Архів новин

Директор департаменту банківської безпеки звинувачує представника польського інвестора у "Кредобанку" у порушенні українського законодавства

Працівники "Кредобанку" надіслали "Щоденному Львову" текст заяви директора департаменту банківської безпеки, яку той поширив серед усіх членів профспілки банку. Подаємо її без скорочень і запрошуємо сторони до обговорення проблеми ставлення керівників банку-громадян Польщі до їх підлеглих - працівників-громадян України. Якщо ці порушення підтверджуються неспростовними фактами, то постає питання про надання дозволу на працю в Україні особам, що грубо нехтують українським законодавством. Цікавою також буде і реакція на цю ситуацію з боку стратегічного інвестора і реального власника "Кредобанку" - польського PKO BP SA. За інформацією з достовірних джерел, заява п.Жукова на вимогу Варшави вже перекладена польською мовою і вивчається у центральному офісі PKO BP SA.


Голові Правління ПАТ «Кредобанк»
Феськіву І.М.
Копія: Першому Заступнику Голови Правління
ПАТ «Кредобанк»
Гжелі А.


ЗАЯВА
про звільнення з займаної посади

В жовтні 2009 року за погодженням з представниками польського інвестора мене призначили на посаду Директора Департаменту банківської безпеки Банку. За час своєї роботи у Банку намагався сумлінно виконувати свої обов’язки і переконаний, що працював чесно, не допускав жодних зловживань, за сумлінну працю був відзначений заохоченням (грошовою премією).

На початку 2010 року інвестором призначений новий керівник Банку з польської сторони- Перший Заступник Голови Правління Банку п.Гжеля А., що наділений необмеженими повноваженнями. З перших зустрічей з п.Гжелею А. у мене не склались з стосунки тому, що він під час розмови звернувся до мене у грубій, неприйнятній для мене формі і я вказав йому на неприпустимість спілкування зі мною у такій формі.. Він сприйняв моє зауваження неадекватно і випровадив мене з кабінету. Вже під час другої розмови без будь яких претензій він заявив, що «Я тебя уволю». На третій зустрічі без будь- яких пояснень заявив, що не має до мене «ЗАУФАНЯ-що в перекладі з польської мови означає недовіру» (згаданий вислів він неодноразово повторював і в майбутніх розмовах зі мною та іншими працівниками Банку). Крім того, коли під час цієї розмови я доповів йому про зловживання посадовим становищем з боку окремих представників польського інвестора, то у відповідь він звинуватив мене , що володіє інформацією про зловживання мною своїм посадовим становищем ( беру хабарі). На пропозицію надати факти та розібратись у цьому він не надав жодного пояснення. Але до цього часу ним залишись не розслідуваними матеріали зібрані Департаментом банківської безпеки, щодо порушень чинного законодавства з боку посадових осіб Банку та колекторської фірми ( п.Гжеля А. вирішив силами самих поляків, що причетні до цих зловживань, перевірити витребувану ним інформацію, які не знають ні української мови, ні нашого законодавства, не володіють необхідними навиками та знаннями проведення оперативно-розшукової діяльності. Іншими словами п.Гжеля А. силовим методом просто приховав правопорушення, вчинені його підлеглими, тобто сам вчинив злочин).

Крім того він надав мені незаконну вказівку скласти списки всіх працівників Банку із зазначенням посади, що мали бути присутніми на одній з приватних вечірок на честь 20 роковин створення Банку, яку організовував бувший Голова Правління Банку п.Кубів С. ( враховуючи незаконність цієї вказівки, вона не виконувалась). Для того, щоб зробити слухняним керівництво Департаменту банківської безпеки, використовувати його можливості у своїх цілях ( в тому числі незаконних) п.Гжеля А. затіяв його реорганізацію, хоч згідно внутрібанківських документів така реорганізація заборонена рішенням Правління Банку на протязі шести місяців з дня проведення останньої реорганізації- 02.2010р. Після проведення цієї реорганізації, на мою думку, буде зламана вертикаль підпорядкованості та набуде дисбаланс відповідності посадових обов'язків керівництва Департаменту його професійним навикам та знанням, що в кінцевому рахунку має привести до заміни керівника Департаменту.Іншими словами я розцінюю цю реорганізацію, як ще один з варіантів розправи зі мною з боку п.Гжелі А.

Не буду описувати інші порушення етично-моральних норм життя, поведінки та окремих Законів України з боку п.Гжелі та інших посадовців- поляків під час проживання в Україні та виконання ними функції керівників банківської установи України, що теж можна кваліфікувати, як «Порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності або ставлення до релігії»(ст.161 КК України) або «Грубе порушення угоди про працю»(ст.173 КК України), порушень інших адміністративно- правових документів, допущених ними, як службовими особами Банку. Під час здійснення своїх повноважень п.Гжеля дотримується свого принципу- «Вшисткіх звольніми - нових набєжеми», що в перекладі з польської мови означає: всіх звільнимо – нових наберем, причому часто звільнення банківських працівників здійснюються під тиском представників інвестора, з порушенням чинного законодавства.

Хочу лише зауважити, що по вині п.Гжелі А. з Банку звільнилась чимала кількість висококваліфікованих фахівців банківської справи, в тому числі і тільки на тій підставі, що він усно висловлював нічим не обгрунтовану недовіру (ЗАУФАНЯ) деяким керівникам. Працівники Банку просто не витримують той психологічний терор, що влаштований поляками по відношенню до українців, того морального тиску, що створений в Банку представниками інвестора та звільняються з займаних посад за власним бажанням. Аналогічна ситуація склалась зі мною, адже тільки через те, що я зробив зауваження п.Гжелі А. стосовно неприйнятної форми звернення до мене, почались безпідставні звинувачення у недовір’ї, у зловживанні мною службовим становищем, безпідставні нарікання на роботу Департаменту, що я розумію, як цілеспрямоване дискримінаційне поводження зі мною, як з громадянином України ( я просто не сподобався йому при першій зустрічі, тому , що посмів зробити зауваження громадянину Польщі- представнику Європейського Союзу). Аналогічні дискримінаційні кроки в мовному питанні по відношенню до інших працівників Банку вживаються і іншими керівниками-інвесторами, що послужило підставою для звільнення ряду фахівців.На останній нараді директорів та керівників окремих самостійних підрозділів Банку в кінці травня п.р. можна було наочно побачити порушення Конституції України з боку п.Гжелі А. та інших представників інвестора, які не володіючи українською мовою, проводили нараду на польській мові через перекладача. Аналогічний стиль роботи та керівництва відбувається щоденно, доходить до того , що окремі департаменти Банку (очолювані представниками інвестора) дають вказівки іншим Департаментам Банку надавати їм інформацію на українській та польській мові. Крім того, слід зауважити, що моральні принципи поведінки самих представників-інвестора в Банку далекі від ідеалу ( це торкається питань поведінки у побуті при проживанні на квартирах у м.Львові; безпідставні звинувачення на адресу окремих працівників Банку у крадіжках особистих речей та незаконне вимагання компенсації коштів за це; намагання перекласти фінансові проблеми за допущені правопорушення дорожнього руху під час особистого керування службовим автотранспортом ( без відповідно оформленого дозволу) на плечі підлеглих працівників Банку, інші зловживання у сфері податкового законодавства).

Як керівник Департаменту банківської безпеки, який згідно Організаційного Положення відповідає за безпеку банківської установи, не маючи підтримки з боку польського інвестора для виконання своїх обов'язків, виявляючи, в тому числі з боку його представників порушення чинного законодавства України, не маючи реальних важелів впливу для зміни ситуації, вважаю своє перебування на згаданій посаді неможливим. Як законослухняний громадянин України і бувший працівник правоохоронних органів не можу приймати участь у простому спогляданні на незаконні дії представників інвестора.Як Директор Департаменту банківської безпеки я не маю повноважень від імені Банку звернутись до правоохоронних і інших державних органів із зверненням про наявні порушення Законів України, які вчинені представниками польського інвестора- керівництвом ПАТ «Кредобанку».

Тому, як громадянин України маю право на захист своїх конституційних прав та свобод людини та громадянина. Для виконання цього права прошу звільнити мене з займаної посади за власним бажанням згідно чинного законодавства з 30.06.2010 року.


Директор Департаменту банківської безпеки
ПАТ «Кредобанк» О.С.Жуков
17.06.2010 р.

