Архів новин

Фото Адама Гжелі з «Кредобанку» знято з порталу «Щоденний Львів»

Портал «Щоденний Львів» одержав електронного листа за підписом "Вікторія Анатоліївна Бондаренко" <viktoriya.bondarenko@kredobank.com.ua>, в якому був прикріплений файл такого вигляду і змісту:

Лист до порталу

Форма листа, суть клопотання-претензії і адреса відправника дають певні підстави вважати, що цей лист справді міг бути написаний у Кредобанку, хоча він не на бланку, без номера і не надісланий з персональної поштової скриньки Адама Гжелі, а його особистого підпису «Щоденний Львів» не знає.
Досі ми були цілком впевнені, що Адам Гжеля вважає себе публічною особою, яка, як прийнято в Україні, не має жодних застережень проти опублікування і розповсюдження, тим паче – безкоштовного, своєї офіційної фотографії. Наприклад, фото Адама Гжелі досі є на офіційній сторінці Кредобанку – http://www.kredobank.com.ua/about/cv/board/9123.html. Однак у четвер о 13 год. 06 хвилин ми зрозуміли, що це може бути не так. Адже після імені і прізвища Адама Гжелі у листі не зазначена посада. Отож цього листа, ймовірно, Адам Гжеля писав «Щоденному Львову» не як перший заступник голови правління ПАТ «Кредобанк», що зазначено на сайті банку, а як проста фізична особа. Це тепер кардинально змінює ситуацію – і ми негайно знімаємо фотопортрет Адама Гжелі з порталу «Щоденний Львів». Бо, по-перше, не маємо наміру заподіювати будь-якої шкоди Адаму Гжелі-фізичній особі. А по-друге, ми не маємо коштів для відшкодування «заподіяної шкоди»: у «Щоденного Львова» нема в жодному банку ані депозитів, ані кредитів. Хоча це тема цікава для обговорення і могла би мати широкий публічний інтерес.
Водночас ми й самі не хочемо заробити на Адамі Гжелі, який назвав портал «Щоденний Львів» веб-сторінкою. Таку незначну моральну образу нині ще можна пробачити.
Додамо також, що нам дуже приємно від того, що болюча тема, започаткована працівниками «Кредобанку» для громадського обговорення на порталі «Щоденний Львів», повертається, нарешті, в русло чіткого дотримання українського законодавства. У цьому руслі ми готові надавати місце різним точкам зору і дуже просимо коментаторів бути коректними та вихованими.

P.S. Зображення, вміщене разом із цією інформацією, є частиною відображення офіційного сайту ПАТ "Кредобанк", а цей сайт до 02.07.2010 не зазначає жодних обмежень чи заборон щодо розповсюдження інформації з нього. Якщо такі заборони власник зробить, "Щоденний Львів" зніме і це фото. Як закон пише.

Щоденний Львів

Ігор і Людмила Стіславські[10.09.01 11:36]
Дякуємо першому заступнику голови правління ПАТ "КРЕДОБАНК" пану Адаму Гжелі і директору департаменту кадрів і зарплати пану Миколі Анотоновичу Хринівському за проявлену людяність і розуміння в проблемах які постали в нашій сім'ї. Здоров'я, витримки і успіху Вам, шановні пани Адам і Микола .
Игорь Стиславский[10.08.19 10:30]
Спасибо "знаком со Стиславским[10.08.18 10:32]", ктобы Ты небыл, за все таки добрые слова. Встретится было бы очень интересно. Я не против, в т.ч. и назвать фамилии многих авторов проблемных кредитов, как бывших так и современных "керманичей" Кредобанка и его филиалов. А разве это кого то интерисует, там же свои консультанты, в своем большенстве, которые и не видели ПРОБЛЕМ а только бумаги и то не все ? Могу ответить что за мной лично НЕТ ни одного ЗАВЕДОМО проблемного кредита, ни во Львове, ни в Черкасах, ни в Киеве, чтобы кто не говорил, особенно некоторые современные "знатоки" реструктуризации. Это факт и я готов ответить. Еще раз спасибо, безпочвенно я не хотел никого обижать. Извините.Для связи с нормальными людьми даю свой e-mail: stislavskyy@gmail.com
знаком со Стиславским[10.08.18 10:32]
Игорь, о моей методе ты ничего знать не можешь, поскольку не работал со мной, и не тебе нужно было обращаться в банк а мне, по этому лучше промолчи. Что касается тех кто задействован был во время выдачи кредитов, то полностью с тобой согласен. Единственное что еще хочу увидеть в тебе, так это храбрость назвать эти фамилии. Только будь честен и назви все фамилии. Если трудно, то обращайся, компетентные люди подскажут, только никого не забудь, ;) надеюсь понимаешь меня. Да, и не надо говорить что я так не могу это не мое дело судить о людях и т.п. А ты действительно поменялся, с тобой стало приятней общаться.
Ігор Стіславський[10.08.18 01:03]
Доброхотам з банку, які звернулись до мене.
Вас вже нічого не змінить. Як були ви брехунами і підлими людішками так лишились( на щастя вас мало). А це хто кому і як продав завод ( а ти чув дзвін, но не знаєш де він? )і що хто робив в реструктуризації я можу розповісти, але тільки тим хто відкриє своє лице, а не скавчить тихенько і підло, чомусь не згадуючи тих ХТО видавав ці кредити які так дорого коштували і коштують бвнку і людям. І ще зараз продовжують декі "керувати" і ухмилятись.
А за рекомендацію що необхідно " жить так чтоб не ты любил людей а люди любили тебя", ДЯКУЮ ! Заставило задуматись, життя складне і жорстоке, це правда, і не потрібно було багатьох жаліти і захищати а потрібно було підставляти і оббріхувати ? Но це не мій стиль, ти це добре знаєш, на відміну від твоєї методи.
знаком со Стиславским[10.08.17 14:48]
прочитал я Игорь твою муть и понял, что не ошибся. Ты Игорь самый обычный неудачник и языком почесать мастак, остальное все пена которая современем сойдет. Научись жить так чтоб не ты любил людей а люди любили тебя.
new для Стіславського[10.08.17 14:25]
а що Ігор, тільки Карпачова може розгляне вашу скаргу ? Правильно, тільки вона, бо її чоловіку ви "продали" завод на Закарпатті, чи може я помиляюсь ?
new для Стіславського[10.08.17 14:24]
а що Ігор, тільки Карпачова може розгляне вашу скаргу ? Правильно, тільки вона, бо її чоловіку ви "продали" завод на Закарпатті, чи може я помиляюсь ?
tostis[10.08.17 14:21]
п.І.Стіславському
Шановний п.Ігор. А чим Ви відрізняєтесь від теперішнього керівництва Кредобанку, думаю, що нічим. А про Ваші подвиги в реструктуризації - то не треба ля-ля. Просто, Ви відчули на собі те, як Ви поводились раніше з іншими.
Ігор Стіславський[10.08.17 10:16]
Я в своєму ЗВЕРНЕННІ до пані Н.Карпачової писав "...Все робилось, щоб структуру яка розвивалась і приносила до 1 000 000 грн. прибутку в МІСЯЦЬ була знищена." Це була фраза про колиншню Другу Киівську філію ( з.01.03.09р.-Самостійне відділення КФ). До мене було декілька дзвінків від теперішніх керівників Кредобанку що я не правий, ніхто нікого не знищував і не нищить, а той самий час вже було прийняте рішення про ліквідацію Самостійного відділення і ЛЮДЯМ , практично нічого не пропонують. Як це розуміти ? Доки будуть керувати поцесом такі недалекі люди які привикли обманювати, не думати на перспективу, говорити одне, думати інше а робити взагалі не зрозуміло що ? Доки будуть продовжуватись різноманітні порушення в т.ч. в трудовому законодавстві? Думаю що те що сьогодні написав "Українець"- про події із ШВЕЙЦАРСЬКИМ банком заставить мене почати дієти відповідно до ситуаціії і УКРАЇНСЬКИХ ЗАКОНІВ !
Украінець[10.08.17 10:00]
/ 17.08.2010 // 05:51 //
Украинка крупно наказала швейцарский банк: на 13,5 миллиона фунтов
MIGnews.com.ua

