще й став нейрохірургом петеушним! Замахнувся амбітник!У Москві навіть не чули про нього Ніхто його не знає, не проходив ні в списках, ніде не рахувався. ГРОШІ в Україні ЗРОБЛЯТЬ і таких "ГЕНІЇВ-НЕЙРОХІРУРГІВ" і не подавляться. Сам найде жертву, замучить, органами приторгує і заключення напише, а тисячами чистоган у кармани порозпихує можновладцям! Нахабно захотів і премій і регалій від міністра і президента, це потім напишуть - він з інтернату для розумововідсталих - загіпнотизував НАС!
Танка[11.10.27 17:30]
Соломія,ти не сповна розуму! 12-13 років "чолов яга" вчився у двох медінститутах. І ще й став нейрохірургом петеушним! Замахнувся амбітник!У Москві навіть не чули про нього Ніхто його не знає, не проходив ні в списках, ніде не рахувався. ГРОШІ в Україні ЗРОБЛЯТЬ і таких "ГЕНІЇВ-НЕЙРОХІРУРГІВ" і не подавляться. Сам найде жертву, замучить, органами приторгує і заключення напише, а тисячами чистоган у кармани порозпихує можновладцям! Нахабно захотів і премій і регалій від міністра і президента, це потім напишуть - він з інтернату для розумововідсталих - загіпнотизував НАС!
Танка[11.10.27 17:30]
Соломія,ти не сповна розуму! 12-13 років "чолов яга" вчився у двох медінститутах. І ще й став нейрохірургом петеушним! Замахнувся амбітник!У Москві навіть не чули про нього Ніхто його не знає, не проходив ні в списках, ніде не рахувався. ГРОШІ в Україні ЗРОБЛЯТЬ і таких "ГЕНІЇВ-НЕЙРОХІРУРГІВ" і не подавляться. Сам найде жертву, замучить, органами приторгує і заключення напише, а тисячами чистоган у кармани порозпихує можновладцям! Нахабно захотів і премій і регалій від міністра і президента, це потім напишуть - він з інтернату для розумововідсталих - загіпнотизував НАС!
Танка[11.10.27 17:29]
Соломія,ти не сповна розуму! 12-13 років "чолов яга" вчився у двох медінститутах. І ще й став нейрохірургом петеушним! Замахнувся амбітник!У Москві навіть не чули про нього Ніхто його не знає, не проходив ні в списках, ніде не рахувався. ГРОШІ в Україні ЗРОБЛЯТЬ і таких "ГЕНІЇВ-НЕЙРОХІРУРГІВ" і не подавляться. Сам найде жертву, замучить, органами приторгує і заключення напише, а тисячами чистоган у кармани порозпихує можновладцям! Нахабно захотів і премій і регалій від міністра і президента, це потім напишуть - він з інтернату для розумововідсталих - загіпнотизував НАС!
Танка[11.10.27 17:29]
Соломія,ти не сповна розуму! 12-13 років "чолов яга" вчився у двох медінститутах. І ще й став нейрохірургом петеушним! Замахнувся амбітник!У Москві навіть не чули про нього Ніхто його не знає, не проходив ні в списках, ніде не рахувався. ГРОШІ в Україні ЗРОБЛЯТЬ і таких "ГЕНІЇВ-НЕЙРОХІРУРГІВ" і не подавляться. Сам найде жертву, замучить, органами приторгує і заключення напише, а тисячами чистоган у кармани порозпихує можновладцям! Нахабно захотів і премій і регалій від міністра і президента, це потім напишуть - він з інтернату для розумововідсталих - загіпнотизував НАС!
ОЛена[11.10.27 17:08]
GG,Олена,М,Дао бажаю вам спочатку 9 переливань крові він вашого улюбленця-гіпнотизера, а потім поговоримо. Неймовірне розкриття. Дякуємо Свєтлані та всем журналістам, які не бояться захищани понівечені людські життя і рятувати майбутні. Монстри Системи не чураються ставити підписів і печаток, захищати "грошову лапу" і плодити таких же монстрів. Це ж хороший прибуток і машина для знщення народу!!!
Валентин[11.10.26 15:26]
http://www.news.lugansk.ua/index.php?newsid=1927
http://www.news.lugansk.ua/index.php?newsid=1914
Масня[11.10.25 23:27]
У нього умішка Бармалея.Невже ніхто не побачив цього?!
Масяня[11.10.25 23:25]
У Слюсарчука посмішка Бармалея!Невже ніхто з тих,хто повівся на його бріхні,не ПОБАЧИВ цього?!
GG[11.10.25 11:58]
Вітаю експрес з підвищенням рейтингів в десятки разів, тепер будете продаватись краще:)))))