Щоденний Львів

Former employee[12.05.16 12:51]
Колись працював в Головному офісі цього банку :) Пані Своринь Богдану Михайлівну знаю особисто :) Що про неї можна сказати: бидло-бидлом, а як фахівець - повний нуль. Колись вона керувала відділом планування, а всю роботу реально робив Андрій Усков.
ксеня[11.12.31 14:51]
Це не банк, а бандити якісь. Я не маю на увазі рядових працівників, серед них багато порядних, чудових людей. Але коли я потрапила в аварію, лежала в гіпсі півроку, ще півроку ходила на милицях і просила банк відстрочити виплати по кредиту- вони подали на мене в суд на стягнення повної суми боргу, хоч на момент розгляду справи боргу не було вже взагалі. Лише за тимчасове порушення умов договору з такої серйозної причини. Вся справа в тому, що їм приглянулося майно під заставою. А конкретно в цьому зацікавлений (є в мене підстави так думати) Калиняк з Сахарова, чи ще хтось разом з ним. Не виключено, що і поляки тут при чомусь. Мене персоналії мало цікавлять. Після того, як я з цієї своєї проблеми вилізу- ноги моєї в цьому банку не буде. Це аферизм з бандитизмом у чистому вигляді.
ксеня[11.12.30 01:14]
Прошу пробачення за повтори. Глюк якийсь. Я не бачила свого повідомлення.
ксеня[11.12.30 01:11]
Це не банк, а бандити якісь. Я не маю на увазі рядових працівників, серед них багато порядних, чудових людей. Але коли я потрапила в аварію, лежала в гіпсі півроку, ще півроку ходила на милицях і просила банк відстрочити виплати по кредиту- вони подали на мене в суд на стягнення повної суми боргу, хоч на момент розгляду справи боргу не було вже взагалі. Лише за тимчасове порушення умов договору з такої серйозної причини. Вся справа в тому, що їм приглянулося майно під заставою. А конкретно в цьому зацікавлений (є в мене підстави так думати) Калиняк з Сахарова, чи ще хтось разом з ним. Не виключено, що і поляки тут при чомусь. Мене персоналії мало цікавлять. Після того, як я з цієї своєї проблеми вилізу- ноги моєї в цьому банку не буде. Це аферизм з бандитизмом у чистому вигляді.
ксеня[11.12.30 01:02]
Це не банк, а бандити якісь. Я не маю на увазі рядових працівників, серед них багато порядних, чудових людей. Але коли я потрапила в аварію, лежала в гіпсі півроку, ще півроку ходила на милицях і просила банк відстрочити виплати по кредиту- вони подали на мене в суд на стягнення повної суми боргу, хоч на момент розгляду справи боргу не було вже взагалі. Лише за тимчасове порушення умов договору з такої серйозної причини. Вся справа в тому, що їм приглянулося майно під заставою. А конкретно в цьому зацікавлений (є в мене підстави так думати) Калиняк з Сахарова, чи ще хтось разом з ним. Не виключено, що і поляки тут при чомусь. Мене персоналії мало цікавлять. Після того, як я з цієї своєї проблеми вилізу- ноги моєї в цьому банку не буде. Це аферизм з бандитизмом у чистому вигляді.
ксеня[11.12.30 00:14]
Це не банк, а бандити якісь. Я не маю на увазі рядових працівників, серед них багато порядних, чудових людей. Але коли я потрапила в аварію, лежала в гіпсі півроку, ще півроку ходила на милицях і просила банк відстрочити виплати по кредиту- вони подали на мене в суд на стягнення повної суми боргу, хоч на момент розгляду справи боргу не було вже взагалі. Лише за тимчасове порушення умов договору з такої серйозної причини. Вся справа в тому, що їм приглянулося майно під заставою. А конкретно в цьому зацікавлений (є в мене підстави так думати) Калиняк з Сахарова, чи ще хтось разом з ним. Не виключено, що і поляки тут при чомусь. Мене персоналії мало цікавлять. Після того, як я з цієї своєї проблеми вилізу- ноги моєї в цьому банку не буде. Це аферизм з бандитизмом у чистому вигляді.
ксеня[11.12.29 23:43]
Це не банк, а бандити якісь. Я не маю на увазі рядових працівників, серед них багато порядних, чудових людей. Але коли я потрапила в аварію, лежала в гіпсі півроку, ще півроку ходила на милицях і просила банк відстрочити виплати по кредиту- вони подали на мене в суд на стягнення повної суми боргу, хоч на момент розгляду справи боргу не було вже взагалі. Лише за тимчасове порушення умов договору з такої серйозної причини. Вся справа в тому, що їм приглянулося майно під заставою. А конкретно в цьому зацікавлений (є в мене підстави так думати) Калиняк з Сахарова, чи ще хтось разом з ним. Не виключено, що і поляки тут при чомусь. Мене персоналії мало цікавлять. Після того, як я з цієї своєї проблеми вилізу- ноги моєї в цьому банку не буде. Це аферизм з бандитизмом у чистому вигляді.
ксеня[11.12.29 23:35]
Це не банк, а бандити якісь. Я не маю на увазі рядових працівників, серед них багато порядних, чудових людей. Але коли я потрапила в аварію, лежала в гіпсі півроку, ще півроку ходила на милицях і просила банк відстрочити виплати по кредиту- вони подали на мене в суд на стягнення повної суми боргу, хоч на момент розгляду справи боргу не було вже взагалі. Лише за тимчасове порушення умов договору з такої серйозної причини. Вся справа в тому, що їм приглянулося майно під заставою. А конкретно в цьому зацікавлений (є в мене підстави так думати) Калиняк з Сахарова, чи ще хтось разом з ним. Не виключено, що і поляки тут при чомусь. Мене персоналії мало цікавлять. Після того, як я з цієї своєї проблеми вилізу- ноги моєї в цьому банку не буде. Це аферизм з бандитизмом у чистому вигляді.
ксеня[11.12.29 23:09]
Це не банк, а бандити якісь. Я не маю на увазі рядових працівників, серед них багато порядних, чудових людей. Але коли я потрапила в аварію, лежала в гіпсі півроку, ще півроку ходила на милицях і просила банк відстрочити виплати по кредиту- вони подали на мене в суд на стягнення повної суми боргу, хоч на момент розгляду справи боргу не було вже взагалі. Лише за тимчасове порушення умов договору з такої серйозної причини. Вся справа в тому, що їм приглянулося майно під заставою. А конкретно в цьому зацікавлений (є в мене підстави так думати) Калиняк з Сахарова, чи ще хтось разом з ним. Не виключено, що і поляки тут при чомусь. Мене персоналії мало цікавлять. Після того, як я з цієї своєї проблеми вилізу- ноги моєї в цьому банку не буде. Це аферизм з бандитизмом у чистому вигляді.
ксеня[11.12.29 22:55]
Це не банк, а бандити якісь. Я не маю на увазі рядових працівників, серед них багато порядних, чудових людей. Але коли я потрапила в аварію, лежала в гіпсі півроку, ще півроку ходила на милицях і просила банк відстрочити виплати по кредиту- вони подали на мене в суд на стягнення повної суми боргу, хоч на момент розгляду справи боргу не було вже взагалі. Лише за тимчасове порушення умов договору з такої серйозної причини. Вся справа в тому, що їм приглянулося майно під заставою. А конкретно в цьому зацікавлений (є в мене підстави так думати) Калиняк з Сахарова, чи ще хтось разом з ним. Не виключено, що і поляки тут при чомусь. Мене персоналії мало цікавлять. Після того, як я з цієї своєї проблеми вилізу- ноги моєї в цьому банку не буде. Це аферизм з бандитизмом у чистому вигляді.
Б.П.[11.08.11 22:21]
саме цікаве що вже літо 2011 року, а Гжеля і надалі займає якусь незрозумілу посаду в апараті банку, ричому отримуючи ті ж гроші, які отримував в 2010 роціколи скорочував кваліфіковані кадри... далі буде :)
Олег[10.08.10 16:18]
Банк провів у себе реорганізацію , результатом якої стала зміна моїх реквізитів. Тепер усі контракти і договора потрібно переписувати...! Серйозно замислився про зміну банк
торг[10.07.16 21:51]
Шановний, п. Жуков такою заявою ви як керівник департаменту СБ, компрометуєте Банк, цим самим показуєте свою не компетентність та вшивість в роботі СБ.
Тому керівництво даного Банку можливо і правильно робить, що не підписує наказ про Ваше звільнення, за все потрібно відповідати п. Жуков, таких відкатів більше не буде.
Andrew[10.07.16 19:11]
Клієнт[10.07.15 17:46] "Читач[10.07.09 20:35] .....Банк не кредитует реально , реструктуризация не идет ( потому что решения не принимаються, а те кто нуждается в реструктуризации загоняються в проблемы, искуственно, за сче потери времени ) -депозиты ежедневно отходят не только миллионами , но уже десятками миллионов. Нацбанк закрывает глаза только потому что на очередные убытки приходит очередные суммы докапитализации...." ??? Невже це правда???
Andrew[10.07.16 19:08]
uve[10.06.27 22:46]
"....в банку працює біля тисячі чол., поляків 10-12 чол., але фонд їх з/п рівний приблизно 30% всього фонду з/п банку"?????
!!![10.07.15 17:45]
Та скільки вже можна писати про той Кіровоград ? Та що ж там за деректиса ? ДУУже цікаво!!
Лариса, бухгалтер |[10.07.15 00:02]
Лариса, бухгалтер | 13.07.2010 10:08
Да, согласна с предыдущим отзывом, директор Отделения Кредо в Кировограде - профессионал, но в древнейшей професии. Удивительно, неужели этого не знает руководство ?
Ответить Пожаловаться
олег | 13.07.2010 09:18
директор Кредобанка в Кировограде - Хвальчева Н.В. - это же просто неадекватный человек и абсолютный непрофессионал !http://www.creditdeposit.com.ua/banks/Kredobank
uuu[10.07.14 23:49]
И.Адизес пишет: «Для успешного перехода нужно, чтобы каждый участвовал в реорганизации, а чтобы реорганизация оказалась эффективной в долгосрочной перспективе, она должна основываться на взаимном доверии и уважении».
Взаимное доверие и уважение – это не простые слова, это залог успеха. И тут важна взаимность.
знавець[10.07.14 18:24]
"Українець[10.07.13 20:14]"
Відповідь: Не потрібно так грубо це показує або Вашу тупість і безсилля, або Ви просто провокатор. Але все таки цікаво як ТОр-и Кредо будуть врегульовувати ситуацію із тими працівниками яких звільняють до кінця ЛИПНЯ. Слід чекти досить немало судових позовів на порушення Законів України про працю. Також варто подумати про відшкодування винними керівниками КРЕДо штрафних санкцій Антимонопольного комітету на 17 000 грн. Думати треба !!!
Українець[10.07.13 20:14]
Срані поляки приїжджають в "Кредобанк" на заробітки, пів року видають видимість роботи і свалюють в свою Польщу. Тільки це гамно отримує близько 20000 доларів за місяць, а нашим українцям підняти зарплати до реального рівня не можна - бачте криза та економія витрат.
Хто пам'ятає історію, так нас вічно гнобили і москалі, і поляки. Так було завжди, є і буде. І нема чого надіятись, що їхнє ставлення до нас колись зміниться. Приїде черговий підар Майка, привезе свого пасивного, влаштує на роботу в "Кредобанк" з нормальною зарплатою - і т. д.
Українець[10.07.13 19:53]
Срані поляки приїжджають в "Кредобанк" на заробітки, пів року видають видимість роботи і свалюють в свою Польщу. Тільки це гамно отримує близько 20000 доларів за місяць, а нашим українцям підняти зарплати до реального рівня не можна - бачте криза та економія витрат.
Хто пам'ятає історію, так нас вічно гнобили і москалі, і поляки. Так було завжди, є і буде. І нема чого надіятись, що їхнє ставлення до нас колись зміниться. Приїде черговий підар Майка, привезе свого пасивного, влаштує на роботу в "Кредобанк" з нормальною зарплатою - і т. д.
Українець[10.07.13 19:46]
Скаче два поляка по полю, перший говорить:
- Памєнташ як мі козаков білі, кров ся ляла як вода?
Назустріч їх скаче козак, поляки швидко заховались по кущах.
Другий говорить:
- Пане, щось смердже?
- А то не зо страху, то зо злості!!!
Володимир[10.07.12 21:12]
"Пропоную зробити аналіз ПРОБЛЕМНИХ кредитів по Другій Львівській філії та її відділеннях і визначити АВТОРІВ ЦИХ КРЕДИТІВ які лобіювали всякі рішення, особливо реструктуризаційні, але по цих кредитах стало ще гірше".
Andrew[[10.07.12 21:03]
"Гарковська -ще той польський спец, крім принижень і тупості, дурних вказівок, втрат іміджу і грошей від неї ніякого толку. Розказують її підлеглі що коли вона не в настрої (а це постійно) то такий крик і пошлість від неї йде, що навіть молоді хлопці-її підлеглі не можуть це витримати. А злість її і мстивість це взагалі окрема тема. Чи хтось зможе зупинити такого "спеца" і відправити її назад в Польщу, а то крім позору і втрат для Банку від такого спеца більше нічого путнього не має. Заперечуйте, захисники, пробуйте, продовжимо фактами"...... . Пропоную працівникам банку повідомити конкретні факти принизливого ставлення представників польського інвестора до підлеглих! Я вважаю, такі факти мають перевіряти українські контролюючі органи, а головне - має відреагувати польський інвестор! Так пррацювати дальше не можна..."
справедливий[10.07.11 18:33]
ПАН Адам Гжеля, тримайтесь !! Менше вірте тим хто пригає коло Вас на задніх лапках, солодко клянеться в вірності. ЦЕ Є БЛЕФ!!! Вони Вас вже продають і продадуть без роздумів в т.ч. і Ваші земляки-поляки, особливо ті що попрацювали більше як РІК, або біля цього. Сформуйте команду із тих, хто хоче порядку і справедливості, хто не боїться пропонувати і сперечатись, хоче ЗАРОБЛЯТИ а не отримувати !! Це ж класика в управлінні! Бутьте обережні із "дівчатками - рішайлами", це ДУЖЕ небезпечно !!! Як найшвидше переводьте ВСІ філії в ранг відділень, змініть майже ВСІХ керівників філій і підрозділів ГБ: аналізу, малого бізнесу, кадрів, персоналу і продажі, погляньте на бухоблік а то там ще та "тиш і благодать" ( вт.ч через паралельне переміщення). Думайте і дійте, але спирайтесь на українських спеціалістів, вони є і на жаль не все поряд коло Вас і не обов'язково привозити ЦІЛИЙ АВТОБУС спеців з Польщі. Це нічого не дасть, крім позору і колосальних витрат. ДУМАЙТЕ, ДІЙТЕ і ПОВАЖАЙТЕ ЛЮДЕЙ а не людоблизів і подонків!
за правду[10.07.09 16:21]
щодо роботи одного з підрозділів Кредобанку, який займається підбором персоналу і який очолює п.Своринь Б.М. то немає нічого дивного, що так повелись з Вами, оскільки це є стиль роботи п.Своринь Б.М., яка, як говорять знаючі люди, в банку ледь не з моменту заснування банку і протримається за будь-якої влади і, що вона взагалі нічим не відрізняється від існуючих ТОП-поляків банку своїм ставленням до людей. Але кажуть що так завжди не буде і на кожного є велика папка з компроматом, просто ще не час, ніхто не давав вказівки підняти ці папки.
юрист[10.07.10 17:06]
"Те що вже що почали писати про марічку, соломійку, дійшли до Своринь Б. є нормально, але не потрібно забувати і інших які позорять банк і принажують людей, така собі А.Гарковська -ще той польський спец, крім принижень і тупості, дурних вказівок, втрат іміджу і грошей від неї ніякого толку. Розказують її підлеглі що коли вона не в настрої (а це постійно) то такий крик і пошлість від неї йде, що навіть молоді хлопці-її підлеглі не можуть це витримати. А злість її і мстивість це взагалі окрема тема. Чи хтось зможе зупинити такого "спеца" і відправити її назад в Польщу, а то крім позору і втрат для Банку від такого спеца більше нічого путнього не має. Заперечуйте, захисники, пробуйте, продовжимо фактами"......
. Пропоную працівникам банку повідомити конкретні факти принизливого ставлення представників польського інвестора до підлеглих! Я вважаю, такі факти мають перевіряти українські контролюючі органи, а головне - має відреагувати польський інвестор! Так пррацювати дальше не можна...
юрист[10.07.10 17:03]
"Те що вже що почали писати про марічку, соломійку, дійшли до Своринь Б. є нормально, але не потрібно забувати і інших які позорять банк і принажують людей, така собі А.Гарковська -ще той польський спец, крім принижень і тупості, дурних вказівок, втрат іміджу і грошей від неї ніякого толку. Розказують її підлеглі що коли вона не в настрої (а це постійно) то такий крик і пошлість від неї йде, що навіть молоді хлопці-її підлеглі не можуть це витримати. А злість її і мстивість це взагалі окрема тема. Чи хтось зможе зупинити такого "спеца" і відправити її назад в Польщу, а то крім позору і втрат для Банку від такого спеца більше нічого путнього не має. Заперечуйте, захисники, пробуйте, продовжимо фактами"......
. Пропоную працівникам банку повідомити конкретні факти принизливого ставлення представників польського інвестора до підлеглих! Я вважаю, такі факти мають перевіряти українські контролюючі органи, а головне - має відреагувати польський інвестор! Так пррацювати дальше не можна...
привіт колишнім[10.07.10 10:07]
Що то давно не чути Тараса М. (який тихо сплив а відповідав за витрати- розтрати). Невже теж взяли в Банк Львів ? А то щось там бенлькотів що він не відповідав за витрати-розтрати. Бред, а хто ж приймав участь в засіданні Правління по ВСІХ напрямкаХ, хто роками керував закупівлею ІТ і оргтехніки ?? І по яким цінам, часто вище роздрібних !! Кого ж ти Т.М. захистив, нікого, тільки гріб гроші лопатою та тихесенько сидів і підтакував всім предаставникам інвестора. Ти навіть не сказав слова в захист коли йшла чистка поляками всього правління в 2008 році, ти сидів і чекав. Чи не так ??
читатель[10.07.09 19:51]
Да со свободой слова у Вас во Львове проблемы. А еще других собрались учить. Европа!!
В підтримку кадрам[10.07.09 16:28]
так-так, є така Богдана Михайлівна, багато знаємо про неї, правда переможе, повірте на всі 100%
в підтримку Ледь не працівнику Банку[10.07.09 16:25]
один з підрозділ банку, який займається підбором персоналу очолює така собі п.Своринь Б.М., яка не відрізняється від ТОП-поляків своїм ставленням до людей, але нічого на все свій час, папочка з компрою є на багатьох керівників, чекаємо вказівки.
в підтримку Ледь не працівнику Банку[10.07.09 16:25]
один з підрозділ банку, який займається підбором персоналу очолює така собі п.Своринь Б.М., яка не відрізняється від ТОП-поляків своїм ставленням до людей, але нічого на все свій час, папочка з компрою є на багатьох керівників, чекаємо вказівки.
Петро[10.07.09 14:18]
Хочете побачити відморозків і нарватися на хамство-зайдіть в Приватбанк з їх туалетним запахом в коридорах, вічно непрацюючими програмами і обслуговуванням по принципу "чого приперся". Чотири місяці тому по рекомендації знайомих поміняв банк якраз на Червоноградський Кредобанк і наразі досить задоволений-нормально розказали, порахували і оформили і все це досить оперативно. В Приваті 3 дні забирав свої гроші-то непідвезли, то програма не працює, то ідіть в інше відділення !!! а тут при контрольному "забиранні" все видали день-в-день. Наразі задоволений банком.
DIV[10.07.09 08:49]
Konserwatywny bank. Nie ma ciekawych ofert. Pracownik?w, jak ZSRR.Kiev
Лейла[10.07.09 01:12]
Коментарі......Ви хоч уточнюйте про які філії пишите.Стосовно Чернівецької Філія- вперед,так тримати.Дівчатка операціоністи завжди готові допомогти,коли б до них не зверталась.Будь що...МОЛОДЦІ,навіть критику стосовно Банку можуть вислуховувати....та з гордістю відстоюють право довіри. P/S Одна краша другої,враження -конкурс краси проходили....:::::))))))
Алла[10.07.09 01:10]
Я обратилась в черновицкий филиал за інтернет картой. Мне её выдали. В отделении банка, в которое я обратилась, меня обслужили хорошо. Разговаривали вежливо. Я пока всем довольна и не жалею.А писать коминтарии... надо уточнять,а то хорошие люди роботают а Вы всех вот так и в болото.
Павел[10.07.09 00:53]
Абсолютно согласен с предыдущими отзывами по Кировограду. 3 недели морочили голову с депозитом. Специалисты - никакие. Люди, обходите этот банк десятой дорогой.
Игорь[10.07.09 00:50]
Банк - посредственный, с выдачей кредита - очень проблемно и волокитно, с возвратом депо - тоже. Уровень профессионализма кадров ( я сужу по г. Кировограду, Преображенского ,1а) - ниже среднего. Оплату по клиент банку списывают по 2 раза. Иногда пропадают выписки
Валерий[10.07.09 00:49]
Я уже четвертый месяц пользуюсь услугами филиала Кредобанка,который находится в Киеве на ул.Тимошенко,13а и меня все устраивает - депозиты и % к ним возвращают в срок.Коллектив замечательный.Пока у меня претензий к этому банку нет.Рекомендую
Петро[10.07.09 00:47]
Відділення кредобанку в Калуші(Ів-Фр обл) рубає! двоє працівників, а справляються з роботою краще ніж десять в іншому банку. Швидко,якісно і зрозуміло, особистий підхід до кожного клієнта. Працівники свою роботу виконують вміло, з ними приємно працювати.
Ольга[10.07.08 00:42]
Банк просто "разводит" клиентов!!! Как можно взимать комиссию при снятии денег с депозита?! Более того, сумма комиссии превышает сумму начисленных процентов!!! Банк самостоятельно меняет и вводит новые условия по своим "продуктам"!!!! 3 недели обещали решить вопрос , в итоге предложили подождать, пока не изменятся условия обналичивания денег с карточки! Просто беспредел!!!!
Ольга 29 июня 2010, 16:04
Юрист[10.07.07 18:48]
Під час здійснення своїх повноважень п.Гжеля дотримується свого принципу- «Вшисткіх звольніми - нових набєжеми», що в перекладі з польської мови означає: всіх звільнимо – нових наберем, причому часто звільнення банківських працівників здійснюються під тиском представників інвестора, з порушенням чинного законодавства.