Английские СМИ сейчас смакуют историю 30-летней украинки, которая уже давно живет в Великобритании, пишет газета "Комсомольская правда Украина".
Уроженка Украины Оксана Денисенко работала в крупном инвестиционном швейцарском банке в Кенсингтоне (именно здесь находится одно из его главных отделений). Она курировала украинский рынок, быстро продвигалась по карьерной лестнице и в 2004 году заняла пост вице-президента, при этом продолжала работать с украинскими клиентами (в основном это богатые люди). Вскоре она вышла замуж за англичанина, родила.
Когда же Оксана Денисенко собралась выйти на работу, руководство уговорило ее повременить еще полгодика. По словам Оксаны Денисенко, работодатели сообщили ей, что "она лучше сможет вновь интегрироваться на работе, когда ее дочь станет старше".
- У меня не было другого выбора, кроме как согласиться, - сказала на суде Оксана Денисенко.
А вскоре в семье Денисенко произошло несчастье - ее муж Стефан оказался в больнице. И выйти на работу Оксана смогла на два месяца позже, чем они договорились с руководством.
Вернувшись из декретного отпуска, женщина обнаружила, что ее понизили в должности, назначив на ее место мужчину. Через семь месяцев ее и вовсе уволили. Обиженная украинка подала в лондонский суд, рассматривающий иски по вопросам труда.
Суд установил, что украинку уволили по половому признаку. Как пишет газета Daily Mail, зарплата украинки составляла порядка 500 000 фунтов в год (около 40 тысяч в месяц). Поэтому Оксана Денисенко выставила в графе моральной компенсации довольно большую сумму - 13,5 миллиона фунтов стерлингов!
Руководство швейцарского банка официально заявило лишь следующее: "Мы разочарованы. Наш банк всегда предоставлял всем равные возможности и никогда не оправдывал какую-либо дискриминацию".
В западных СМИ считают, что опыт украинки может оказаться полезным и для многих женщин, испытывающих дискриминацию со стороны работодателей.

Як НАШІ можуть ТАМ, то чому МИ не можем ТУТ!!!
Ігор Стіславский[10.07.30 10:56]
Шановні зхемляки, а навіщо блокувати коменти. Є що ще написати.
Той серіал під назвою Кредобанк. здається ніколи не кінчиться. А жаль.
рішення, хм ???[10.07.19 21:22]
Добавити талонів на посилене харчування в ідальні банку (за шкідливість клімату) - хіба що таке рішення Варшави могло б бути . Ви друзі , прямо як діти. Розумію , що всі звикли що банк це солідна і відповідальна установа . Але в даному випадку-всім просто далеко по ЦИМ-БА-ЛАХ! . Вже , поважаючий себе, клієнтів і персонал банк давно дав би офіційні коментарі після такого розголосу. Для вельмишановного панства мало честі помічати цю метушню комах під ногами .
Петро[10.07.19 14:38]
Читач[[10.07.16 23:03]
"HR[10.07.03 18:47]
Гжелю відкликають у Варшаву після 4 липня."
..... Яке рішення Варшави?
Петро[10.07.18 19:32]
Звірі якісь, а не люди. Хіба люди так як зі Стіславським чинять. І точно, що не християни. Але кожному воздасться по ділам його. Як не тут, то Там.
Ігор Стіславський[10.07.16 23:06]
Уповноваженому Верховної Ради
України з прав людини
Карпачовій Ніні Іванівні
01008, м.Київ, вул.Інститутська, 21/8
від громадянина України
Стіславського Ігоря Петровича