Але помоєму колись ви пронього писали зовсім протилежну стсттю, але я можу і помилитись, бо читав багато преси, але зараз Експрес точно читать не буду, і ЗІК також не дуду дивитись, бо вони цього не заслуговують!!!!!!!
PR-щики, успіхів у вашій брудній справі...:)))))))
Саша[11.10.18 20:44]
Ця газета має гарну репутацію. Тож не варто називати її "дешевою жовтою газеткою".
А на рахунок Слюсарчука - я думаю, що він справді не сповна розуму. Найдіть хоч одного пацієнта, який би реально дякував йому. А не тут, іи ще на сайтах, де написати може хто-завгодно і що-завгодно.
Таран[11.10.18 12:52]
А де зараз цей "чудо-лікар"? Чому не дає спростування, якщо його такого "пурєдного" обмовили? Він в бігах чи і далі продовжує свою незаконну діяльність ділячись з представниками правоохоронних органів витягнутим у нещасних та хворих баблом? Чи перевіряє дані про шахрайство в особливо великих розмірах прокуратура?
Віка[11.10.18 10:57]
Згодна з Dao, дитині з інтернату водити всіх за ніс??????? Це вже геніальність, хоча й своєрідна
О[11.10.15 21:21]
Він насправді шахрай. Моя сім'я мала необережність лікувати в цього псевдолікаря дитину. Так він з нас витягнув за самі лікарства 3000.00 дол США і 7000,00грн.(2003рік) Ці лікарства він привозив з Москви, але насправді ті лікарства коштували в 3 (рази) дешевше ніж нам було оголошено. І в кімнаті гуртожитку "Львівська політехніка" він ставив сумнівні крапельниці. Хоча завжди він був обережний: ніколи ніяких записів, призначення він не записував особисто. Це під диктовку робили його "хлопці" або ми, батьки. Так продовжувалось три роки. Нам дуже пощастило, тому що п. Слюсарчук зрозумів що у нас вже немає звідки брати кошти і почав нас ігнорувати (не брав слухавки коли ми телефонували, казав передзвонити через тиждень і т.д.). Після чого, ми звернулись до Київських медиків, які після обстеження сказали що ніякого захворювання в нашої дитини немає і було. Так що я дуже вдячна долі, що нам вистачило розуму більше до нього не звертатися. А якщо він такий ВЕЛИКИЙ лікар, тоді скажіть мені будь-ласка, чому жодного разу він не поцікавився долею дитини????? Хоч насправді наші контактні дані в нього були, тому що десь через 1рік після того як ми в нього перестали лікувати дитину, він зателефонував до мене з питання «Чи не залишилось в нас конкретного лікарства, які він прописував і отримували ми його по рецетру суворої звітності в спеціалізованій аптеці ».
Таких людей треба ізолювати від спілкування із здоровими людьми , щоб він не калічив нікому життя і ЙОГО САМОГО ТРЕБА ЛІКУВАТИ в
Студент НУ ЛП[11.10.14 16:28]
Сьогодні прочитав статтю в "Експрес", мене можна сказати склало на повал, адже сам навчаюсь у НУ ЛП, жах щоб така сволота проживала в гуртожитку, та ще й "лікувала" студентів сильнодіючим психотропними препаратами, прямо в гуртожитку, роблячи з студента наркомана-зомбі, це злочин на мою думку перш за все самої адміністрації студмістечка, жах, що твориться, в навчальному закладі, який входить в 20 кращих вузів Європи! Саме цікаво те чи буде взагалі прийнята якась реакція зі сторони вузу, чи перевірка хто живе, "працює" в гуртожитках НУ ЛП. Я сам не одноразово чув про жильців не студентів, які займають місце в гуртожитках, одного знайомого взагалі хотіли поселити в блок до системних наркоманів. Сумно!
Арктік[11.10.14 15:24]
Якщо він такий геніальний - де прямі докази тої геніальності? Де ті люди, кому він спас життя чи вилікував? Аферистів (навіть геніальних)- на палю! Чому від них мають страдати невинні люди?
83763872346[11.10.14 01:42]
--------------------------------------------------
Якщо він такий "чудотворець", лікар із "золотими руками" - то чому по телебаченні не показують ці його "неймовірні стілення безнадійно хворих" (хоча б одного), де відеорепортажі про лікарські здібності???

