Розсилання новин Архів новин

Використовуючи цю безкоштовну послугу, Ви щодня отримуватимете останні львівські новини у свою скриньку. Нерозголошення Вашої адреси гарантоване.
Не радимо додавати адрес непоінформованих людей, оскільки після додавання нової адреси на неї буде вислано код активації, котрий потрібно ввести тут, чим підтвердити, що адреса справді Ваша (або що Ви маєте доступ до скриньки). Якщо випадково чи зумисне видалити лист із кодом і спробувати додати адресу ще раз, повідомлення з кодом більше на цю адресу НЕ ВИШЛЕТЬСЯ.
Таким чином без узгодження з адміністратором порталу "Щоденний Львів" конкретна адреса не буде більше розблокована і розсилання на неї замовити буде неможливо.

Порядок розблокування адреси:
1) Вислати лист із проханням про розблокування за допомогою цієї форми.
2) Адміністратор перевірить чинність вихідної адреси.
3) У разі підтвердження належності адреси Вам, вона буде розблокована і додана.
Адміністратор не буде розблоковувати ту саму адресу більше одного разу з міркувань безпеки.


Ім'я та назву організації вказувати не обов'язково, а при видаленні адреси - не потрібно.

Ваше Ім'я: (Для поля "До")
Назва організації:
Ваша електронна пошта:

Віктор Борківський[10.08.18 19:02]
А навіщо домагатися суду над КПРС/КПУ, коли такої політичної організації як КПУ не було, а була філія КПРС в Україні. Хто покаже мені хочаби одно члена КПУ до формування Симоненком НеоКПРС під назвою КПУ? Хто покаже Статут КПУ. Існувала єдина банда,Ю яка кривавими руками захопила владу шляхом політичного вбивства Імператора Миколи ІІ та його сімї. Саме з цього і має розпочинатися процес. Надалі вміло організовується братовбивча війна, пограбування церков і храмів, голодомори - одним словом, провели гарну підготовку німцям, які надали більшовикам гроші на захоплення влади. За все потрібно платити.
Мого дідуся Борковського Миколу Аристарховича і його рідного брата Михайла було розстріляно 27.09.1937р і так же таємно закопано у м. Житомирі за сотню метрів від єврейського кладовища. Першого лютого 1960 року їх було реабілітовано під грифом секретно. І бабуся, і мій батько та його брати померли, так і не взнавши ні про розстріл, ні про могили недалеко від дому, нв про реабілітацію чоловіка і батька. Я пржив 60 років ячк член сімї ворога народу.
Лише зараз відкриоися архіви, з матеріалів яких стало віджомо, що мій рід є титулованим дворянським родом Дуніних-Борковсьих герба Лебідь. Ось і уся причина їхнього політичного вбивста. Для львівян добре відомо про рід Дуніних-Борковських. Я заявив державі претензію на відшкодування мільярда гривень моральної шкоди. Саме так мають поступити й усі репресовані та члени їхніх сімей. Боротьба має бути дійовою, а не на словах.