ЗВЕРНЕННЯ
В ПАТ «КРЕДОБАНК» (м. Львів) я пропрацював майже 11-ть років на різних посадах: начальник управління персоналом, заст. директора департаментів управління мережею, корпоративного бізнесу,більше 3-х років директором департаменту реструктуризації та віндикації, радником голови правління, в.о. директора Черкаської філії, в.о. директора Другої Київської філії, директором Самостійного відділення Київської філії. І за ВСІ ЦІ роки на ВСІХ посадах я не мав від керівництва НІЯКИХ стягнень чи зауважень, результати моєї роботи по всіх напрямках були позитивні і ті, що очікувались керівництвом.
Так працюючи більше 3-х років директором департаменту проблемних кредитів, спільно із підлеглими, нами було повернуто банку більш, як 250 млн.грн. (еквівалент 50 млн. доларів США) кредитів віднесених до категорій «під загрозою», «сумнівних» та «безнадійних».
Працюючи в Черкасах вдалось нормалізувати обстановку в колективі, підготовити високопрофесійні кадри, зменшити більш як в два рази витрати, вийти на прибуткову діяльність.
За підсумками 2008 року ДРУГА Київська філія зайняла ПЕРШЕ місце серед всіх філій БАНКУ по корпоративному бізнесу, стала найбільш динамічною структурою Банку, достроково були відпрацьовані кошти потрачені на її створення, сформований високопрофесійний колектив.
На початку 2009 року було реорганізовано Другу Київську філію в Самостійне відділення Київської філії із передпорядкуванням йому ШЕСТИ хронічно збиткових відділень Київської філії але замість допомоги робилося все, особливо із сторони керівництва Київської філії, департаменту аналізу, адміністрації та напрямку бухобліку Головного Банку щоб зробити НЕМОЖЛИВИМ роботу працівників Самостійного відділення КФ та підпорядкованих відділень. Звільняють одних із самих кваліфікованих працівників – головного бухгалтера, заст. директора, юрисконсульта, працівників корпоративного та роздрібного продажу, ОПЕРУ, бухгалтерії, адміністрації. Всього було звільнено 13 працівників і це не дивлячись на те що в деяких підрозділах Київської філії, головного банку не було ТАКИХ кваліфікованих кадрів, були вакансії. Все робилось, щоб структуру яка розвивалась і приносила до 1 000 000 грн. прибутку в МІСЯЦЬ була знищена.
Не дивлячись на це все, за рік діяльності Самостійного відділення вдалось добитись прибуткової роботи як Самостійного відділення так 4-и підпорядкованих відділень, хоча весь час приходилось боротись із керівництвом Київської філії та бездіяльністю окремих підрозділів Головного Банку в організації ефективної продажі банківських продуктів.
04.02.2010р. обманом, без пояснення причин із сторони Голови Правління Банку ПАТ «Кредобанк» І.Феськіва, мене було усунуто від обов’язків директора Самостійного відділення Київської філії Банку. Так в першій половині дня 04.02.2010р. представник інвестора – польського банку РКО ВР SА, перший заступник Голови Правління пан А.Гжеля зустрічається зі мною в Банку, радиться зі мною як з досвідченим спеціалістом за напрямком реструктуризації стосовно покращення роботи по проблемних кредитах які в компетенції Київської філії та ДРС, дає завдання. А в другій половині дня, мене звільняють з посади, мотивуючи що переводять в реструктуризацію. В телефонному режимі Голова Правління Феськів І.М. не зміг мені пояснити причину, сказав що до мене не має НІЯКИХ зауважень, попросив мене щоб я написав заяву на звільнення, після чого мене переведуть у Департамент реструктуризації. Але як виявилось пізніше це була брехня, ніхто не збирався мене переводити у інший Департамент Банку.
А дальше почалася травля мене і моєї сім’ї.
Моя дружина неодноразово зверталась до Правління та Кредитного Комітету Банку з проханням реструктуризувати наш іпотечний кредит, а тим більше як мене звільнили з банку і доходи сім’ї різко впали. Замість вирішити проблему як це описано в Регламенті, почались погрози, наговори, брехня, приниження. Цим всім управляла представник інвестора А.Гарковська-директор ДРС.
Дружина, від знущань банківських самодурів над нашою сім’єю, почала хворіти (сердцеві збої, підвищення артеріального тиску, недомагання) Нами було прийнято рішення по продажу квартири (2-і кімнати, площею 51 кв.м в панельному будинку на окраїні Києва.), іншого майна і погашена заборгованість перед банком із збитками та виїзду жити на вулицю, в автокемпінг друзів, хоча в банку в Києві є власні гостьові номери в яких хто тільки не жив і неживе. Моє прохання до голови Правління, хоча б на декілька тижнів там пожити, поки знайдемо якесь недороге житло, було проігноровано.
В квітні попереджують дружину (17-ть років в банку) та сина (3-и роки в банку) про звільнення з Кредобанку з липня, «в зв’язку із черговою реорганізацією» без надання пропозицій інших рівноцінних посад в банку як цього вимагає Закон. Як жити, в що і кому вірити? За що йде така травля сім’ї, яка вірою і правдою стільки років відпрацювала в цьому банку ?
А про порушення етично-моральних норм життя, поведінки та окремих Законів України з боку посадовців в т.ч і поляків під час роботи в Банку та виконання функції керівників банківської установи України це взагалі окрема тема як для шоу - 95 КВАРТАЛУ або чогось подібного в Польщі, а тим більше до вжиття правових заходів до них із сторони Українського ЗАКОНУ.
Так незважаючи на мої неодноразові як усні так і письмові звернення до голови Правління І.Феськіва, відповідно до ЗАКОНУ України «Про звернення громадян», я не міг до 21 квітня отримати трудової книжки і тільки 24 травня отримав довідки для фонду зайнятості для отримання статусу безробітного. Таким чином втративши декілька місяців на можливість отримувати державну допомогу по безробіттю так як зараз знайти роботу коли тобі більше 50-и років дуже важко. Трудову книжку, в порушення вимог «Інструкції про порядок ведення трудових книжок» було направлено поштою в відкритому виді на адресу по якій я вже не жив так як квартира була продана. Після цього я звернувся заказними листами до Голови Правління І.Феськіва з проханням провести службове розслідування, покарати винних в халатності і виплатити мені компенсацію як того вимагає Закон, але відповіді я ніякої не отримав до цього часу. Таким чином посадовими особами ПАТ «КРЕДОБАНК» було грубо порушено пункти 4.1 і 4.2 «Інструкції про порядок ведення трудових книжок працівників» а також статті №19 та 20 ЗАКОНУ України «Про звернення громадян».
Хочу додати, що в 2009 та цьому році з Банку було звільнено велику кількість фахівців, у багатьох випадках звільнення здійснювалось з порушенням чинного законодавства в тому числі під тиском представників інвестора за підтримки голови Правління І.Феськіва.
В мережі Інтернет я знайшов заяву про звільнення з займаної посади директора Департаменту банківської безпеки Банку Жукова О.С., http://www.daily.lviv.ua/?newsid=27558 у якій він виклав факти зловживань з боку представників інвестора, дискримінаційних випадів на працівників Банку – громадян України, інших порушень чинного законодавства України з боку громадян Польщі, знайшло підтримку більшості, ознайомлених з цією заявою, в тому числі мене.
Тому я звертаюсь до Вас, як до представника Верховної Ради України, який захищає права та свободи громадян України. Прошу перевірити викладену інформацію та вжити відповідних заходів для поновлення порушених керівництвом Банку, в тому числі громадянами Польщі, моїх прав та свобод, як людини та громадянина на території України. Про наслідки перевірки прошу повідомити.