---Шановні читачі електронних видань в мережі Інтернет будьте обережні - багато "НАСТРОЧЕНО" неправдивої і сфальсифікованої інформації про його "золоті руки" та вміння, ОСОБЛИВО в К О М Е Н Т Я Р Я Х до різних статей!
---------------------------------------------------
Володимир[11.10.13 22:52]
От прочитав сьогодні статтю в Експресі, зацікавило бо Слюсарчук мене також лікував.
Зайшов в нет - коменти на багатьох сайтах одинакові - таке враження що одна людина строчитьусе це!
А тепер до теми:
Слюсарчука знаю - бабла багато з мене взяв - зробити - нічого не зробив!
Сашко - його кент - також знаю! Нормальний хлопчина!
Чи обманюють вони? Самому цікаво, адже п. Андрій дивна людина - мені з ним важко було спілкуватись, спочатку він взагалі мене прийняв за шпигуна!!! Ну людина має багато фобій.... і те що він здер з мене 3000 грн за галімі аналізи - не означає що він шахрай!

Висновок один: якщо докажуть в суді що це правда - тоді на палю треба садити усіх - його , Бобала... кента Садка (деречі так він його називає )))) ) та й інших помічників... а так напередж звинувачувати не варто!!!

І ще, надіюсь усі ці коменти не штампує кент Сашко, ну надто підозріло це все виглядає - на усіх сайтах одне і теж.... майте шановий(а) совість - хто б це не був!!!
З повагою patriotix@yandex.ru
Соломія[11.10.13 21:01]
психічно хворий не пан Слюсарчук, а журналісти (як,що їх можна так назвати) які писали цю маячню! Я не знаю,хто заплатив їм за таке болото і не знаю кому він так мішає,але я особисто знаю не ОДНУ людину яка працювала з ГЕНІЄМ в львівській лікарні,і всі задоволені ним, тільки позитивні відгуки ! Він вилікував не одну людину яка була приречена на смерть! Якщо ті хто вигадував таку історію впевнені в тому,що все,що вони написали ПРАВДА , то виникає питання, а чому на телебаченні ніхто не показав тих людей яким Слюсарчук скалічив здоровя, або родичів тих кого він довів до самогубства чи до смерті ,де ті студенти над якими він проводив досліди !? Як можна вірити в ткий маразм, як що б він НЕ ЛІКУВАВ то його вигнали б з лікарні та ще й посадили,я сумніваюсь,що постраждалі повчали б ! Це просто маячня та й все, гидко таке читати !
галичанин[11.10.12 21:21]
Всю країну він не водив, бо всі його не могли знати. От Ющенка, Таюачника і Януковича то так. Нарешті є причина погнати Табачника. За Політехніку трохи соромно, що дали себе водити за ніс.
галичанин[11.10.12 21:20]
Всю країну він не водив, бо всі його не могли знати. От Ющенка, Таюачника і Януковича то так. Нарешті є причина погнати Табачника. За Політехніку трохи соромно, що дали себе водити за ніс.
галичанин[11.10.12 21:20]
Всю країну він не водив, бо всі його не могли знати. От Ющенка, Таюачника і Януковича то так. Нарешті є причина погнати Табачника. За Політехніку трохи соромно, що дали себе водити за ніс.
галичанин[11.10.12 21:19]
Всю країну він не водив, бо всі його не могли знати. От Ющенка, Таюачника і Януковича то так. Нарешті є причина погнати Табачника. За Політехніку трохи соромно, що дали себе водити за ніс.
Олена[11.10.11 01:06]
Таке писати про людину, яка допомагає вилікуватись дуже і дуже багатьом не просто неетично, Андрій Тихонович народився лікарем, і дипломи у нього в порядку. А навіть, якщо би, навіть з якоїсь причини не були в порядку, він все одно дуже потужний лікар, сором газеті.
М[11.10.10 10:42]
Журналістське розслідування - фарс.
s1ik[11.10.09 23:23]
Та не обманув усіх крім Експресу, зрозуміло було що аферист одразу після матчу з Рибкою. Він навіть відмовився зіграти зі старою версією Фріц 4 з форою в фігуру, але в офісі ChessBase (Німеччина) під наглядом експертів.
Dao[11.10.09 02:52]
Ну от, просто так заради дешевої сенсації, зламали людині долю! Навіть якщо він і аферист, то геніальний аферист з величезною силою волі. Покинутий батьками, в дитинстві ледве ходив бо хворий на церебральний параліч був, дуже хотів бути з дитинства лікарем (що підтверджено "розслідувачами"), але нічого йому не світило бо звідки в інтернатівського дитини-бомжика гроші на медуніверситет.
То ж може й нафальсифікував щось з дипломом, хто зна!
Але операцій він не проводив, наскільки мені відомо, лише брехав що проводив, а відповідно спеціально людям шкоди не чинив! Не все тут так однозначно! Однозначно лише те що людині зламали долю, і не факт що найгіршій людині! Ну добре, не геній він насправді, - розвів людей, експертів, комп'ютерну програму, - і що? І сенс так гидити людині? Тираж дешевої жовтої газетки зріс? Того Слюсарчука і так життя не балувало, а "хєрроїчна"" журналістка втоптала його остаточно, і напевне дуже з себе горда!
львів*янка[11.10.07 22:34]
От молодець! Так намутити...