Як і коли обирали профком Кредобанку? Хто персонально входить до складу профкому? Як профком захищає права працівників? Чи звертались працівники за допомогою в обком профспілки та до суду?
Щоденний Львів[10.07.07 18:43]
Як і коли обирали профком Кредобанку? Хто персонально входить до складу профкому? Як профком захищає права працівників? Чи звертались працівники за допомогою в обком профспілки та до суду?
Інший акціонер[10.07.06 19:06]
Акціонеру - як маєте 10% акцій банку, що дає змогу ініціювати позачергові збори акціонерів, то настоюйте на скликанні. Але оскільки частка ПКО в Кредобанку 99,9%, то і скликати будь-які збори акціонерів може тільки польський банк.
Так що Ваші амбіції впливати на рішення та дії органів уравління банком - необгрунтовані. Як і мої, до-речі, але ж я їх не "кричу" на сумнівних веб-сайтах.
![10.07.06 14:48]
«Для успешного перехода нужно, чтобы каждый участвовал в реорганизации, а чтобы реорганизация оказалась эффективной в долгосрочной перспективе, она должна основываться на взаимном доверии и уважении».
"Проявляйте терпимость и последовательность. Самое простое решение – уволиться. Конечно, если не выдерживаете – уходите. Но если Вы хотите впоследствии гордиться тем, что работали в этой компании – сделайте все, что в Ваших силах, для того, чтобы стать частью решения. Для этого нужно признать, что Вы также являетесь и частью проблемы."
Ицхак Адизес
Акціонер[10.07.04 22:27]
ВИМАГАЮ СКЛИКАННЯ ПОЗАЧЕРГОВИХ ЗБОРІВ АКЦІОНЕРІВ ДО КІНЦЯ СЕРПНЯ ЯК ТОГО ВИМАГАЄ ЗАКОН (ЗА 45 ДНІВ ПІСЛЯ ПОВІДОМЛЕННЯ в пресі),ІЗ ОБОВЯЗКОВОЮ ПРИСУТНІСТЮ ВСІХ ЧЛЕНІВ ПРАВЛІННЯ, СПОСТЕРЕЖНОЇ РАДИ ТА ІЗ ЗАПРОШЕННЯМ ЖУРНАЛІСТІВ !!! Основне питання зміна правління банку та вироблення дієвих шляхів виходу із ситуації в яку попав банк.
Щоденний Львів[10.07.04 16:24]
Як і коли обирали профком Кредобанку? Хто персонально входить до складу профкому? Як профком захищає права працівників? Чи звертались працівники за допомогою в обком профспілки та до суду?
працівник відділу К[10.07.03 20:50]
Жуков відозвав заяву (чит.), але так як з ПРАВОМ в тому банку важкувато, десь щось пропустили на навчанні правники, а поляки ніколи права України не знали і знати не хотіли ( я не маю на увазі ТОПІВ панів з Кредит Банку(Варшава),колишніх інвесторів). Вони цінили і поважали ПРАВНИКІВ банку і закони України.З правом,особливо правом що регламентує ТРУДОВІ відносини в Україні а не в ЗАНЗІБАРІ чи племені БУМБО-ЮМБО в банку важкувато ( чи ЮД банку прихворів, чи немає що з того зкосити- то ж не третейські суди, невідомо,) але не знають що з Жуковим робити. Казнить нельзя помиловать. Де ж поставити кому ??!! А Вам клієнтам немає чого боятися, при всіх розкладах ВАШІ кошти в безпеці- ІТ працює на рівні, спеціалісти ОПЕРУ та КАС все в банку були ПРОФІ і відповідальні ( за рідким винятком, особливо в одній філії в містечку К, як факт за 11.04.2008 року, Ну це так, невеличкий пшик. Правда учасники процесу в містечку К ??). Неможливо не аналізувати що тут пишуть так і виробити СТРАТЕГІЮ банку можна, майже за безплатно а не за ті МІЛЬЙОНИ (НЕ ГРИВЕНЬ), що було потрачено в 2007-2008 роках !!! Цікаво хто за це відповість, ну а якже то ж панство приймало рішення, яке часто-густо дуже любило говорити про економію, європейський підхід,покази в ТВ, пресі. Чи хтось дасть на це що тут пишуть ( і не потрібно тризвонити в Львові, Києві і Варшаві що то брехня)відповідь чи тільки плюватись будуть ядом на сторінках поважного порталу "Щоденного Львова" ??!! Продовження буде.
Юрист[10.07.03 20:36]
Як і коли обирали профком Кредобанку? Хто входить до складу профкому? Як профком захищає права працівників? Чи звертались працівники за допомогою в обком профспілки та до суду?
Игорь[10.07.02 20:33]
Давайте братья - украинцы - жалуйтесь, напомнили Вам кто вы есть, и сидите тихо-тихо. Канада в 90-е года уже помогла, Америка "помогает" и сегодня, вот и поляки о себе напоминают. Все возвращается на "круги своя"
пшемик[10.07.02 01:22]
коли хтось скаже за сімю з трьох людей п.Майка, г.Яксіна, та директора Департаменту підтримки сягнення Г.Битома який навіть вищої освіти немає, тай живуть ці поляки під одним дахом, щоце за керівництво голубих
колишній працівник[10.07.01 22:19]
Жуков знав куди йде і на яку посаду і майже рік вірою і правдою служив з командою Фесіківу і Гжелі і переслужив ...
Хмельницький Б.[10.06.30 23:31]
Справедливий! подивись мультік "мауглі", там біля Шерхана бігав маленький шакал і кричав "Акела промахнулся, Акела промахнулся". Ти мені його нагадуєш. До речі, пам"ятаєш, що сталось із Шерханом))
!!!![10.06.30 21:18]
Вовану. Я з Вами теж на Ви. Але одна умова -будьте точним. Хоча Ви почали "колишньому " відписувати звертаючиь на ТИ. ЗА бардак несуть відповідалоьність СПОСТЕРЕЖНА РАДА та ПРАВЛІННЯ Банку і це так. І в них і теперешніх і тих хто ще донедавна займався "розвуєм банку" потрібно БУЛО думати і ще раз ДУМАТИ, а не займатись імітацією риоботи і клянчити в польської держави гроші.
Вован -для !!![10.06.30 21:14]
Вау ! Скільки експресіі!! А доповідати про те що знаю , по Вашому де потрібно ? З одної сторони Ви ( підкреслюю я з Вами на Ви , а не як Гжеля з Жуковим ) такий кровожадний -всіх на палю, а з другої- ну так вже захищаєте конкретного пана. А не здається , що це метод відвести увагу від конкретики - тіпа , винуваті ж всі , але всі це - ніхто. Товарищ Жюков з всіма по одному розбереться!
Ще один колишній працівник[10.06.30 21:13]
Прочитавши деякі коментарі, мені здається що сам Гжеля наказав комусь з працівників, відписувати і захищати його. Ніхто не задумувався коли в нормальних банках проблеми то звільняють Голову Правління, а не прибиральницю , яка погано прибрала його кабінет, а тут чомусь навпаки звільняютьвсіх крім поляків, раніше валили на українців, які були у топ керівництві, тепер нема на кого, бо більше нікого не залишилось, Феськів не рахується, бо якби не було вимог НБУ, його б вже давно на цій посаді не було б. Нормальний керівник в перший день попросив би витрати банку і починав би скорочувати їх, і не за рахунок людей які отрирмують 1500 грн. Звільнити всіх поляків, відмовитись від безглуздих проектів типу кредодіректу і т.д.і вже можна зекономити кілька мільйонів.А на місця які звільнились можна набрати справжніх спеціалістів, які почнуть приносити користь. Який може бути спеціаліст поляк, із дипломом офіціанта , який займає посаду директора департаменту, маючи зарплату більшу ніж увесь відділ і попавши на цю посаду тільки тому, що він чийсь коханець?І ще питання ,а що зробив Гжеля? Ті люди, які його тут так захищають напишіть, що він зробив корисного для банку?
Вован -для !!![10.06.30 20:47]
Вау ! Скільки експресіі!! А доповідати про те що знаю , по Вашому де потрібно ? З одної сторони Ви ( підкреслюю я з Вами на Ви , а не як Гжеля з Жуковим ) такий кровожадний -всіх на палю, а з другої- ну так вже захищаєте конкретного пана. А не здається , що це метод відвести увагу від конкретики - тіпа , винуваті ж всі , але всі це - ніхто. Товарищ Жюков з всіма по одному розбереться!
!!![10.06.30 20:23]
А Ти Вован не хизуйся що дуже багато знаєш, як знаєш йде доповідай де це потрібно. А ще подивись на ДРУГУ заяву пана Жукова і реакцію читачів в цьому ж виданні. Там вже не тільки хамство а багато що серйозніше !! А вирішити проблему ТІЛЬКИ отримавши скальп Гжелі не вдасьтся, потрібно ВСІХ (майже всіх) "архітекторів розвую банку" за останніх ДВА роки спитати, як вони довели до такого не дивлячись на ВЕЛИЧЕЗНІ вливання коштів інвестором -РКО ВР в цю "прірву"!!
Вован Стельмах[10.06.30 19:32]
Шановний колишній працівник!
Згадавши багатьох людей-Сікору-Мазура-Хічевського ,да ще і Хому приплели до витрат- розтрат ( ви або далекий від того всього , або ну дуже вже багато знаєте), але скорше всього ви досить поверхнево орієнтуєтесь хто за що відповідав і відповідає в банку . По моєму ясно - Жуков написав , що його претензіїї в :
1) зверхньому і хамському ставленні керівника
2) в нереагуванні і приховуванні виявлиних безпекою фактів та спробі помсти через реорганізацію. І все.
При чому тут скажіть мені "працює з лютого" ? ( Гжеля з осіні в банку керує якщо вже бути точним).
Експерт з управління персоналом[10.06.30 18:30]
"Колишньому працівникові"
Ви задали запитання чому удар по п. Гжелі. По-перше,він є фактично представник власника чи інвестора, бо пан Феськів номінально голова правління всі це знають не тільки в банку але й у цілому Львові. По-друге, якщо топ менеджер допускає таку ситуацію у банку, то він перепрошую непрофесійно працює і його до управління людьми не слід підпускати на "пушечний вистріл". Я думаю, що керівник відділу безпеки просто мав гідність підняти це питання і можливо оскільки не знайшов у топів відповіді на нього, то і виніс на люди. Ще раз кажу можливо. Бо пам"ятаєте, революціна ситуація себто якщо про компанії і колективи конфліктна, складається коли "верхи не можуть, а низи не хочуть".
Є велика кількість теорій по управлінню персоналом, які говорять про те, що персоналом потрібно щоденно щогодинно займатися і тоді буде віддача, а якщо людей мати за ніщо і принижувати то от ВАМ і результат "на ліцо" як кажуть росіяни. А наші топи і не тільки українські вважають персонал РЕСУРСОМ, от і ресурс дає відповідь.
І нарешті про відповідальність, як топ менеджер повинен був би за таких грандіозних ПЛАНІВ ЗМІН (а зміни у чому у зміни оргструктури декілька разів на рік, крутити як дідько сонцем. це не зміни це тільки показуха зміни зовсім по іншому впроваджують), то людей треба підготувати до цього всіх причому і вищих ланок і нижчих. Коли цього не має, а є що я знаю як треба, а ви мовчіть, от результат. Всі працівники котрі не хотіли терпіти, тихо пішли в інші структури банківські, бо очевидно нічого не змогли змінити. А до речі цього року банку було 20 років. І не вистарчило розуму "горе" топам і п.Гжелі і п.Феськіву привітати працівників, хоча б урочисту частину зробити. Це скажіть не приниження тих працівників , які працюють роками. Це що по вашому?
колишний працівник[10.06.30 18:05]
"Експерту з персоналу". В чомусь Ви і праві, навіть в більшості, в плані роботи з персоналом, його підготовки, навчанню новим методам роботи з клієнтами (дивись опит клієнтів на Finance.ua).Але чомусь весь удар іде по А.Гжелі, якоий нагадую в Банку з ЛЮТОГО цього року. А хитринький голова правління Ваня Феськів де? а "великий спец" по продажі за безцінь кредитів колекторам П.Майка, теж не має ? а здається пан Коц чи Куц який відповідає за ризики, що теж не причім ? А може хтось зверне увагу на роль Кредушної і РКОшної "багіні" Д.Сікори і "супер управлінця" ДЕРЖАВИ Польща колишнього віце-міністра Держказначейства Польщі Міхала Хічевського, який ПЕРШИЙ виніс грязь із топів Банку в польську пресу і як ДЕРЖАВНИЙ МУЖ НІЧОГО не зробив путнього. Цікаво де Він ?? А стаття «Український «Кредобанк» – це криниця без дна», – в польській газеті «Puls Biznesu» від 4 березня 2009 року, інші статті в польській і українській пресі !! Тоді не було А.Гжелі а були ті що є, в основному + пані Д.Сікора, пан К.Мазур та Т.Хома, який тихо сплив якби не причім, забувши що ВСІ ВИТРАТИ і РОЗТРАТИ йшли через нього !! А то що це все винесено в люди, це ДУЖЕ добре, головне щоб був толк а не злість і підлість.Дай бог всім розуму і витримки- це головне !! P.S.Щось не чути чи є якась комісія з РКО чи КРЕДо що то все що тут і не тільки тут написано вивчає. Чи їх то все не цікавить, "а васька слушает , да ест". Чи ні ??? Агов відгукніться !!!!
Експерт з управління персоналом[10.06.30 15:23]
Колишньому працівникові.
Здається мені, що ви просто тут для того щоб модерувати дискусію і дати всім зрозуміти що треба терпіти і почекати коли профі п. Гжеля доведе щось до кінця і отримає результату. А який результат видно уже по рейтингах банку. А скажіть яка зараз плинність кадрів у Кредобанку. Це не результат. А насправді ситуація така, що в цьому банку персоналом не займаються вже силу силенну років. І навіть висококваліфіковані, як ви заявляєте польські спеціалісти поняття не мають про систему управління персоналом в компанії. Бо прошу сказати який менеджер, не має значення український, польський, австрійський дозволить собі ТАК спілкуватися з підлеглими. Це лише під силу пихатим, з високим рівнем нездорових амбіцій (адже банк у Луцьку завалив) персон. А коли польські інвестори скерували спеціаліста по управлінню персоналом десь рік або півтора тому (до речі абсолютно адекватного), то як його виїли ті ж ваші високошановані польські профі. Так що питання хто ж відповість за результат пана Гжелі. і до речі Вам у ваших дописах не подобалося що все винесено на люди. А як по вашому треба. Дихати в шматку і радіти як завалюють абсолютно нормальну збудовану банківську структуру. А може такого результату очікує пан Гжеля???
Експерт з управління персоналом[10.06.30 15:20]
Колишньому працівникові.
Здається мені, що ви просто тут для того щоб модерувати дискусію і дати всім зрозуміти що треба терпіти і почекати коли профі п. Гжеля доведе щось до кінця і отримає результату. А який результат видно уже по рейтингах банку. А скажіть яка зараз плинність кадрів у Кредобанку. Це не результат. А насправді ситуація така, що в цьому банку персоналом не займаються вже силу силенну років. І навіть висококваліфіковані, як ви заявляєте польські спеціалісти поняття не мають про систему управління персоналом в компанії. Бо прошу сказати який менеджер, не має значення український, польський, австрійський дозволить собі ТАК спілкуватися з підлеглими. Це лише під силу пихатим, з високим рівнем нездорових амбіцій (адже банк у Луцьку завалив) персон. А коли польські інвестори скерували спеціаліста по управлінню персоналом десь рік або півтора тому (до речі абсолютно адекватного), то як його виїли ті ж ваші високошановані польські профі. Так що питання хто ж відповість за результат пана Гжелі. і до речі Вам у ваших дописах не подобалося що все винесено на люди. А як по вашому треба. Дихати в шматку і радіти як завалюють абсолютно нормальну збудовану банківську структуру. А може такого результату очікує пан Гжеля???
колишній працівник[10.06.30 15:03]
"Ще одному Колишньому". В банку є і БУЛИ прекрасні СПЕЦИ і ЛЮДИ з ВЕЛИКОЇ БУКВИ-поляки,в яких професіоналізм і інтелігентність щось значили і значать!!! . Але є і БУЛИ "пихаті заробітчани" які тільки дивились як урвати і як принизити. Це видно і на цьому форумі в крику душі дописувачів. АЛЕ цей фурор що підняв полковник ЖУКОВ має дати серйозний поштовх до виправлення ситуації в банку і в т.ч. методам ведення бізнесу ПОЛЯКАМИ на Україні. Так як було і є бути не може!! Але і нашим потрібно вже позбуватись меншовартості, ставати ПРОФІ ( не всім) а не тільки підскакувати і підставляти один одного, корчити гонорові гримаси і говорити "ми з п'эмонта, ТІЛЬКИ МИ настоящі українці ". Повірте це не зовсім так - що тільки ВИ ..... Поважайте себе, ближнього і сусідів, БУДЬТЕ ПРОФІ а не фуфлом і ВАС все і всі будуть цінити. А пан А.Гжиля мусить мати ЧАС , хоч би 9-ть місяців щоб себе показати а потім будуть висновки.Звичайно якщо ВІН Гжеля, зробить теж висновки з цього всього що діється.Пам'ятати потрібно вислів -"що треба цінити того начальника що маєш, а то прийде інший і дуже пожалієш". Думайте, аналізуйте і менше ПИХИ і безпідставного ГОНОРУ, більше профі і ЛЮДЯНОСТІ від ВСІХ, без винятку і від громадян ПОЛЬЩІ і тим більше від господарів -громадян УКРАЇНИ !!!
Ще один колишній працівник[10.06.30 10:35]
Дивно читати те, що хтось намагається захистити та вигородити поляків, типу вони порядок наводили, це можуть писати лише ті хто не працював у Банку. Ще не бачив ні одного толкового поляка у Банку, імітація роботи, насправді мало того, що отримували величезну зарплату, так ще думали якби отримати відкат, шкода що не опубліковано плинність кадрів, це єдиний показник, по якому Кредо був би перший, а нікого не дивує, що поляки купили Банк у топ 20 і загнали його у топ 40? А те що з топ керівництва залишився лише Феськів, і то він такий Голова Правління, як я ядерний фізик. Без поляків найменшого рішення прийняти не може. Якщо проаналізувати всі проекти Банку, то більша половина з них починалась лише для того, щоб отримати відкат, а решта повішати на когось нехай розгрібають(123 кредит, кредодірект і т.д.). Стратегію розвитку від Роланд Бергер за яку заплатити дуже великі гроші, без сміху просто не можна було читати. Таких прикладів можна наводити десятками. Зараз просто шкода дивитись на то, що такий могутній банк просто сипиться, всі спеціалісти втікають якщо не у банк Львів то у ФольксБанк, або напряму в київські банки. Бажаю тим працівникам, які ще залишились терпіння і при можливості одразу іти на іншу роботу, бо поки банком будуть керувати поляки, перспективи не буде
справедливий[10.06.29 22:58]
ПАН Адам Гжеля, тримайтесь !! Менше вірте тим хто пригає коло Вас на задніх лапках, солодко клянеться в вірності. ЦЕ Є БЛЕФ!!! Вони Вас вже продають і продадуть без роздумів в т.ч. і Ваші земляки-поляки, особливо ті що попрацювали більше як РІК, або біля цього. Сформуйте команду із тих, хто хоче порядку і справедливості, хто не боїться пропонувати і сперечатись, хоче ЗАРОБЛЯТИ а не отримувати !! Це ж класика в управлінні! Бутьте обережні із "дівчатками - рішайлами", це ДУЖЕ небезпечно !!! Як найшвидше переводьте ВСІ філії в ранг відділень, змініть майже ВСІХ керівників філій і підрозділів ГБ: аналізу, малого бізнесу, кадрів, персоналу і продажі, погляньте на бухоблік а то там ще та "тиш і благодать" ( вт.ч через паралельне переміщення). Думайте і дійте, але спирайтесь на українських спеціалістів, вони є і на жаль не все поряд коло Вас і не обов'язково привозити ЦІЛИЙ АВТОБУС спеців з Польщі. Це нічого не дасть, крім позору і колосальних витрат. ДУМАЙТЕ, ДІЙТЕ і ПОВАЖАЙТЕ ЛЮДЕЙ а не людоблизів і подонків, майте ВИТРИМКУ !!! Попробуйте побачити тих хто цього ж хоче і не на словах а на ділі, хто мобільний і порядний !!Успіху і витримки ВАМ !!!
Хтось[10.06.28 23:17]
Шановний uve! На рахунок "чистими" пану Гжелі надходить саме така сума - 16 000 доларів (при чому зарплату, працюючи в українському банку, він оримує в національній валюті США, а от щодо додаткових вират на квариру, транспорт і т.д., то про їх розмір можна тільки здогадуватись...
????!!!!!![10.06.28 21:03]
