Пишіть нам! Архів новин
Ваше ім'я:
Ел. пошта:
Веб-сторінка (якщо є):http://
Текст листа:

Ця форма надсилається за електронною адресою сайту "Щоденний Львів", яку ми не хочемо розголошувати з метою уникнення спему (небажаних листів). Ви повинні зазначити свою адресу електронної пошти для того, щоб ми змогли Вам відповісти.
Якщо Вам потрібна наша адреса для надсилання будь-якої інформації, просимо написати що саме Ви бажаєте надсилати, і ми її Вам повідомимо.
Також Ви можете зв'язатися з нами за телефонами:
Адміністрація: +3 8 050 513 59 93;
Відділ новин: +3 8 067 727 81 39;
Для того, щоб ми отримали Вашого листа, просимо вказати, який зараз рік:

МИХАЙЛО[13.01.30 05:50]
Українці збереглися, як нація завдяки своїй боротьбі за свою державність, мову , віру !!! Московіт, як не намагався "вичистити українську генетичну пам"ять", та сам потрапив в пасткку: без України - московська "історична конструкція" - виявляється фікція !!!
Русин Якуб Собеський ( учасник Хотинської війни 1621 р., батько славетного українця Івана ІІІ Собеського ) склав щоденник “Commentariorum Chotinensis belli libri tres”, який було видано у 1646 р. латиною. Зокрема, в в Щоденнику Хотинської війни Якуб Собеський писав про запорожців : “Майже усі вони з Русі приходять (з теренів сучасної України), хоча чимало з Велико- та Малопольщі шляхтичів, на позбавлення честі засуджених, а деякі з Німеччини, Галлії, Італії, Іспанії навіть, через вироки за злочини вигнані, між ними знаходяться. Для останніх головною умовою перебування у козацькому товаристві було дотримання православ’я, використання рутенської (української) мови (!!!) та прийняття козацької прізвищевої назви; вони релігії Грецької сповідання дотримуються, рутенську мову уживають, відкидають походження – якщо навіть хто [досі] носив знатне, плебейські імена приймають і вони, для усього громадянства померлі, дике життя вести змушені” .
ВІЧНА СЛАВА ЗАГИБЛИМ ЗА ВОЛЮ УКРАЇНИ !!!