1 липня 2010 року.

Акціонер ПАТ «КРЕДОБАНК»,
колишній працівник І.Стіславський

Адреса для листування:
п.в. № 03115, Київ, до запитання, Стіславському І.П.
e-mall: stislavskyy@gmail.com моб.тел. (050) 417 49 49
Читач[[10.07.16 23:03]
"HR[10.07.03 18:47]
Гжелю відкликають у Варшаву після 4 липня."
..... Яке рішення Варшави?
Цифра -Клієнту[10.07.15 21:41]
Нажаль правда. Наприклад на 01.01.2009 : кредити (брутто,без резервів) 5.148 млрд. грн. , депозити -3.447 млрд грн.
А наприклад, на 01.05.2010 -кредити 4.279 млрд.грн., депозити -3.307 млрд.грн. А зараз і того менше . Збитки на 01.01.09- 622 млн., на 01.01.10-528 млн.,на 01.05.10-186 млн. Журба .
Клієнт[10.07.15 17:46]
"Читач[10.07.09 20:35]
.....Банк не кредитует реально , реструктуризация не идет ( потому что решения не принимаються, а те кто нуждается в реструктуризации загоняються в проблемы, искуственно, за сче потери времени ) -депозиты ежедневно отходят не только миллионами , но уже десятками миллионов. Нацбанк закрывает глаза только потому что на очередные убытки приходит очередные суммы докапитализации...." ??? Невже це правда???
www[10.07.14 23:28]
Якщо в компанії між працівниками, відділами, віце-президентами, власниками, менеджерами не буде взаємної довіри та поваги, вся енергія буде марнуватися на внутрішні деструктивні конфлікти. Неможливо просто вигадати існування довіри та поваги. Це система, яка або є, або якої немає.
за правду ![10.07.13 19:27]
"з фронт офісу[10.07.13 18:10]
Чи не надоїсть людям..."
Відповідь: Не надоїсть. Потрібно зробити нормальні ВСІМ висновки, розібратись по людськи з тим що діялось і діється в банку, поміняти тих недалеких що ведуть банк в нікуди, прибрати "коритників" як польських так і українських і ЙТИ в ВПЕРЕД !! Ось і все а Вам як надоїло то не читайте. Це Ваша особиста справа !
з фронт офісу[10.07.13 18:10]
Чи не надоїсть людям - "за правду" писати тут на сайті і роздмухувати вогонь і підкидати жарених фактів, намагатися, коли вже всім надоїло і люди пішли працювати далі - ініцуювати нові дискусії?
за правду ![10.07.12 21:29]
"Відверто[10.07.12 17:47]
Собаки гавкають, а караван іде"
"Право[10.07.12 17:48]
Чи зареєстровано цей ресурс як ЗМІ ? А то обізвали себе цілим "порталом". Дев законодавстві є слово "портал" ?""
Відповіді: Скільки можна так принижувати журналістів і дописувачів ЩЛ, може пора подавати кредобанківцям які мають право приймати певні рішення КОНКРЕТНІ пропозиції, розяснювати позицію ТОП-ів, працівників, а не ховатись за ніки і благословляти безтолкові дії теперішнього керівництва. "Откройте личико, Гюльчатай !" Чого Ви боїтесь, боїтесь Ви тільки одного що зміниться влада в Банку і Ви знову будете бігати біля нових ТОПів і обгаджувати тих що зараз хвалите. Це ж Ваш стиль, хіба не так ??? Караван іде, але куди і якими темпами, з ким іде, з колишнім головою Спостережної Ради ЗУКБ Ванею Феськівим (може хто не знає) що довів ЗУКБ до майже повного банкрутства. Якби не розумні і відважні поляки з "Кредит Банку(Варшава)" на чолі із паном Станіславом Пацуком то БАНКУ (який зараз Кредобанк) точно давно б вже не було. Чи може Феськів забув кредити які він видавав на Першій Львівській , Другій Львівській філіях, коли був сліпим виконавцев волі Д.Сікори,а перед тим М.Туралальського.А то заладили чи зареєстрований ЩЛ, чи має право? А Ви хто ?? Судді, адвокати, ДПА ?? Ні, дискутуйте думайте про клієнтів, працюйте на випередження. А то вже ходять слухи що Феськів в відпустці знову після великого шкандлалю з Гжелею, що така собі Ганчук зовсім розпоясалась по відношенню до підлеглих. Не так??
Журналіст[10.07.13 10:01]
А юристи кредобанку все ж таки почепили напис на сайті "Використання матеріалів з веб-сайту без дозволу банку заборонено!" - то раджу Вам хлопці все такі ту картинку зняти.
Право[10.07.12 17:48]
Чи зареєстровано цей ресурс як ЗМІ ?
А то обізвали себе цілим "порталом".
Дев законодавстві є слово "портал" ?
Відверто[10.07.12 17:47]
Собаки гавкають, а караван іде.
Читач[10.07.09 20:35]
Народ который в свое время создал и внедрил успешные продукты , болел за репутацию , да и иногда ошибался может ( не без этого) - уже практически вытеснен и ушел,кто еще не ушел -собирается . Брать на себя эффективные решения в банке практически некому, разговаривать на уровне менеджмента продажи в Банке практически не с кем . Люди уже отходят т чуть ли не филиалами , но это никого не волнует. Руководят во основном временщики - год отбыл номер за нереальное Бабло -купил домик в варшаве и трава не рости. Ответственности - ноль. Банк не кредитует реально , реструктуризация не идет ( потому что решения не принимаються, а те кто нуждается в реструктуризации загоняються в проблемы, искуственно, за сче потери времени ) -депозиты ежедневно отходят не только миллионами , но уже десятками миллионов. Нацбанк закрывает глаза только потому что на очередные убытки приходит очередные суммы докапитализации и тут с Надрами бы разобраться , а с Кредо будет видно -не самая большая проблема. Но возникает вопрос-накачаем капиталом в очередной раз , что дальше?? Ведь в конце концов придет когда нибудь поляк к власти, который скажет -может хватит польский бюджет отправлять в Украину без эффекта . И будет где-то прав, потому что есть принцип-первый убыток -наименший- то есть убыточную позицию выгоднее закрыть сразу поминимуму чем тянуть. Трентий раз ставлю инфо. Снимают. Эвропа, правда очы колить !