Цікаво. чи хтось читає, або буде читати це що тут написано і не тільки тут??? Особливо в РКО ВР, посольстві Польщі, міністерстві ФІНАНСІВ Польщі. А то як почнуть доповідати інвестору в РКО ВР і представникам ДЕРЖАВИ Польща, а банк РКО ВР все таки ПОЛЬСЬКОГО народу, деякі "рішайли" із Львова що там робиться, то можна тільки догадатись що з того буде !!! І не траба деяким "рішайлам" писати тут всяку єрунду, АБСОЛЮТНА більшість тих хто тут пише хоче щоб Банк був хоч трішки похожий на ОТР або Прокредит Банк, або інші поважні структури. Щоб з гордістю можна було сказати ЩО ЯЯЯ працюю або працював в ТАКОМУ БАНКУ, а не в якомусь крисятнику, де розборки, склоки, приниження і відсутність професіоналізму. Чи не так ??? А вимогливість потрібна і має дуже важливе значення особливо в умовах кризи. Але вимогливість має значення ТІЛЬКИ тоді коли ВІДОМО куда банк ІДЕ, а ні постійні зміни, чехерда: то ВСІ на роздріб, то на корпорацію то така структура то така то ще якась . ТА вже опреділіться, шановне панстово РКО ВР в Варшаві що ви хочете з того многострадального БАНКУ і цих ЛЮДЕЙ з України, майте совість і БОГА !!!!
uve[10.06.28 19:47]
щодо збитків: заборгованість по споживчому кредитуванню- проект туральського (123 кредит), бездумне формування резервів-мазур, продаж боргів за безцінь і колекторам (польським фірмам)-майка, провал малого бізнесу-яворські. ще приклади потрібні? на черзі гжеля, який поховав банк пекао в луцьку. люди які сюди їдуть з польщі далекі від банківського бізнесу.
uve[10.06.28 19:41]
Шановний Хтось. помиляєтесь. 16000 доларів це зарплата керівника підрозділу -поляка. а члени правління мають набагато більше+страховка і лікування для всієї родини+квартира,авто, оплата перельотів і після закінчення контракту виплату 6 місячної зарплати
***[10.06.28 18:22]
Банк в збитках, які зростають і зростають, а доходи та продажі продовжуються погіршуватися. Інвестор прагне вивести банк з тої кризи вже як тільки може. Нове керівництво в банку тому приклад-польському інвестору надоїло панькатися з банком. Він вибрав жорстокого керівника і дав йому всі повноваження за для проведення любих змін та дій,які покращать ситуацію, хоч через скорочення витрат - хоч через звільнення працівникам. А рекція працівників, - це прояв опіру цим змінам і намаганням далі нічого не роботи, сидіти в тепломі місці. Примітно, що такий вспалах незадоволення вспалахував ще два роки тому, коли були поставлені нові поляки, нові плани, нові вимоги. Але всі прилаштувались видно. Тепер знову.
Хтось[10.06.28 17:09]
В пана Гжелі зарплаа 16000 доларів США (рядовому працівнику банку стільки грошей і за 5 років не заробити)... А гонору в тих поляків "вище неба"... І сам на свої вуха чув, як один поляк своїх підлеглих порівняв з іграшками в своїй пісочниці - мовляв, хочу граю, хочу викидаю....
IMF[10.06.28 00:03]
Для всіх:
в кредобанку насправді 2000 людей, тільки сам Львів та область близько 1300,
Колишній працівник банку[10.06.27 23:10]
Реально поляків зараз в банку чоловік десь 7 макс до 10 на понад 2000 людей, що в ньому працюють загалом. Директори департанетів в Головному банку, що навіть не відповідають за продажі, мають 1,5 до 2 штук баксів, відповідно і вищі рівні. Стає зрозумілим суми зп членів правлінн. Ситуація реальна, а не така, якою хочуть представити тут зображена ображеними рядовими працівниками.А з другого боку з "ставленням і методами роботи" поляків знайомі і потерпають не всі працівники банку, як тут пишуть. Просто деякі коментарії спеціально нагнітають обстановки і ті, хто все це читає бачить тільки однобоко представлену картину.
uve[10.06.27 22:46]
колишньому---по-перше в банку працює біля тисячі людей, навіть в кращі часи до 2000 не доходило. по-друге - поляків 10-12 людей, але фонд їх з/п рівний приблизно 30% всього фонду з/п. це нормально? по-третє- якщо хтось хоче розказувати, що це гроші інвестора, то нехай інвестор відкриє собі швейну фабрику або магазин і робить там що хоче. банк- фінустанова, яка живе за рахунок коштів ГРОМАДЯН УКРАЇНИ. Банк не приватний бізнес.
і очмусь економія поляків не поширюється на витрати по житлу для них, автомобілі чи інше. економлять на українцях. в польщі вже давно б був скандал.
Михайло[10.06.27 21:29]
Реально складається враження, що тих поляків в КРЕДОБАНКу безліч? Скільки їх там в загалі, що разоряють так Україну.
ЩЛ[10.06.27 20:50]
Поляки з державного польського банку зробили з Кредобанку Крадобанк - пральну машину для своїх зарплат і відкатів. Після 4 липня нова польська влада за це візьметься. Бо інакше - дурними будуть. Певно, керівництво PKO BP SA одержує теж відкати за командіровки до Львова своїх спеців.
uve[10.06.27 16:33]
КУМУ.- поляки вже і так скоротили половину людей так що цим нікого не залякаєш. при цьому скорочуючи працівників мотивуючи це економією, на їх місце привозять поляків. що в україні під час кризи і масового безробіття не знайти спеціалістів кращих за поляків? причина в іншому. той заробітчанин отримує з/п яку мають в банку 15-20 українців і видно хтось має з того зиск. дивує як їм дають дозвіл на працю. і ще, ніхто з тих поляків з шаленими зарплаттами не хоче НІЧОГО підписувати, жодного документу, все керівництво тільки на словах. і за попередні провали тих керовніків (мазур, сікора, тарка та інші) ніхто не відповів. зібралися, отримали річну зарплату відступного і поїхали, а на їх місце прийшли інші.
Бувалий[10.06.27 15:01]
Відповідь КУМУ. Як щось пишеш то будь компетентним. Пан Жуков працює не півроку. В свій час Він працював більше 5-и років в банку, але став не угодним КОЛИШНІМ які наробили стільки проблем в Банку (і не тільки поляки) і пішов. Гонорово і без скандалу. А ці майже рік назад його запросили по ДУЖЕ великому конкурсу (а Жуков ще працював після банку декілька років в Польщі), так що повадки польського хаиовитого панства знає і з середини. І не думай що тут пишуть тільки ті що ще працюють або дуже образились, це не так НАМ боляче що так відбувається!!! Проаналізуй СКІЛЬКИ пішло працівників за останній РІК і яких, Хтось цікавився із ПАНСТВА із Варшави, ЧОМУ ??? А варто було б !!!
А про російські банки не знаєш не пиши. В них працює ДУЖЕ багато колишніх працівників з Кредо і зарплата і відношення значно краще. Навіть не має того щоб були якісь придирки що ти зі Львова чи Західної України. Це так і не портібно все звалювати на росіян. Вони вимагають, платять і поважають профі і не принижують як ці деякі недалекі "європейці" з Польщі.Р.S. Прошу вибачення в порядних,інтелігентних, професіоналів, а Вони є і були поляків спеців що працюють і працювали в банку.
Кум[10.06.27 13:57]
Пан Жуков працює в банку півроку - йому чхати на банк, на людей, які працюють в ньому, на те, що буде після нього. Він показав, що він гоноровий, збурив народ і пропав? Чи взяв гроші від тих, для кого вигідно шум навколо банку і недовіра до інвестора, його злість на український песонал. Але ж банк зараз тримається завдяки вливанням інвестора, його фін. пітримки? га? Що буде з банком якщо зараз полякі розвернуться плюнуть і підуть геть. А буде ось що - продадуть Кредо. Забезцінь, скоротять всіх і половина опинеться на улице і це буде половина яка сидить в головному офісі, штат якого розширений до безмеж. А хто там сидить , та ви ж і сидите - товарищі дописувачі. І куплять його маскалі - той самий ВТБ для прикладу, і тоді почнеться все з початку, і маскалі це не поляки - вони покажуть бідним працівникам де їх місце. Так що вперед, своїм руками прагнучи робити добро - ви робити собі ж гірше.
IMF[10.06.27 13:47]
дивні ви люди, невже ви думаєте, що від того,що ви пишете тут коментарі щось змінеться (поляки стануть вічливишими, добришими). Подавайте в суд, подавайте, збирайте підписи, пишить в ОНН. Що ж ви по три роки терпите і чекайте. А сидячі в кабінетах - руками журналістів з Щоденного Львова намагаетесь вкусити з під лавки???? Приходить на думку, що це вас влаштовує.
Бувалий[10.06.27 10:20]
погляд зі сторони[10.06.25 16:58]
Поляки тотально зачищають Кредо в першу чергу по вертикалях видачі кредитів А це не зовсім так, так як ті що достатньо погрузли в багно відкатів вже пристоїлись коли них. Значить це їм потрібно. Але необхідно пямятати що РИЗИКИ в банку на протязі ДЕСЯТЬОХ років очолювали представники інвестора-поляки, які якби не причім. А навпаки накосили капусти і поїхали.
переможець[10.06.27 00:41]
Відповідь Патріоту[10.06.26 21:11. А ти такий мудрий, ще й взяв собі поважний нік патріот не подумав що подібні питання як ти пишиш "внутрішноьофірмові проблеми мають всередині фірми і вирішуватись" що ВЖЕ майже ТРИ, чуєш ТРИ !!! роки не вирішуються!!! З приходом кожного польського високопосадового "патріота" йде чергова необдумана перетряска.І чим дальше тим брутальніше це виглядає. Такі мудрегелі як Яворський та Бартодзі взагалі про культуру спілкування судячи з їхньої поведінки мало що знають. Слова "курва", "псякрив" "українські кабани", "дупа" та й вже російські мати вони теж добре освоїли та постійно використовують на нарадах в.т.ч. де і присутні молоді дівчата та жінки.Після таких нарад люди хворіють, отримають нервові зриви, питають нові працівники "що це, куди ми попали?" Думаєш придумав а ти добийся щоб провели АНОНІМНЕ опитування де бували ці пани і деякі пані. ТІЛЬКИ тоді тобі скажуть правду. Але це факт !!! І ці питання не РАЗ доводились до уваги ВИЩОГО керівництва банку. Але реакції НІЯКОЇ. Тому Жуков і не витримав а як було це терпіти і скільки ще часу??!!!Нагадую, Жуков ПОДАВ заяву на ЗВІЛЬНЕННЯ щоб боротись з цим бедламом і образами а не вдарив із під поли, як вміє це роботи теперішне і недавне керівництво. Банку.
Патріот[10.06.26 21:11]
Не знаю, чи це Жуков надіслав свою заяву до "Щоденного Львова", чи ні. Але, якщо це зробив він - то це примітивний і недостойний. Кожний з нас, якщо довгий час працює на будь-якій фірмі, знає її внутрішню кухню та плітки. Але коли після цього вивалювати ці всі плітки назовні фірми, це щось на зразок зради працівником своїх колег та самої фірми, від якої він не гребував отримувати платню. Внутрішноьофірмові проблеми мають всередині фірми і вирішуватись, а не на сторінках "жовтуватих" інтернет-ресурсів.
Такий "стриптиз" ще досі працівника КРЕДОБАНКу, при чому не рядового, а одного із 10-20 найвищих - це якийсь вітчизняний ідіотизм.
Цей вчинок нагадав мені покійного Зінченка - вийшов у 2005 році на прес-конференцію, пообріхував за наводкою Юлі все оточення Ющенка і справа зроблена. А якщо задуматись - жодне звинувачення так і не було нічим підкріплено, а занепад "помаранчевих" (фактично, першої української влади за 80 років) з того часу і почався. МОжливо, перемога Партії регіонів - це і є відгомін отої зради з боку Зінченка. А якщо б він тоді не виступив - все могло скластися по-іншому.
Чомусь ось такі аналогії викликає у мене лист вашого Жукова.
Просвіта[10.06.26 18:32]
Тиша. Перестрашений народ, який сам надає себе до мовчазного гноблення. З десяток людей володіє половиною державного багатства, перетворює власний народ на рабів, а натомість повна апатія, "кухонні" бунти, очікування кращих часів та смирення з ситуацією. А де, я спитаю, профспілка цієї установи - може працівникам виплачуються хороші премії, допомога на оздоровлення, виплати на ювілеї, річниці стажу? Зручно приїхати і керувати таким мовчазним стоїчним народом, а ще й обирати собі в допомогу окремих його представників, які за незначну подачку, продаватимуть свою честь і своїх співробітників.... То хто винен у цій ситуації - риторичне запитання???
От-от[10.06.26 18:30]
Підтримую ПРОсвіту! влучно сказано!!! ми тут збурюємо повітря. Субота вихідний - а ми про роботу. Чи не дураки! Піду до сімьї, доньку бавити, що я дурак.
Просвіта[10.06.26 18:22]
Тиша. Перестрашений народ, який сам надає себе до мовчазного гноблення. З десяток людей володіє половиною державного багатства, перетворює власний народ на рабів, а натомість повна апатія, "кухонні" бунти, очікування кращих часів та смирення з ситуацією. А де, я спитаю, профспілка цієї установи - може працівникам виплачуються хороші премії, допомога на оздоровлення, виплати на ювілеї, річниці стажу? Зручно приїхати і керувати таким мовчазним стоїчним народом, а ще й обирати собі в допомогу окремих його представників, які за незначну подачку, продаватимуть свою честь і своїх співробітників.... То хто винен у цій ситуації - риторичне запитання???
Просвіта[10.06.26 18:15]
Знаєте люди, читаю всі ці коментарі і підходжу до такої думки: всі ці промови є порожнім збуренням повітря і не більш. Інвестор вкладає гроші в справу, а далі його виключне право, як поводитися з власним бізнесом. Хоч відзавтра вийде наказ ходити голим на роботі, кожен для себе приймає рішення чи залишатися йому тут працювати, чи шукати інше місце праці. Зрештою, якщо все так погано, то вперед - до кращих умов, інших відносин і т.д. Ніхто зараз нікого не тримає. Більше того, проблеми акумулювалися ще старим керівництвом, зараз маємо справу з наслідками. Лякає інше - проблема є значно глибшою ніж на перший погляд утиски керівництвом своїх працівників.
Bobryk[10.06.26 18:09]
Круто
для просто[10.06.26 17:33]
Щось не віреться мені, що зараз Голові правління такого збиткового банку - треба через свого друга робити такий шум, і підривати довіру поляків до середньої ланки Кредо. Що він сам собі ворог? Феськів розумний чоловік - і намагається тягнути той банк, хоч якость. Адже за ним люди, які його тримаються в банку раз - та й друге: це ж якій імідж витягнути на нормальний рівень банк з того, що є. І втриматись коли є така заміна наглядачів в правлінні з Польщі.
Недавно в банку[10.06.26 17:20]
Від недавно в банку... але спостерігаю як і всі за цими діалогами та монологами про фахівців і не, про поляків і українців, про це все. Бачу архів - і от, що спадає на думку. Є люди які приймають активну участь у тих всіх заворушках, скаржаться - але вже багато років залишаються в банку. Цікаво, не вже вони будуть і надалі говорити, жалітися, скаржитись на ті самі проблеми і далі процювати. Дивно. Люди майте гідність, дісно. Йдіть з того болота, адже проблеми постають за два - три роки ті самі, і обговорення такі ж самі. Дивно. Адже рішення немає, власник завжди робить все під себе і мову документації і людей своїх присилає.Це є всюди. І ні де недінеться.І якщо не подобається треба йти в українську компанію і працювати там. А на сатрапів подавати в суд.А не знову заводити стару пісню на тих самих форумах. І так само лаяти старих, нових керівників, як ми лаємо владу і знову вибераємо тих самих ....
Ледь не працівник Банку[10.06.26 16:11]
продовження...
А на наступний день сказали: 2 міс. стажування, 1 міс. - випробувальний термін, і тільки потім на постійно... ось тут мене "і шляк трафив"))) я зробив висновок, що це як мінімум не серйозно і якщо за одну ніч такі зміни при прийнятті на роботу, то що буде потім... а чуть не забув... я в "кадрах" бачив Службовий лист на себе і ще на одного претендента. Так ось мене було рекомендовано брати без стажування і з 1 міс. випробування... ось тому мене "трафило"))) Я поїхав з Луганської назад в "кадри" на Сахарова і забрав документи розказавши, як я вдячний, що мені вкотре вказали що я бидло... Пройшло 3 міс. і тепер працюю в іншій установі... А всім Львівянам я побажаю одного - побільше називайте місто Лємберг, Львув, Леосіті... і ви завжди і для всіх будете бидлом... Чому львівяни так не люблять назву ЛЬВІВ, що стараються обізвати його по різному... тільки не рідним ім"ям... P.S. Чекайте... скоро один з найбільших банків піде під Сбербанк... подивимся як там працівники заспівають: "Союз нєрушимих..."...
Ледь не працівник Банку[10.06.26 16:10]
А чого Ви всі хотіли від поляків?... треба було більше лизати задню шинку їм... хто при владі - той і керує... правильно роблять поляки, що ставлять свої порядки... для того щоб Ви всі нарешті побачили - хто такий ПОЛЯК... Поляки за всю історію України і тепер Вас, і мене в тому числі, називають БИДЛОМ... Я колись пробував влаштуватись на ФАКРО (народна назва ФАК U). Відмовили лише тому, що не знаю польської... та й не хочу я її знати... Потім на ЛПП України (він же "Reserved")відмовили, бо в них заведено писати заяву на роботу на 2 місяці (випробувальний термін), а потім на постійну роботу... після моїх слів: "Мені не потрібна тимчасова робота..." я почув відмову... І на решті Ваш Банк... 2 тижні потратив щоб зібрати всі довідки про себе - розумію... нічого проти і не мав, тому що це не суперечить Законодавству... А коли прийшов влаштовуватись, то поставили перед фактом - 1 міс. - стажування (при більш ніж 5 років досвіду за фахом), 1 міс. - випробувальний строк, а потім на постійно.
Архів за 12.12.08 р!![10.06.26 14:29]
24.12.2008 01:43
І чи не є зміна керівництва в Україні наслідком змін у Варшаві. І що буде далі. Розвиток, чи просто зміна людей у схемах. Ось що таке поляки проти українців.
AnonymouseZUKB _ 24.12.2008 01:41
І останнє що хочу додати - це про розвиток. Це не стосується Кредобанку як окремого банку. Скоріше це більш загальне явище і стосується дуууже багатьох банків і не тільки банків. Це я скажу без будь-яких доказів, сприймайте як особисту думку чи щось ще. Основа розвитку весь цей час - відкат. Нове відділення, нове приміщення, новий комп'ютер, нова програма - це лише відкати. Ніякого економічного змісту, ніякої доцільності, ніякого обгрунтування - лише можливість отримати відкат. Від всього. Від канцтоварів, від найменьших дрібниць. Від важливих для розвитку речей. Від самої діяльності. Від кредитів. Від валюти. Від всього відкат і ніяких заперечень доцільності чи не доцільності. Гроші не наші - гроші інвестора. Це ноу-хау сучасне - таке собі відмивання грошей інвестора. Одного питання тільки ніхто не знає відповіді в Україні. Чи справді інвестор не знає реальних механізмів використання інестицій. Чи може саме керівництво інвестора є найвищою ланкою процесу.
AnonymouseZUKB _ 24.12.2008 01:29
Але публічних звернень ні до кого не було. Хоча було бажання звернутися до громади, скоріше навіть до польської - бо саме там власник, а на сьогодні це весь польський народ, платники податків у Польші, який вклав в Кредобанк кошти.
Bobryk[10.06.26 14:23]
Круто
??????!!!!![10.06.26 14:13]
23.12.2008 _ Працівники "Кредобанку"
"Кредобанк": поляки проти українців http://www.epravda.com.ua/columns/495114b61a99d/

