Пишіть нам! Архів новин
Ваше ім'я:
Ел. пошта:
Веб-сторінка (якщо є):http://
Текст листа:

Ця форма надсилається за електронною адресою сайту "Щоденний Львів", яку ми не хочемо розголошувати з метою уникнення спему (небажаних листів). Ви повинні зазначити свою адресу електронної пошти для того, щоб ми змогли Вам відповісти.
Якщо Вам потрібна наша адреса для надсилання будь-якої інформації, просимо написати що саме Ви бажаєте надсилати, і ми її Вам повідомимо.
Також Ви можете зв'язатися з нами за телефонами:
Адміністрація: +3 8 050 513 59 93;
Відділ новин: +3 8 067 727 81 39;
Для того, щоб ми отримали Вашого листа, просимо вказати, який зараз рік:

Дмитро[13.07.30 13:43]
Вчора ЗМІ поширили недостовірну новину про нібито видалення з Вікіпедії статей про УПА.

1. Статті ніхто не видаляв, їх зміст (бо він був очевидно ЗАНАДТО коротким) перенесли до основної статті http://uk.wikipedia.org/wiki/Боротьба_УПА_проти_німецьких_окупантів.

2. Правда полягає в наступному: з Вікіпедії (принаймні українського сегменту) НЕ ЗНИКАЮТЬ достовірні матеріали про УПА. Навпаки, розділи, присвячені історії України і зокрема українським повстанцям постійно доповнюються і розширюються.

3. Пропоную всім критикам Вікіпедії просто взятись і НАПИСАТИ хоч одну-дві ЯКІСНІ розширені статті про історію УПА, з обов'язковим посиланням на авторитетні джерела (зокрема можна написати окремі якісні розгорнуті тексти по "видалених" статтях).
Від цього буде більше користі, аніж від пустопорожнього галасу "фсьо прапала".
Юрій Пероганич[13.07.29 17:26]
Насправді ворожою є вищеприведена стаття, адже невірно дає зрозуміти пересічному читачеві, що не варто писати про УПА — однак видалять. Насправді ті статті про бої УПА були не видалені, а об'єднані в одну. Пишіть до Вікіпедії, і ніякий ворог не стане нам на заваді мати власну історію. З Вікіпедії нічого не можна видалити безповоротно.