працівник[10.07.09 23:19]
Те що вже що почали писати про марічку, соломійку, дійшли до Своринь Б. є нормально, але не потрібно забувати і інших які позорять банк і принажують людей, така собі А.Гарковська -ще той польський спец, крім принижень і тупості, дурних вказівок, втрат іміджу і грошей від неї ніякого толку. Розказують її підлеглі що коли вона не в настрої (а це постійно) то такий крик і пошлість від неї йде, що навіть молоді хлопці-її підлеглі не можуть це витримати. А злість її і мстивість це взагалі окрема тема. Чи хтось зможе зупинити такого "спеца" і відправити її назад в Польщу, а то крім позору і втрат для Банку від такого спеца більше нічого путнього не має. Заперечуйте, захисники, пробуйте, продовжимо фактами.
читатель[10.07.09 14:13]
ВСе о КРЕДо от клиентов:
http://www.creditdeposit.com.ua/region/Kiev/Kredobank
http://forum.finance.ua/viewtopic.php?t=330&postdays=180&postorder=asc&start=30
PR фахівець[10.07.09 09:48][10.07.09 10:58]
От і подивимося, якщо і на цей раз Ваше зауваження знімлють - будемо мати над чим замислитися
Подумайте[10.07.09 10:17]
Редактори цієїї сторінки почистили коменти - повидаляли всі звернення до них та критику і зауваження. А також все що стосується здогадок хто виступає замовником цих новин і роздмухування цих розмов. То де ж ця свобода слова? Спадає на думку, що звинувачення не без підставні і всі зазначені люди дійсно причетні до справи
*****[10.07.09 10:15]
12345!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Читач[10.07.09 10:07]
"PR фахівець[10.07.09 09:48]"Вы правы там было вполне коректное продолжение ( не помещалось ) его НЕТ !! Цензура, но я Вас переадресую где оно есть полностью http://forum.finance.ua/viewtopic.php?t=330&postdays=180&postorder=asc&start=30
PR фахівець[10.07.09 09:48]
От і подивимося, якщо і на цей раз Ваше зауваження знімлють - будемо мати над чим замислитися
valeri[10.07.09 08:43]
Был хороший Банк . Теперь его колбасит не по детски. Структура по 5 раз в год меняется -под каждого нового менеджера -по принципу каши-это не знаю пусть отдадут кому то, но не мне . Стратегии нет . То есть она есть , новая , каждые полгода на полгода , и только в голове каждого нового польского менеджера ( с опытом или нет он не важно ), который приехал на полгода срубить бабла в сумах , что не только в Польше не снились но и в Германии не каждый успешный менеджер получает.
Причем самоменения выше крыши- общая проблема поляков -комплекс неполноценности - Их Советы нагибали -теперь , видимо, они пробуют кому-то что доказать ( видимо полноценность). А в результате - кичатся своим условным наличием евросоюзе и как на мед едут на нереальное бабло на восток. А на деле выходит мыльный пузырь и через год они уезжают назад без особых успехов. Причем стандартная позиция в Кредо других польских инвестициях -эти неуспехи обьяснить в т.ч. через оскорбления и надуманые обвинения персонала и специфики дикого украинского бизнеса . Причем никто не вспоминает что в Кредо ключевые роли всегда играли польские менеджеры.
Игорь[10.07.09 01:38]
Друзья мне жаль что в Киеве в Кредо девки не очень.Давай к нам в Черновцы,У нас Куколки и роботают хорошо,доволен вполне
Валентина[10.07.09 01:18]
ГЩо не кажіть, а банк гівняний!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Сергей[10.07.09 01:16]
Не понравилось отношение Харьковского фелиала Кредобанка,неправильно общаються с клиентами,не выполняют то что говорят,даже продолжать не хочу,тьфу ,жалко потраченого времени,лучше б я в укрсиб обратился!!!!
Архив[10.07.08 10:30]
Ответ "Нечуй[10.07.07 23:53]
До чого ця архівна інформація тут???"
А потому,что ничего особенно не изменилось, все кто в этом участвовали тихо там сидят и ухмиляютя. Это надо было понимать как ярые сторонники "тогдашней оранжевой" власти руководство Львова и Киевского Кредобанка эту власть разозлили, если они- ВЛАСТЬ в лице ДПА, не побоялись даже международного скандала с своими друзьями с Польщи!
З банку[10.07.08 09:51]
Для юриста.
І профком є в банку і Ревізійна комісія і ще всякі органи. Тільки всі обговорюється анонімно, і насправді до Профкому ніхто не звертався і ні до кого не писав. До немає, що розсказати і які, аргументи привести. А хто не знає то скажу на сайті РКО ВР - є безліч адрес куди можна листа написати - тільки це все брехня, просто хочеться казатися хробрими - а на справді страшно щось офіційно написати, бо піти немає куди, а зп хочется.
