Розсилання новин Архів новин

Використовуючи цю безкоштовну послугу, Ви щодня отримуватимете останні львівські новини у свою скриньку. Нерозголошення Вашої адреси гарантоване.
Не радимо додавати адрес непоінформованих людей, оскільки після додавання нової адреси на неї буде вислано код активації, котрий потрібно ввести тут, чим підтвердити, що адреса справді Ваша (або що Ви маєте доступ до скриньки). Якщо випадково чи зумисне видалити лист із кодом і спробувати додати адресу ще раз, повідомлення з кодом більше на цю адресу НЕ ВИШЛЕТЬСЯ.
Таким чином без узгодження з адміністратором порталу "Щоденний Львів" конкретна адреса не буде більше розблокована і розсилання на неї замовити буде неможливо.

Порядок розблокування адреси:
1) Вислати лист із проханням про розблокування за допомогою цієї форми.
2) Адміністратор перевірить чинність вихідної адреси.
3) У разі підтвердження належності адреси Вам, вона буде розблокована і додана.
Адміністратор не буде розблоковувати ту саму адресу більше одного разу з міркувань безпеки.


Ім'я та назву організації вказувати не обов'язково, а при видаленні адреси - не потрібно.

Ваше Ім'я: (Для поля "До")
Назва організації:
Ваша електронна пошта:

Дмитро[13.07.30 13:43]
Вчора ЗМІ поширили недостовірну новину про нібито видалення з Вікіпедії статей про УПА.

1. Статті ніхто не видаляв, їх зміст (бо він був очевидно ЗАНАДТО коротким) перенесли до основної статті http://uk.wikipedia.org/wiki/Боротьба_УПА_проти_німецьких_окупантів.

2. Правда полягає в наступному: з Вікіпедії (принаймні українського сегменту) НЕ ЗНИКАЮТЬ достовірні матеріали про УПА. Навпаки, розділи, присвячені історії України і зокрема українським повстанцям постійно доповнюються і розширюються.

3. Пропоную всім критикам Вікіпедії просто взятись і НАПИСАТИ хоч одну-дві ЯКІСНІ розширені статті про історію УПА, з обов'язковим посиланням на авторитетні джерела (зокрема можна написати окремі якісні розгорнуті тексти по "видалених" статтях).
Від цього буде більше користі, аніж від пустопорожнього галасу "фсьо прапала".
Юрій Пероганич[13.07.29 17:26]
Насправді ворожою є вищеприведена стаття, адже невірно дає зрозуміти пересічному читачеві, що не варто писати про УПА — однак видалять. Насправді ті статті про бої УПА були не видалені, а об'єднані в одну. Пишіть до Вікіпедії, і ніякий ворог не стане нам на заваді мати власну історію. З Вікіпедії нічого не можна видалити безповоротно.