Всі новини випуску 
  • На Львівщині діє 74 початкові мистецькі школи

    Станом на 2013 рік на Львівщині діє 74 початкові мистецькі школи. Про це 29 серпня на прес-конференції повідомила директор департаменту з питань культури, охорони культурної спадщини та культурних цінностей Львівської ОДА Наталія Гамкало. За її словами, з 74 шкіл 41 – музична школа, 27 – мистецьких,...


  • 85 "швидких допомог" для Львівщини за 1,5 року

    Львівська область до кінця 2013 року і у 1-ому кварталі 2014 року отримає 85 нових автомашин. Про це сказала міністр охорони здоров’я України Раїса Богатирьова в рамках робочої поїздки до Львова. Під час зустрічі із медичним персоналом Р.Богатирьова оглянула систему екстреної (швидкої) медичної допо...


  • Нова лабораторія у НУ "Львівська політехніка"

    2 вересня відбудеться відкриття нової сучасної лабораторії програмування для вбудованих та мобільних платформ на кафедрі програмного забезпечення Інституту комп'ютерних наук та інформаційних технологій Національного університету “Львівська політехніка”. Торік Львівський кластер інформаційних техноло...


  • Львів'янин Роман Мартиненко – чемпіон і рекордсмен світу з пауерліфтингу серед юніорів

    23-річний уродженець Нового Роздолу, а нині представник армійського спорту Львівщини Роман Мартиненко успішно виступив на чемпіонаті Світу з пауерліфтингу серед юніорів в м. Кіллен (США). Роман Мартиненко переконливо переміг у ваговій категорії до 83 кг, встановивши новий рекорду світу в жимі лежачи...


  • Обiйти обмеження готiвкових розрахункiв в Україні можна шляхом передання прав вимоги

    Обiйти обмеження готiвкових розрахункiв, що вводиться з 1 вересня, українцi зможуть, зокрема, шляхом передання прав вимоги, вважає адвокат юридичної компанiї "Алєксєєв, Боярчуков i партнери" Єгор Штокалов. "Наприклад, хтось винен певну суму грошей покупцевi, який укладає з продавцем договiр купiвлi...


  • Янукович не їздив "магістраллю" Львів-Тернопіль

    Президент України Віктор Янукович заявив, що в Україні в 2014 р. почнеться повне оновлення всіх міських та магістральних доріг. Про це Янукович заявив в інтерв'ю українським телеканалам, яке було показано на каналі "1+1". "2014 стане роком, коли ми почнемо оновлювати міські дороги. У всіх областях....


  • Україна зменшуватиме обсяги споживання російського газу

    Президент України Віктор Янукович заявив, що країна продовжить рухатися шляхом диверсифікації енергоресурсів. Про це він сказав в інтерв'ю чотирьом українським телеканалам. «Я переконаний, що одне з питань захисту наших національних інтересів і відстоювання нашої незалежності – це питання диверсиф...


  • 41,6% українців вступлять до Європейського союзу, а 31% - до Митного...

    Питання вступу України до Європейського Союзу чи Митного союзу буде вирішуватись на референдумі. Про це сказав Президент Віктор Янукович в інтерв’ю чотирьом українським телеканалам. За його словами, питання, куди рухатиметься країна, мають вирішувати її громадяни. "Який вибір буде українського народ...