Зі сторони[10.07.08 09:46]
Спостерігаю за розвитком подій в КРЕДОБАНКу на ЩЛ. Напрошується висновок, що деякі дописувачі вже незнають яку інформацію підкидувати на сайт - тільки щоб розмова тривала.
Лёня[10.07.08 00:41]
Портят мнение о Банке "Девочки",кот.сидят на Баггоутовской(Киев).одна такая худая черненькая,сидит где-то возле кассы,хамовитая,вроде старшая в зале и вторая такая волосами вьющимися ее колега тоже сидит там же(шокает,гокает)(кстати,к ней я блин и подошел).Ведут себя не нормально в КРИЗИС! Пришел по-быстрому с одного счета денег снять и думал депозит положить-так она для вида взяла документы,а сама пошла курить с той худой!!!!Я надеялся мне про депозит расскажут пока мне распечатают бумагу в кассу,а вместо этого я еще должен был подождать с их утренего "Моциона" .вышел курить сам, смотрю, СТОЯТ!так они еще как шлюхи вести себя начали "Заигрывать"-и это в момент,когда я тороплюсь-нашли время!!!я им ни чего не сказал,даже им улыбался,а то еще тянули бы. Думаю этим должны службы Банка заниматься.Но перехотелось ложить депозит.Такое отношение и в ценре Украины.Не удивляет ,что в регионах еще хуже.
Лёня 10 февраля 2010, 17:20
Нечуй[10.07.07 23:53]
До чого ця архівна інформація тут???
АРХИВ за 2008 год !![10.07.07 23:34]
14.04.2008 07:47 ПРЕССА О скандале в КРЕДОБАНКЕ с ДПА .
"Сотрудники налоговой милиции в пятницу захватили офис киевского филиала Кредобанка, закрыли в нем персонал банка и его клиентов, отключили их телефоны и не выпускали никого, пока не провели выемку документов. Свои действия в ГНАУ объясняют борьбой с конвертационными центрами и отмыванием грязных денег, к которому были причастны сотрудники банка. В налоговой милиции ГНАУ Ъ сообщили, что атака Кредобанка – это борьба с противозаконной конвертацией денег. "К Кредобанку у налоговой милиции вопросов нет, они есть к ряду должностных лиц КИЕВСКОГО филиала – от начальников отдела и их замов до операционистов,– заявил источник.– Они выдавали крупные суммы наличных денег по счетам фиктивных предприятий – около десяти структур и частных лиц, которые в основном были зарегистрированы в Житомире. Но счета проводили через киевский КРЕДОБАНК. Речь идет о 80 млн грн !!!!!"
Юрист[10.07.07 19:41]
Часто звільнення банківських працівників здійснюються під тиском представників інвестора, з порушенням чинного законодавства. Як і коли обирали профком Кредобанку? Хто персонально входить до складу профкому? Як профком захищає права працівників? Чи звертались працівники за допомогою в обком профспілки та до судуЧ
Бувалий[10.07.07 17:57]
Шановні журналісти, враховуючи що тільки ВЧОРА минув місяць від Вашого професійного свята такі нападки які йдуть із сторони прихильніків теперішнього керівництва ( НЕ ВСЬОГО ) Кредобанку думаю що пора підключати колег з інших видань. А такий бред як пишуть " деякі дописувачі" з Кредо то вже повний маразм в їхніх опусах- "ЩО йде розпалювання етнічної нетерпимості до поляків"," ЩЛ позорить Кредобанк", ще приплели політику, ТО ВЖЕ зханадто ! Пора захищатись і боротись по справжньому. Не хотілось писати в таке велике свято, думав хоч щось в тих приспішників теперішнього українського і польського керівництва Кредо є совість і честь. Як бачити не має. Жаль. Ні слова по ТЕМАХ і питаннях що задаються читачами,тільки яд.Значить ось такий у них стиль.
Бувалий[10.07.07 12:30]
Хіба надання можливості на сторінках "Щоденного Львова" висловлюватись на рахунок ситуації в КРЕДОБАНКУ " є злочином і що тут непорядного із сторони журналістів. Те що Вони не правлять текстів, не знімають певні висловлювання деяких дуже ряних дописувачів. А звалювати проблему на людей які тут пишуть та журналістів ЩЛ не варто а тим більше згадуюючи геббельса, тоді можливо портібно згадати генерала ГЕлена (німецька розвідка). Це дійсно був спец "в частині вміння складати і робити ДУЖЕ ВАЖЛИВІ і СТРАТЕГІЧНІ висновки із другорядних" ( в т.ч.із друкованих в відкритій пресі) матеріалів. А в Кредо цього не вміли і не вміють. Потрібно задатись думкою ЧОМУ стільки і так пишуть ? Значить в людей накіпіло, а жаль а то через то що пишуть тут і не тільки тут піде віддтік клієнтів, депозитів. кадрів і т.д."ГРОШІ ЛЮБЛЯТЬ ТИШУ"!
А Ви не змогли її забезпечити ( топ- менеджери КРЕДО) і це показує Вашу низьку кваліфікацію і безпорадність, абсолютне невміння справитись із ситуацією. Пора задуматись про Ваше місце і панам в Варшаві.
Восток[10.07.07 10:23]
Уважаемые, читаешь все это и становится грустно, судя по всему в Вашем банке проблемы уже не первый год и только благодаря РКО ВР он держится на плаву. Много грубости, особенно из стороны защитников теперешнего руководства. Это показательно, значит те люди(как с украинской так и польской стороны) не умеют держать удар и не являются современными руководителями. Нужно уметь управлять подчиненными и ситуацией а не прятаться за безобразные унизительные комментарии, ярлыки. Нужно видеть СЕБЯ в СВОЕМ зеркале (Здесь это "Щоденний Львів").