Відповідальність за свою некомпетентність ці керівники намагаються перекласти на рядових працівників та керівників середньої ланки, називаючи їх "ukrai?skie kabany".
Ситуація, яка склалася у ВАТ "Кредобанк", викликає у нас, працівників банку, не лише стурбованість за долю фінансової установи, але й обурення тими процесами, які були започатковані новим її керівництвом. Нинішнє керівництво банку (що представляє PKO Bank Polski) "успішно" вивело банк у лідери за збитковістю. Відповідальність за свою некомпетентність ці керівники намагаються перекласти на рядових працівників та керівників середньої ланки, називаючи їх "ukrai?skie kabany", що в перекладі - українські свині (цитуючи представницю інвестора, заступника Голови Правління).
Bobryk[10.06.26 13:55]
Круто
клієнт[10.06.26 13:25]
Коментар З банку[10.06.26 09:42]
Не можу я погодитись, з тим, що всі поляки в Кредобанку, приїхали на заробітки, мають шалені зп та є пихаті. Це точно. Хто знає цей банк із давна, той пам'ятає таких ЛЮДЕЙ і ПРОФЕСІОНАЛІВ з Польщі, як ПАН Ластовський. на жаль вже покійний ПАН Є.Гавайські, ПАН Новаківський, ПАН Духлінський, ПАН Ватала,ПАНИ-польські ВИСОКОКЛАСНІ спеціалісти, яких на жаль не пам'ятаю фамілій але чув що працювали і працюють в різних департаментах як ІТ,аудит, корпорації, адміністрації. Я думаю що Вони багато зробили і роблять для цього банку і по людськи і професійно. Велике їм спасибі. А як розцінити діяльність таких "спеців" як Яворський, Бартодзі, Гарковська,Туралський,Сікора, Урабаняк, Хічевський та деяких інших яким виплатили а декому і платять ДЕСЯТКИ тисяч доларів "за вєлькі вньосек в справє розвою банку". Це не профі а хами та пихаті бездарі. Результати їхньої робои ще довго будуть відчувати як українці так і поважний польський ДЕРЖАВНИЙ інвестор РКО РВ.
просто[10.06.26 11:24]
Ответ -Andrew_S[10.06.26 00:59] на его мысли. Жуков друг Феськива, есть или был не знаю. Так что в Варшаве стоит подумать не так о Гжеле, что тоже важно как о Феськиве и других поляках что рулили и рулят в кредо.
бувалий клієнт[10.06.26 11:18]
А чому тільки А.Гжеля, він в банку тільки з ЛЮТОГО 2010 року. А де ця цяця Сікора яка це все закрутила і називала українських спеціалістів "українські кабани", хіба не було цього в пресі,придумувала різноманітні підлі схеми роботи із людьми, запустила із своїми любимчиками машину неповернення кредитів, особливо по роздрібу, яким вона безмінно керувала до недавна,а Феськів був як її "перекладач" і носильник її сумочки із зарплатою більше 15 000 ДОЛАРІВ США !!!!. І за ШО ???? Чи не він- Феськів і бориться зараз за ТАКЕ КОРИТО !! Давайте на хвилинку собі помріємо що НАШ (український)банк чи бізнесмен купує ПОЛЬСЬКИЙ банк і ТАМ починає заставляти ВСІХ говорити і писати УКРАЇНСЬКОЮ. Не можете собі таке представити? А чому? От би крику було і НОТ протесту на всіх можливих рівнях в Європі. Чи не так. P.S. А те що на нарадах перекладачі переводять з польської, це нормально, людині значно легше думати і говорити своєю рідною мовою, особливо в екстремальних умовах, а ось ЛИСТИ,ДОКУМЕНТИ, ПРОЦЕДУРИ, СЛУЖБОВІ необхідно навчитись ЧИТАТИ державною мовою де б Ви знаходились шановні пані і панове (як такі є в цьому банку) чи в Україні, чи В США чи Папуа-Нова Гвінея чи де інде !!!!
З банку[10.06.26 09:42]
Не можу я погодитись, з тим, що всі поляки в Кредобанку, приїхали на заробітки, мають шалені зп та є пихані. Є і були нормальні поляки в банку, які роблять свою роботу і до Правління не бігають. Просто їх лишилось зовсім мало, про них ніхто і не чує - бо вони ведуть себе інтелегентно і себе не показують в сварках. Це і директора різних рівнів і просто менеджери, як на приклад з корпорації, польського бізнесу. Це хороші люди і фахівці.Так що не трабе тут так все представляти - що в банку лише непрофісіонали та заробітчани поляки. Адже хороших дісно людей - поляків Ви знаєте, просто замовчуєте, що вони є.
Борман[10.06.26 09:15]
Які мотиви того листа -питання другє.
Чи винос тої інформації замовний чи спонтанний-то питання , але третє.
Те ,що деяким зараз вигідно попередню владу в кредо полити брудом і списати свою бездарність -ну як же без цього. Те , що завжди є люди які нічим не гребують-зрозуміло.Пару українськихб ну дуже наближених дівчат в Банку ( які були ніким , а після певних активних просувань стали "рєшалами"), вже кілька днів в Банку збирають підписи на захист коханого польського начальника-бо страшно , ж а раптом попруть- можна і під суд Лінча попасти або знов під новоприбулого з Варшави "підлаштовуватись" . Між іншим , пан Гжеля і сам людей викликає, щоб за нього підписались, мудро, правда ?
А то, що у Жукова , все це правда -то факт і в банку про це всі знають,нівіть самі поляки і Феськів про це знає.