  • До 2017 року Збройні Сили України набиратимуть по 5 тисяч контрактників

    У Збройний сил України (ЗСУ) до 2017 р. щорічно будуть призиватися до 5 тис. контрактників. Про це сьогодні в ході прес-конференції заявив міністр оборони України Павло Лебедєв, передає кореспондент ...


  • Трамвай "Електрона" буде ліпший за його телевізори?

    Низькопідлоговий трамвай львівського виробництва вже майже тиждень курсує вулицями Львова. Наразі він працює на маршруті №9А. Після ремонтів доріг буде визначено його постійний маршрут роботи. «Минулого тижня у вихідні перший раз вийшов на лінію новий пасажирський низькопідлоговий трамвай. Він ви...


  • Тільки 9 міст Львівської області є на картах Яндексу

    На http://maps.yandex.ua з'явилися карти Золочева, Самбора, Червонограда. Тепер користувачі легко знайдуть у цих містах потрібну адресу або побудують через них автомобільний маршрут. Разом із картами Львівської області Яндекс опублікував схеми ще 36 населених пунктів України. Це міста обласного та ...


  • Матір з дитиною виселили з квартири за підробленими документами

    У Львові 5-річну дитину з матір’ю позбавили житла. Розпочато розслідування. Як з’ясовано прокуратурою Франківського району, дозвіл на відчуження квартири, в якій мешкав неповнолітній хлопчик та його матір, надано Франківською райадміністрацією Львова на підставі підроблених документів. За цим фактом...


  • Сколівська, Старосамбірська і Радехівська міськради будуть без генпланів

    29 серпня відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань регулювання земельних відносин, адміністративно-територіального устрою, планування території, архітектури та будівництва Львівської обласної ради. Під час засідання депутати розглянули та обговорили проблемні питання, які виникли...


  • Екс-дрогобичанин Ярослав Попович аж на 95-мі місці велогонки в Іспанії

    На шостому етапі велошосейної гонки "Вуельта"-2013, що відбувається в Іспанії, переміг Міхаель Морков з Данії. Відразу 132 учасники фінішували з часом переможця, серед яких і українець Ярослав Попович, уродженець Дрогобича, який перебуває у загальному заліку аж на 95-му місці. Вуельта Іспанії Бага...


  • 36 підприємств Львова допомогли дітям-школярам

    Сьогодні в рамках благодійної акції «Пора до школи» діти з багатодітних, малозабезпечених та інших соціально незахищених родин отримають безкоштовне шкільне приладдя від львівських підприємців, інформує прес-служба ЛМР. Щоб підготувати діток з таких сімей до нового навчального року, організатори ак...


  • Богатирьова прочитає лекцію у Львівському медичному коледжі

    30 серпня в рамках робочого візиту у м. Львів міністр охорони здоров’я України Раїса Богатирьова ознайомилась із роботою Вищого навчального комунального закладу ЛОР “Львівський медичний коледж імені Андрея Крупинського» і пообіцяла викладацькому колективу колежду, що відвідає їх знову і, ймовірно, ...


  • "Шахтар" - у Лізі чемпіонів, а «Динамо», «Дніпро», «Чорноморець» - у Лізі Європи

    Три українські клуби - «Динамо», «Дніпро», «Чорноморець» - продовжать боротьбу у груповому турнірі футбольної Ліги Європи. Динамівці з рахунком 5:1 розгромили казахстанський «Актобе» (перший матч також завершився на користь киян 3:2). Дніпропетровці переграли чемпіона Естонії «Нимме Калью» – 2:0 (...


  • Ювілейна Х велопроща «Львів - Страдч – Крехів» відбудеться у вересні

    14-15 вересня цього року Львівське обласне товариство українських студентів-католиків «Обнова» спільно із молодіжною організацією «Добрий Пастир» за сприяння управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР та департаменту освіти, сім’ї та молоді ЛОДА в рамках Єдиного молодіжного простору традиційно організов...


  • У Львів приїде Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет

    12-15 вересня на запрошення митрополита Львівського і Сокальського Димитрія Львівську єпархію з першосвятительським візитом відвідає Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет. Візит предстоятеля Української православної церкви Київського патріархату присвячений до відзначення у Львів...


Новини Львів