А я просто клієнт багатьох банків[10.07.06 21:39]
Всім , і журналістам і юристам і правникам і фахівцям .
Трохи слідкую за цією Санта Барбарою , бо маю в Кредобанку як депозити так і кредит. Прийшов в банк за часів Кубіва.(1-ша філія) . Відкату за кредит не просили, люди лишились тепер на філії в принципі ті самі , враження як були так і є досить позитивні- проблеми якщо і є, то я їх не особливо відчуваю. Якщо дописувачі ,ви маєте щось конкретне, то пишість, а інакше чи то стосовно теперішнього керівництва чи минулого без жодної конкретики , нагадує хворобливий брєд ображених бездарів-. Якщо не маєте жодної конкретики - то відповідно -це нагадує пропаганду Геббельса "Ми добиваємось не правди , а ефекту". То , що на рахунок конкретики , впевнений що -слабо .
Читач[10.07.06 19:41]
"Юристу-журналісту". Іван Михайлович, це Ви?
svij[10.07.06 15:55]
Duje shoje na pravdu! Prokralysja Kubiv i Zukov i xocut povernenna na posady v bank. Ale zlodiiv nam ne treba!
працівник ![10.07.04 18:08]
"PR фахівцю і журналісту". Ну скільки можна вже плюватись ядом??!! Майте трішки стримання. Як те що тут описується брехня і порушує законодавство України хай Кредо подає на Щоденний Львів в суд. Щось не чути. А те що А.Гжилю викликають в Варшаву то добре а інших бездарів? Що дальше ?? А образи С.Кубіва, я так розумію випльовує таке собі воно, що перше бігало біля нього -Кубіва. Це точно. Продовжуй дальше, ти наш великий борець і землячок,дуже про нас із Західної України добре подумають. Трохи май масла в голові.Хочеш щось пропонувати пропонуй, критикуй але без образ кого б то не було !
Для гуцола[10.07.04 15:00]
Людина має право на захист своїх інтересів у любій країні, депотребує. За тими законати,які діють у цій країни. А з такими щоденними Львовами тільки так і треба - як за буквою закона.
HR[10.07.03 18:47]
Гжелю відкликають у Варшаву після 4 липня.
Гуцул[10.07.02 18:25]
А шо Шжеля - громадянин України? Він здав полсьький паспорт і тепер жиє за українським цивільним кодексом??? Не смішіт мене, неню.
Нацбанківець[10.07.02 18:21]
А цей пан анку іспити на знання українського законодавства і української мови??? Якщо ні, то через два місяці треба паквати валізи і шурувати в Польщу. Там йому справжні графи покажуть і "кабанів", і "хлопів". Доки ми не навчимо цих варягів дотримуатися наших законів, вони будуть гоноруватися. А як покажемо - затихнуть як зайці. Вони ж своб державу обкрадають і наших громадян, що несуть гроші на депозити.
працівник ![10.07.02 14:57]
"Patriotu". А чому Ви вважаєте що це перелив із пустого в порожнє? Не думаю, все тільки починається. Заміна топів Банку як з польської так і української сторони, окремих "рішайл" які вже достатньо засвітились, безтолочів типу деректорів департаментів на фамілії Б, С, Я, Г,Ж ще одне Г а особливо головне ФЕЕЕЕ -це перше. Друге- ПОВНИЙ безпристрасний аудит БАНКУ. Третє - встановити ЯСНУ і зрузумілу структуру банку, хоч би на ДВА роки. Четверте- Головою Правління і заступиком що відповідає за ризики (Голова КК Банку) ПОВИННІ бути представники ІНВЕСТОРА -ПОЛЯКИ - профі, а не фуфлижники. І ще максимум 1-2-а радники по кадрах і іміджу. І ВСЕ, інші в Польщу або на нари як буде за що !! А всі інші пости мають бути за українськими спецами набраними на ВІДКРИТОМУ конкурсу і не тільки з КРЕДО!! Це єдиний вихід.P.S. "Patriotu". В банку э розділ "Одна баба сказала" на внутрішньому порталі _форум називаэться "З перших вуст". Думаєш хтось з топів його читав, судячи по всьому НІ. І це зовсім не "кухонні" розборки як Ви пишете. Це людські СУДЬБИ і майбутнє Банку. Банк або буде або ні. Іншого не дано !
Patriot[10.07.02 14:48]
Хлопці, Вам ще не надбридло з пустого в порожнє переливати ?
Мені як читачу вже набридло у цих "кухонних" розборках копатися.
Створіть собі розділ "Одна баба сказала" і пишіть там про всіх, від Горбаля до Гжелі.
Лёня[10.07.08 00:41]
Портят мнение о Банке "Девочки",кот.сидят на Баггоутовской(Киев).одна такая худая черненькая,сидит где-то возле кассы,хамовитая,вроде старшая в зале и вторая такая волосами вьющимися ее колега тоже сидит там же(шокает,гокает)(кстати,к ней я блин и подошел).Ведут себя не нормально в КРИЗИС! Пришел по-быстрому с одного счета денег снять и думал депозит положить-так она для вида взяла документы,а сама пошла курить с той худой!!!!Я надеялся мне про депозит расскажут пока мне распечатают бумагу в кассу,а вместо этого я еще должен был подождать с их утренего "Моциона" .вышел курить сам, смотрю, СТОЯТ!так они еще как шлюхи вести себя начали "Заигрывать"-и это в момент,когда я тороплюсь-нашли время!!!я им ни чего не сказал,даже им улыбался,а то еще тянули бы. Думаю этим должны службы Банка заниматься.Но перехотелось ложить депозит.Такое отношение и в ценре Украины.Не удивляет ,что в регионах еще хуже.
Лёня 10 февраля 2010, 17:20