І ГОЛОВНЕ, питання, і воно перше -Жуков , думаю,хороший чи поганий -не важливо , але він не такий йолуп і все це при потребі підтвердить документально. АЛЕ ЦЕ НІКОМУ НЕ ВИГІДНО- ТОМУ ЦЮ СПРАВУ В ЧЕРГОВИЙ РАЗ ТИХО ЗАМНУТЬ.
Andrew_S[10.06.26 00:39]
Странный текст. И этот человек, который его писал, числился директором банка по безопасности ?
Может он чуток приболел от нервного напряжения?
Есть претензии по существу - пиши вышестоящим руководителям. Видишь нарушение закона - заявляй в правохранительные органы.
То, что вижу из текста, человек был неадекватен когда это писал.
Может что-то у него случилось ? Може в семье что-то или в долги залез ?
Кто из Кредобанка - что за человек этот ваш директор по безопасности?
Он у вас раньше ничего подобного не выдавал? Или все же был скрытый буйный?
uve[10.06.25 23:04]
ну івасько має менеджмент ) а на старе керівництво нема чого спирати. ті польськи "Специ" вже давно керують. а банк в дупі.бо купа грошей йде на з/п полякам, їх вояжі до варшави, оплату їм квартир і відступні в розмірі річної зарплати після їх "плідної" тримісячної роботи "за вєлькі вньосек в справє розвою банку". просто франеки найшли собі корито.
Працівники адміністрації, не пишіть тут своїх тупих коментарів.
Бувалий[10.06.25 22:08]
Якщо б не ті представники інвестора, та той самий укр. менеджмент - то дурки та прірви від виданих попередньою девятирічною владою Кредобанку - НЕ БУЛО Б Чим латати. І вже на початку 2009 року - була в Кредобанку тимчасова адміністрація, і не було б зарплати і не було б роботи.Бо банк би лопнув без подачок.
НЕЗНАЮ, НЕЗНАЮ[10.06.25 22:02]
Людина яка прагне зробити для банку добро, Ніколи, Ніколи не пошле свою заяву до медіїв. Бо гроші люблять тишу, особливо банківські гроші. А така реклама, чорна, зовсім не потрібна банку, який намагається вийти з кризи і вилізти з тих боргів за кредити, бореться за кожного клієнта, доказує свою стабільність - хай би і грошима інвестора. А тут на тобі - дорогі клієнти читайте. Хай він в Варшаву написав - сам отак просто, коли робив на такій високій посаді. Не страшно стало. Заяву написав і на останок бруд весь вилив до стороніх людей, чесно - гідно - безстрашно. На місцях боротися треба. Так що питання для мене чи це дісно добрі намирі ним керували, чи проста обіда і прагнення зробити собі рекламу за рахунок чужуй???
ТоТо[10.06.25 21:52]
Цікаво, а той Жуков нормальний взагалі? Щось та заява змахує на якусь підставу, щоб директор з безпеки таке написав. Вони ж такі всі конфідейційні, слова не скажуть.
Є тут дійсно якісь не стиковки, безпека перевіряє представників інвестора. Та де ж таке буває. На то інші органи є в великих установах. Вони самі себе перевіряють, нашому брату не довірять. А ще та фраза "проводили нараду на польській, але з перекладачем". Нормально. А що мали вони нашим хлопцям без перекладача розказувати. Дивно. Це мені здається на якусь виставу, не дуже реально. Може є в того театру замовник? Хто це організував,а?Кому той директор продався, за скільки карьєру спортив. Його ж ніхто тепер не візме. То ж Львів як маленьке село???
Акціонер[10.06.25 21:39]
Нерешті з'явився нормальний чоловік із гонором і честю, не боягуз як більшість із Вас, людина яка сказала ТІЛЬКИ маленьку частину того що робиться в цьому банку, банку який був гордістю не тільки Західної України. А як зрозуміти діяльність так званих «проффесіоналів» як із польської - Сікора,Гарковська, так і української сторони Феськів, які ТІЛЬКИ просять все більших і більших коштів в Польської держави а не роблять дієвих кроків по підвищенню ефективності в середині банку, спираючись на досвід українських спеціалістів. Багато таких фактів були описані в різноманітних статтях в спеціалізованій і центральній пресі Польщі. Чого варті тільки «короткотермінові» но ДУЖЕ добре оплачувані «вояжі» деяких «спеців» в Кредобанк як Хічевський, ряд інших, які палець в палець не вдарили щоб щось путнє зробити крім образ працівників-українців, прізвиська "пихаті заробітчани" та діри в ФОП банку після себе не залишили а «відхідні» були в сумах які перевищують РІЧНІ бюджети на оплату праці окремих філій, де працюють ДЕСЯТКИ спеціалістів. А може пора це зупинити, шановне панство з Варшави ?
Игорек[10.06.25 21:31]
Непоняв,то в тому банку по 3 штуки платять працівникам і ще дозволять гадості про банк писати. О то я б пішок. А зараз ситуація не дуже. Три штуки - то бабки, а я за них потерпів. Тай не ліз сваритися, най собі інвестор, що хоче то робить. Ще клянятись буду, що роботу дає. То ви друзі з жиру біситесь. А той взагалі дав Жучка, щей директор по безпеці - взяв споорився на Львів, Чи то продався от дурак!
Івасько[10.06.25 21:20]
Я клієнт і мені всеодно чесно, що вони там роблять і як, аби мої проценти давали за тугріки що лежать на рахунку, і за кредит не сильно щемили. Бо я працюю з одним менеджером їх на франка - нормальна дівка, посміхається - не кумарить, скоро бігає, якщо мені треба.О це головне. А що там хтось в банку жару дає - той добре, треба щоб сильна рука була. Тягла давала, порядок робила. А то, ми ж такі українці нами командувати треба, направляти, бо так і будемо лежати під тином зламаним.
Мапуся[10.06.25 19:31]
Та-та. Мені цікаво, де той Жуков - Жук, хай щось скаже! Слухайте, а може то і не було нічого. А тут двіжняк такий.. мені важливо знати чи то правда, чи не. Чи то хвилюватися за свої копійки в тому банку. До тих пір було все ок там, як для клієнта. Напевно не мулька, раз банк сам не коментує - значить дісно єрунда.
uve[10.06.25 19:14]
все правда. і приїжжають поляки на заробітки сюди. ніколи б не мали вони по 30к доларів зрплати в себе вдома, а наші працюють за 3000 грн. ставлення до працівників жахливе.
Andrew[10.06.25 18:49]
Для чого говорити про речі "зі сторони", якщо ви справді зі сторони. Якщо не знаєте - не пишіть...
Вася[10.06.25 18:04]
Та то все провокація.. Обідився чувак - з гонором був. Сказано ж не сподобався.. вот і на катав заяву на дві сторінки. а конкуренти підхопили і понесли в нет. А то такій привд по розхитувати банк і підривати довіру до інвестора банку. А бідні працівники з кожи вон лізуть - щоб продати банківські послуги. Так що тут треба ще розібратись кому ця заява потрібна ( Правдалюбу директору з безпеки, що собі рекламу зробив чи конкурентам).
ТТе[10.06.25 17:23]
А сам Жуков що каже? Написав і в кущі? Він борець чи скаржник?
Andrew[10.06.25 17:06]
Для чого говорити про речі "зі сторони", якщо ви справді зі сторони. Якщо не знаєте - не пишіть...
погляд зі сторони[10.06.25 16:58]
Ця заява скоріш скидається а кляузу...
Поляки тотально зачищають Кредо в першу чергу по вертикалях видачі кредитів. Минулого року Кредо списав за рахунок резервів ГІГАНТСЬКІ суми - це все дякуючи "професіоналам" - в ряди яких входить й Жуков.
Не потрібно істерій. Це їх бізнес й їх реакція на дії чи бездіяльність певних працівників.
А якогось польського гівнюка на місце поставити - є безліч шляхів.
Справа в тому що поки бралися відкати по кредитах усіх задовільняла й польська мова й т.п.
Andrew[10.06.25 16:07]
Народ, хто може перекласти заяву Жукова на польську - зашліть "депешу" польським журналістам!!!
HEKPOMAH[10.06.25 15:40]
Жюков - непоганий безпечник. Я точно знаю.
Ледь не працівник Банку[10.06.25 13:59]
А чого Ви всі хотіли від поляків?... треба було більше лизати задню шинку їм... хто при владі - той і керує... правильно роблять поляки, що ставлять свої порядки... для того щоб Ви всі нарешті побачили - хто такий ПОЛЯК... Поляки за всю історію України і тепер Вас, і мене в тому числі, називають БИДЛОМ...
Я колись пробував влаштуватись на ФАКРО (народна назва ФАК U). Відмовили лише тому, що не знаю польської... та й не хочу я її знати...
Потім на ЛПП України (він же "Reserved")відмовили, бо в них заведено писати заяву на роботу на 2 місяці (випробувальний термін), а потім на постійну роботу... після моїх слів: "Мені не потрібна тимчасова робота..." я почув відмову...
І на решті Ваш Банк... 2 тижні потратив щоб зібрати всі довідки про себе - розумію... нічого проти і не мав, тому що це не суперечить Законодавству... А коли прийшов влаштовуватись, то поставили перед фактом - 1 міс. - стажування (при більш ніж 5 років досвіду за фахом), 1 міс. - випробувальний строк, а потім на постійно. Я погодився, бо іншої пропозиції не мав, а їсти хочеться. Але не було шефа, щоб завізував мою заяву, якого я прочекав весь день. А на наступний день сказали: 2 міс. стажування, 1 міс. - випробувальний термін, і тільки потім на постійно... ось тут мене "і шляк трафив"))) я зробив висновок, що це як мінімум не серйозно і якщо за одну ніч такі зміни при прийнятті на роботу, то що буде потім... а чуть не забув... я в "кадрах" бачив Службовий лист на себе і ще на одного претендента. Так ось мене було рекомендовано брати без стажування і з 1 міс. випробування... ось тому мене "трафило"))) Я поїхав з Луганської назад в "кадри" на Сахарова і забрав документи розказавши, як я вдячний, що мені вкотре вказали що я бидло...

