Розсилання новин Архів новин

Використовуючи цю безкоштовну послугу, Ви щодня отримуватимете останні львівські новини у свою скриньку. Нерозголошення Вашої адреси гарантоване.
Не радимо додавати адрес непоінформованих людей, оскільки після додавання нової адреси на неї буде вислано код активації, котрий потрібно ввести тут, чим підтвердити, що адреса справді Ваша (або що Ви маєте доступ до скриньки). Якщо випадково чи зумисне видалити лист із кодом і спробувати додати адресу ще раз, повідомлення з кодом більше на цю адресу НЕ ВИШЛЕТЬСЯ.
Таким чином без узгодження з адміністратором порталу "Щоденний Львів" конкретна адреса не буде більше розблокована і розсилання на неї замовити буде неможливо.

Порядок розблокування адреси:
1) Вислати лист із проханням про розблокування за допомогою цієї форми.
2) Адміністратор перевірить чинність вихідної адреси.
3) У разі підтвердження належності адреси Вам, вона буде розблокована і додана.
Адміністратор не буде розблоковувати ту саму адресу більше одного разу з міркувань безпеки.


Ім'я та назву організації вказувати не обов'язково, а при видаленні адреси - не потрібно.

Ваше Ім'я: (Для поля "До")
Назва організації:
Ваша електронна пошта:

Ivan Denisov[13.03.16 14:13]
Ви би люди їхали до м.Сабора (15 березня) вчора ви би оху-там їли.Виїхали зі м.Львова 13:50 (по львову їхали більше пів години були затори) Проїхали Великий-Любінь (T-1403;H-13)недоїжаючи до перехрестя на м.Городок була така вели заметіль що більше 20 машин включаючи самих маршруток застрягли на трасі посеред поля і -9* після 18:00 маши було білше 30 то як би хотів дати назад непроїхав бо машини були надорозі поставлені в шахматному порядку хто в кюветі хто як .І навіть два камаза і то застрягнули що тут казати про легкові і маршрутки,хоча приїжав МНС но ніго ніхто неробив після 20:00 машин стало ще більше таксамо стояли всі на місці коліс від машин видно небуло а сильній вітер зі снігом засипав дорогу що години на 5см, після 23:00 було видно що сторони м.Самбора їдуть до нас помаленьку машини а спереді їхав грейдер і помаленьку рощищав дорогу 00:00 нарешті зрушилиль з місця але що 2-3 метра ставали бо хоть на рощищені дорозі але всеодно машини застрягали, 15 хв до того приїхали з м.Львова якісь пацани на великих джипах і допомагали всім хто застяр їх було більше 10,вже виїжаючи з чього місця переїжаючи перехрестя було багато машин воєних,пожарних,швидків.Недоїжаючи до смт.Рудки переднами їхала маршрутка і її занесло в кювет опять ставли і допомагали пхати, але всьо добре випхали і поїхали вже без подій. Приїхали до м.Самбора 01:30(хочу зауважити що більше 10год нам небуло надоно ніякої допомоги ні зї сторони Львова ні зі Самбора)