Всі новини випуску 
  • На Львівщині діє 74 початкові мистецькі школи

    Станом на 2013 рік на Львівщині діє 74 початкові мистецькі школи. Про це 29 серпня на прес-конференції повідомила директор департаменту з питань культури, охорони культурної спадщини та культурних цінностей Львівської ОДА Наталія Гамкало. За її словами, з 74 шкіл 41 – музична школа, 27 – мистецьких,...


  • 85 "швидких допомог" для Львівщини за 1,5 року

    Львівська область до кінця 2013 року і у 1-ому кварталі 2014 року отримає 85 нових автомашин. Про це сказала міністр охорони здоров’я України Раїса Богатирьова в рамках робочої поїздки до Львова. Під час зустрічі із медичним персоналом Р.Богатирьова оглянула систему екстреної (швидкої) медичної допо...


  • Нова лабораторія у НУ "Львівська політехніка"

    2 вересня відбудеться відкриття нової сучасної лабораторії програмування для вбудованих та мобільних платформ на кафедрі програмного забезпечення Інституту комп'ютерних наук та інформаційних технологій Національного університету “Львівська політехніка”. Торік Львівський кластер інформаційних техноло...


  • Львів'янин Роман Мартиненко – чемпіон і рекордсмен світу з пауерліфтингу серед юніорів

    23-річний уродженець Нового Роздолу, а нині представник армійського спорту Львівщини Роман Мартиненко успішно виступив на чемпіонаті Світу з пауерліфтингу серед юніорів в м. Кіллен (США). Роман Мартиненко переконливо переміг у ваговій категорії до 83 кг, встановивши новий рекорду світу в жимі лежачи...


  • Обiйти обмеження готiвкових розрахункiв в Україні можна шляхом передання прав вимоги

    Обiйти обмеження готiвкових розрахункiв, що вводиться з 1 вересня, українцi зможуть, зокрема, шляхом передання прав вимоги, вважає адвокат юридичної компанiї "Алєксєєв, Боярчуков i партнери" Єгор Штокалов. "Наприклад, хтось винен певну суму грошей покупцевi, який укладає з продавцем договiр купiвлi...


  • Янукович не їздив "магістраллю" Львів-Тернопіль

    Президент України Віктор Янукович заявив, що в Україні в 2014 р. почнеться повне оновлення всіх міських та магістральних доріг. Про це Янукович заявив в інтерв'ю українським телеканалам, яке було показано на каналі "1+1". "2014 стане роком, коли ми почнемо оновлювати міські дороги. У всіх областях....


  • Україна зменшуватиме обсяги споживання російського газу

    Президент України Віктор Янукович заявив, що країна продовжить рухатися шляхом диверсифікації енергоресурсів. Про це він сказав в інтерв'ю чотирьом українським телеканалам. «Я переконаний, що одне з питань захисту наших національних інтересів і відстоювання нашої незалежності – це питання диверсиф...


  • 41,6% українців вступлять до Європейського союзу, а 31% - до Митного...

    Питання вступу України до Європейського Союзу чи Митного союзу буде вирішуватись на референдумі. Про це сказав Президент Віктор Янукович в інтерв’ю чотирьом українським телеканалам. За його словами, питання, куди рухатиметься країна, мають вирішувати її громадяни. "Який вибір буде українського народ...


  • До 2017 року Збройні Сили України набиратимуть по 5 тисяч контрактників

    У Збройний сил України (ЗСУ) до 2017 р. щорічно будуть призиватися до 5 тис. контрактників. Про це сьогодні в ході прес-конференції заявив міністр оборони України Павло Лебедєв, передає кореспондент ...


  • Трамвай "Електрона" буде ліпший за його телевізори?

    Низькопідлоговий трамвай львівського виробництва вже майже тиждень курсує вулицями Львова. Наразі він працює на маршруті №9А. Після ремонтів доріг буде визначено його постійний маршрут роботи. «Минулого тижня у вихідні перший раз вийшов на лінію новий пасажирський низькопідлоговий трамвай. Він ви...


  • Тільки 9 міст Львівської області є на картах Яндексу

    На http://maps.yandex.ua з'явилися карти Золочева, Самбора, Червонограда. Тепер користувачі легко знайдуть у цих містах потрібну адресу або побудують через них автомобільний маршрут. Разом із картами Львівської області Яндекс опублікував схеми ще 36 населених пунктів України. Це міста обласного та ...


  • Матір з дитиною виселили з квартири за підробленими документами

    У Львові 5-річну дитину з матір’ю позбавили житла. Розпочато розслідування. Як з’ясовано прокуратурою Франківського району, дозвіл на відчуження квартири, в якій мешкав неповнолітній хлопчик та його матір, надано Франківською райадміністрацією Львова на підставі підроблених документів. За цим фактом...


  • Сколівська, Старосамбірська і Радехівська міськради будуть без генпланів

    29 серпня відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань регулювання земельних відносин, адміністративно-територіального устрою, планування території, архітектури та будівництва Львівської обласної ради. Під час засідання депутати розглянули та обговорили проблемні питання, які виникли...


  • Екс-дрогобичанин Ярослав Попович аж на 95-мі місці велогонки в Іспанії

    На шостому етапі велошосейної гонки "Вуельта"-2013, що відбувається в Іспанії, переміг Міхаель Морков з Данії. Відразу 132 учасники фінішували з часом переможця, серед яких і українець Ярослав Попович, уродженець Дрогобича, який перебуває у загальному заліку аж на 95-му місці. Вуельта Іспанії Бага...


  • 36 підприємств Львова допомогли дітям-школярам

    Сьогодні в рамках благодійної акції «Пора до школи» діти з багатодітних, малозабезпечених та інших соціально незахищених родин отримають безкоштовне шкільне приладдя від львівських підприємців, інформує прес-служба ЛМР. Щоб підготувати діток з таких сімей до нового навчального року, організатори ак...


  • Богатирьова прочитає лекцію у Львівському медичному коледжі

    30 серпня в рамках робочого візиту у м. Львів міністр охорони здоров’я України Раїса Богатирьова ознайомилась із роботою Вищого навчального комунального закладу ЛОР “Львівський медичний коледж імені Андрея Крупинського» і пообіцяла викладацькому колективу колежду, що відвідає їх знову і, ймовірно, ...


  • "Шахтар" - у Лізі чемпіонів, а «Динамо», «Дніпро», «Чорноморець» - у Лізі Європи

    Три українські клуби - «Динамо», «Дніпро», «Чорноморець» - продовжать боротьбу у груповому турнірі футбольної Ліги Європи. Динамівці з рахунком 5:1 розгромили казахстанський «Актобе» (перший матч також завершився на користь киян 3:2). Дніпропетровці переграли чемпіона Естонії «Нимме Калью» – 2:0 (...


  • Ювілейна Х велопроща «Львів - Страдч – Крехів» відбудеться у вересні

    14-15 вересня цього року Львівське обласне товариство українських студентів-католиків «Обнова» спільно із молодіжною організацією «Добрий Пастир» за сприяння управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР та департаменту освіти, сім’ї та молоді ЛОДА в рамках Єдиного молодіжного простору традиційно організов...


  • У Львів приїде Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет

    12-15 вересня на запрошення митрополита Львівського і Сокальського Димитрія Львівську єпархію з першосвятительським візитом відвідає Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет. Візит предстоятеля Української православної церкви Київського патріархату присвячений до відзначення у Львів...


Новини Львів