Пройшло 3 міс. і тепер працюю в іншій установі...

А всім Львівянам я побажаю одного - побільше називайте місто Лємберг, Львув, Леосіті... і ви завжди і для всіх будете бидлом...
Чому львівяни так не люблять назву ЛЬВІВ, що стараються обізвати його по різному... тільки не рідним ім"ям...

P.S. Чекайте... скоро один з найбільших банків піде під Сбербанк... подивимся як там працівники заспівають: "Союз нєрушимих..."...
Мир[10.06.25 13:53]
Згадалася пісня Скрябіна: "А мій тато робить в банку..."
колишній клієнт Кредобанку[10.06.25 13:21]
Zwiazek Ukraincow W Polsce
+48 (22) 677 88 06- Piotr Tyma
e-mail: zuwp@post.pl
колишній клієнт Кредобанку[10.06.25 13:11]
radio Liberty (free europe) Kor.W Polsce +48 (22) 8597158
колишній клієнт Кредобанку[10.06.25 13:08]
адреси журналістів:
Wiktor Awdiejew (wiktor51@mail.ru)-Ukrinform Kier.B.W Polsce
+48 (695) 260 584
Андрій[10.06.25 13:07]
Мій колєга працює в Кредо...
так. це правда шо там щас тіхий ужас з новим "правлінням".
полякі собі біса гонять і то по повній...

