Пишіть нам! Архів новин
Ваше ім'я:
Ел. пошта:
Веб-сторінка (якщо є):http://
Текст листа:

Ця форма надсилається за електронною адресою сайту "Щоденний Львів", яку ми не хочемо розголошувати з метою уникнення спему (небажаних листів). Ви повинні зазначити свою адресу електронної пошти для того, щоб ми змогли Вам відповісти.
Якщо Вам потрібна наша адреса для надсилання будь-якої інформації, просимо написати що саме Ви бажаєте надсилати, і ми її Вам повідомимо.
Також Ви можете зв'язатися з нами за телефонами:
Адміністрація: +3 8 050 513 59 93;
Відділ новин: +3 8 067 727 81 39;
Для того, щоб ми отримали Вашого листа, просимо вказати, який зараз рік:

іванович[13.01.10 18:22]
а хто просив 28 відправити до метро,верніть на сихів і тоді порахуйте
іванович[13.01.10 18:21]
а хто просив 28 відправити до метро,верніть на сихів і тоді порахуйте
З повагою[13.01.10 17:27]
Тут два нюанси. 1. Безумовно, 514 пасажирів за день на 3А маршруті - це просто курам на сміх, їх у один кінець буває до сотні і більше. З 28-м - усе можливо. 2. Маса людей заходить до маршрутного автобуса зі словами "Посвідчення" і водії навіть не перевіряють нічого - собі дорожче (нема часу прискіпливо перевіряти кожного хитруна).
Електронний квиток матиме кілька плюсів; 1. Зменшиться число самозваних пільговиків (які, визнаємо, часом катаються з ціллю зекономити 1-2 гривні в крупному магазині); 2. Маршрутники стануть менше чекати пасажирів на вузлових зупинках, простоюючи по кілька хвилин, не зважаючи на відчайдушні сигнали задніх (Садовому пропоную підійти на зупинку навпроти готелю "Львів" у час пік; це апогей нервовості).
Але буде і суттєвий мінус: сьогодні водії власним коштом усувають поломки і "спілкуються" з ДАІшниками. Я просто не уявляю, яким чином закриватимуться ці втрати після введення електронного квитка. Відтак, може наступити колапс, гірший за той, що був у січні минулого року.