скорочують людей де можна, де неможна і де нетреба.
з банку звільняються висококваліфіковані спеціалісти, причому з числа тих які вже бааааааааагото років пахали на Кредо.
Доречі пан Жуков якшо не помиляюсь - це серйозний дядько років під 60 який в кредо з саомго початку існування банку...
а Гжеля - гі*нюк сопливий років тридцяти. якого недавно сюад прислали і він тут з себе великого боса корчить по повній програмі)))

П.С.: з того шо чув - пану управляючому світять питання і то по лінії ККУ )))
і ше одне.... а якшо всі толкові люди пошлють паньство нах і свалять з кредо.. цікаво ким їх замінять? "зелених" політехівців наберуть чи мож прибиральниць перекваліфікують
???)))
колишній клієнт Кредобанку[10.06.25 12:51]
Як тільки побачив, що сталось з Павлом Малолєпшим відразу позабирав свої гроші та рахунки з Кредобанку!
Зі всього виглядає, що завдання польського власника - продати банківську мережу(банк), тому створюють невиносиму атмосферу для колишніх працівників, які отримують добру зарплату.
Перед продажем банку стоїть завдання мінімізувати витрати(щоб майбутній власник бачив гарні цифри), і на посади колишніх працівників(які душу вклали у банк) можна брати менш кваліфікованих працівників - на менші гроші.
З 21 річного досвіду у бізнесі, можу констатувати, що найгірші і непорядні партнери чи клієнти - ПОЛЯКИ!
Лише одиниці(поляків) дотримуються взятих на себе зобовязань, а коли вони(поляки) бачать перед собою розумного або багатого Українця, то стають навколішки, тільки б з ними мали справу!
Росіяни навпаки - слівні партнери і клієнти, через це Польща мала конфлікт з Росією, бо росіяни такого блюзнірства не люблять і мають справи тільки з однозначними партнерами.
А працівникам банку раджу - майте власну гідність!, розсилайте резюме у інші банківські установи (кадрові агенства)- особливо з російським капіталом, вони з руками і ногами заберуть працівників Кредобанку, особливо тих, хто приймав участь у створенні банку та продуктів.
Газета Виборча[10.06.25 12:36]
Хто має заяву Жукова польською?
Гуцул Нескорений[10.06.25 12:35]
Поляки сьогодні заблокували доступ до порталу Щоденний Львів!!! Завтра вони заборонять нам ходити в туалет!!! І це такий Євросоюз??? Де українська профмпілка??? Жуков - в атаку!!!
Володимир[10.06.25 12:22]
думаю що вистарчить щоб цією справою занялись польські журналісти. Вистарчить вислати польську версію заяви жукова до гезет типу Виборча і вже по пану гжелі
Б.П.[10.06.25 12:15]
Люди, не піддавайтеся на провокацію. Це хтос хоче Гжелю сплавити як сплавляли всіх попередніх представників інвестора. Бо тількі вони наводили польський пор'ядок і дисципліну як він уже всі поставав окунем.
Краковець[10.06.25 12:05]
Це Данута Сікора помстилася хлопови Гжелі? Чую ручку пані з дефензиви. От...
ceo[10.06.25 11:59]
Вже сьогодні пані Гінчук - вірний соратник Ґжелі - склала лист про те, який він "насправді білий і пухнастий" та "нагнула" більшість директорів департаментів його підписати.

Сподіваюся, що цей сморід дійде і до польської преси - тоді відставка такго ******** не за горами!
Гуцул Нескорений[10.06.25 11:56]
Поляки сьогодні заблокували доступ до порталу Щоденний Львів!!! Завтра вони заборонять нам ходити в туалет!!! І це такий Євросоюз??? Де українська профмпілка??? Жуков - в атаку!!!
***[10.06.25 11:28]
Мало того, що пшеки відмивають гроші, живуть у Лемберзі краще ніж в своїй поляндії, то ще й позволяють собі таке зухвале ставлення до українців...От би то все польське керівництво на депортацію, і вліпити їм всім "персона нон-грата" за беззаконня!
Наталя[10.06.25 11:22]
У мене коліжанка з декретної відпустки боїться виходити, коли взнала що тепер там робиться...як "правлять"...
Дзьомбак[10.06.25 11:19]
Жуков - це друг Феськіва Вані, турку ти берійський. Хоч шось мусиш знати як берешся писати, йолопе.
Берія[10.06.25 11:16]
Жуков - це не внук того Жукова, що з Німеччини добра вагонами награбував під час Другої світової війни?
Andrew[10.06.25 10:53]
Обурливе ставлення до підлеглих! Я вважаю, такі факти мають перевіряти українські контролюючі органи, а головне - має відреагувати польський інвестор!!! Так пррацювати не можна, всі однакові люди незалежно від національності...
Щоденний Львів[10.06.25 10:08]
Псякрев ляська вважає "в кого гроші - в того влада". Цікаво чи то точно лях (поляк) чи може пацаватий.
Стосовно ГІДНОСТІ - я б плюнув йому в рило і сказав що вони ще за Закерзоння відповідатимуть.

Всі новини випуску 
  • На Львівщині діє 74 початкові мистецькі школи

    Станом на 2013 рік на Львівщині діє 74 початкові мистецькі школи. Про це 29 серпня на прес-конференції повідомила директор департаменту з питань культури, охорони культурної спадщини та культурних цінностей Львівської ОДА Наталія Гамкало. За її словами, з 74 шкіл 41 – музична школа, 27 – мистецьких,...


  • 85 "швидких допомог" для Львівщини за 1,5 року

    Львівська область до кінця 2013 року і у 1-ому кварталі 2014 року отримає 85 нових автомашин. Про це сказала міністр охорони здоров’я України Раїса Богатирьова в рамках робочої поїздки до Львова. Під час зустрічі із медичним персоналом Р.Богатирьова оглянула систему екстреної (швидкої) медичної допо...


  • Нова лабораторія у НУ "Львівська політехніка"

    2 вересня відбудеться відкриття нової сучасної лабораторії програмування для вбудованих та мобільних платформ на кафедрі програмного забезпечення Інституту комп'ютерних наук та інформаційних технологій Національного університету “Львівська політехніка”. Торік Львівський кластер інформаційних техноло...


  • Львів'янин Роман Мартиненко – чемпіон і рекордсмен світу з пауерліфтингу серед юніорів

    23-річний уродженець Нового Роздолу, а нині представник армійського спорту Львівщини Роман Мартиненко успішно виступив на чемпіонаті Світу з пауерліфтингу серед юніорів в м. Кіллен (США). Роман Мартиненко переконливо переміг у ваговій категорії до 83 кг, встановивши новий рекорду світу в жимі лежачи...


  • Обiйти обмеження готiвкових розрахункiв в Україні можна шляхом передання прав вимоги

    Обiйти обмеження готiвкових розрахункiв, що вводиться з 1 вересня, українцi зможуть, зокрема, шляхом передання прав вимоги, вважає адвокат юридичної компанiї "Алєксєєв, Боярчуков i партнери" Єгор Штокалов. "Наприклад, хтось винен певну суму грошей покупцевi, який укладає з продавцем договiр купiвлi...


  • Янукович не їздив "магістраллю" Львів-Тернопіль

    Президент України Віктор Янукович заявив, що в Україні в 2014 р. почнеться повне оновлення всіх міських та магістральних доріг. Про це Янукович заявив в інтерв'ю українським телеканалам, яке було показано на каналі "1+1". "2014 стане роком, коли ми почнемо оновлювати міські дороги. У всіх областях....


  • Україна зменшуватиме обсяги споживання російського газу

    Президент України Віктор Янукович заявив, що країна продовжить рухатися шляхом диверсифікації енергоресурсів. Про це він сказав в інтерв'ю чотирьом українським телеканалам. «Я переконаний, що одне з питань захисту наших національних інтересів і відстоювання нашої незалежності – це питання диверсиф...


  • 41,6% українців вступлять до Європейського союзу, а 31% - до Митного...

    Питання вступу України до Європейського Союзу чи Митного союзу буде вирішуватись на референдумі. Про це сказав Президент Віктор Янукович в інтерв’ю чотирьом українським телеканалам. За його словами, питання, куди рухатиметься країна, мають вирішувати її громадяни. "Який вибір буде українського народ...


  • До 2017 року Збройні Сили України набиратимуть по 5 тисяч контрактників

    У Збройний сил України (ЗСУ) до 2017 р. щорічно будуть призиватися до 5 тис. контрактників. Про це сьогодні в ході прес-конференції заявив міністр оборони України Павло Лебедєв, передає кореспондент ...


  • Трамвай "Електрона" буде ліпший за його телевізори?

    Низькопідлоговий трамвай львівського виробництва вже майже тиждень курсує вулицями Львова. Наразі він працює на маршруті №9А. Після ремонтів доріг буде визначено його постійний маршрут роботи. «Минулого тижня у вихідні перший раз вийшов на лінію новий пасажирський низькопідлоговий трамвай. Він ви...


  • Тільки 9 міст Львівської області є на картах Яндексу

    На http://maps.yandex.ua з'явилися карти Золочева, Самбора, Червонограда. Тепер користувачі легко знайдуть у цих містах потрібну адресу або побудують через них автомобільний маршрут. Разом із картами Львівської області Яндекс опублікував схеми ще 36 населених пунктів України. Це міста обласного та ...


  • Матір з дитиною виселили з квартири за підробленими документами

    У Львові 5-річну дитину з матір’ю позбавили житла. Розпочато розслідування. Як з’ясовано прокуратурою Франківського району, дозвіл на відчуження квартири, в якій мешкав неповнолітній хлопчик та його матір, надано Франківською райадміністрацією Львова на підставі підроблених документів. За цим фактом...


  • Сколівська, Старосамбірська і Радехівська міськради будуть без генпланів

    29 серпня відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань регулювання земельних відносин, адміністративно-територіального устрою, планування території, архітектури та будівництва Львівської обласної ради. Під час засідання депутати розглянули та обговорили проблемні питання, які виникли...


  • Екс-дрогобичанин Ярослав Попович аж на 95-мі місці велогонки в Іспанії

    На шостому етапі велошосейної гонки "Вуельта"-2013, що відбувається в Іспанії, переміг Міхаель Морков з Данії. Відразу 132 учасники фінішували з часом переможця, серед яких і українець Ярослав Попович, уродженець Дрогобича, який перебуває у загальному заліку аж на 95-му місці. Вуельта Іспанії Бага...


  • 36 підприємств Львова допомогли дітям-школярам

    Сьогодні в рамках благодійної акції «Пора до школи» діти з багатодітних, малозабезпечених та інших соціально незахищених родин отримають безкоштовне шкільне приладдя від львівських підприємців, інформує прес-служба ЛМР. Щоб підготувати діток з таких сімей до нового навчального року, організатори ак...


  • Богатирьова прочитає лекцію у Львівському медичному коледжі

    30 серпня в рамках робочого візиту у м. Львів міністр охорони здоров’я України Раїса Богатирьова ознайомилась із роботою Вищого навчального комунального закладу ЛОР “Львівський медичний коледж імені Андрея Крупинського» і пообіцяла викладацькому колективу колежду, що відвідає їх знову і, ймовірно, ...


  • "Шахтар" - у Лізі чемпіонів, а «Динамо», «Дніпро», «Чорноморець» - у Лізі Європи

    Три українські клуби - «Динамо», «Дніпро», «Чорноморець» - продовжать боротьбу у груповому турнірі футбольної Ліги Європи. Динамівці з рахунком 5:1 розгромили казахстанський «Актобе» (перший матч також завершився на користь киян 3:2). Дніпропетровці переграли чемпіона Естонії «Нимме Калью» – 2:0 (...


  • Ювілейна Х велопроща «Львів - Страдч – Крехів» відбудеться у вересні

    14-15 вересня цього року Львівське обласне товариство українських студентів-католиків «Обнова» спільно із молодіжною організацією «Добрий Пастир» за сприяння управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР та департаменту освіти, сім’ї та молоді ЛОДА в рамках Єдиного молодіжного простору традиційно організов...


  • У Львів приїде Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет

    12-15 вересня на запрошення митрополита Львівського і Сокальського Димитрія Львівську єпархію з першосвятительським візитом відвідає Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет. Візит предстоятеля Української православної церкви Київського патріархату присвячений до відзначення у Львів...


Новини Львів