Пишіть нам! Архів новин
Ваше ім'я:
Ел. пошта:
Веб-сторінка (якщо є):http://
Текст листа:

Ця форма надсилається за електронною адресою сайту "Щоденний Львів", яку ми не хочемо розголошувати з метою уникнення спему (небажаних листів). Ви повинні зазначити свою адресу електронної пошти для того, щоб ми змогли Вам відповісти.
Якщо Вам потрібна наша адреса для надсилання будь-якої інформації, просимо написати що саме Ви бажаєте надсилати, і ми її Вам повідомимо.
Також Ви можете зв'язатися з нами за телефонами:
Адміністрація: +3 8 050 513 59 93;
Відділ новин: +3 8 067 727 81 39;
Для того, щоб ми отримали Вашого листа, просимо вказати, який зараз рік:

Володимир[11.11.12 19:57]
Придурки - ваші тризубівці. Ганьблять і Львів, і всю Україну. Не можна весь час жити стандартами минулого. В усьому світі лесбі та гей культура вже давно вважаються нормальним явищем, а тризубівці своїми нафталіновими поглядами намагаються відкинути нашу націю на 100 років назад в культурному плані. Хвала богові, що в інших містах України подібні заходи проходять без перешкод - хоч перед іноземцями не доводиться червоніти.
Воїн світла[09.09.16 13:42]
ВО "Тризуб" ім.С.Бандери замовчується всіма ЗМІ, оскільки вона єдина стоїть на засадах істинного, рятівного для України націоналізму. А ми били, б’ємо і будемо бити усіх ліберастів, комуністів і іншу нечисть, яка паразитує на тілі українського народу.
Слава Україні!
Воїн світла[09.09.16 13:38]
ВО "Тризуб" ім.С.Бандери замовчується всіма ЗМІ, оскільки вона єдина стоїть на засадах істинного, рятівного для України націоналіз. А ми били, бємо і будемо бити усіх ліберастів, комуністів і іншу нечисть, яка паразитує на тілі українського народу.
Слава Україні!
Олександр[09.09.15 17:43]
Хлопці молодці. Піндикам пики набили, ой, звиняйте - по-помаді надавали, а ті абідєлісь і міліцію покликали. Як прикро, голубінкам мейк-ап зіпсували, це ж істерика і абіда на все блакитне життя ;)
Лайма[09.09.14 16:30]
Был погром не только на пресс-конференции, но и на презентации в театре Л.Курбаса. Менты просто стояли и смотрели, как 5 молодчиков штурмовали двери театра, сметая охрану. Одному все-таки удалось прорваться и он накинулся на Дмитрия Кузьмина, который в этот момент читал свои великолепные стихи. Все 200 человек были в ахуе. Но, Дима, кажется был готов к нападению. Он выпутался из захвата, взял стакан, дал штурмовику подсечку, и разбил ему об голову этот стакан. А потом растолок осколки ногой и несколько раз опустил скинхеда головой в стеклянное крошево. Тут, как водится, подоспела охрана в штатском, юному молодчику заломали руки и увели. И Дима сказал о том, что пока мы не научимся самообороне, пока мы не перестанем бояться давать
достойный отпор, мир не изменится. И что по его глубокому убеждению, подобных гомофобных уродов нужно избивать до полусмерти. Чтения продолжились... Но я навсегда запомню звуки ногами высаживаемой двери, коллективный животный страх, хруст стакана, крошащегося об голову, испуганное лицо нападающего... и феминного поэта, который врезал нацисту как следует.:)
Невідомий патріот[09.09.13 10:16]
а чому ніде не написано що хлопці-протестувальники були з ВО "Тризуб" ім. Степана Бандери??вони там про це відкрито заявляли.і за ці вчинки їх всіх утримували 14 год в міліції?де це все?
Lvova[09.09.12 23:09]
Ганьба організаторам форуму! Це ж треба додуматися щоб у Львові - центрі української культури і духовності зробити збіговисько гоміків, ще й рекламувати їх на форумі. Гомосексуалізм (до речі содомія) розплідник СНІДу і всякої іншої зарази, в тому числі духовної. Не секрет, що певним колам таки дуже хочеться винищити в Україні здорові моральні устої, а знищивщи мораль, неважко знищити Державу. А що до лесбі, геїв і ще як їх там(?!!) то це хворі люди, які мали б принаймі соромитися свого збочення. Якщо так далі продовжувати, то на книжкових форумах можна організувати читання і презентації алкоголіків, наркоманів, злодіїв, рекетирів, садистів і тд. нехай також діляться своїм досвідом!!!Їх збоченням також можна потурати! Куди ж ми тоді ідемо?
Ганьба організаторам форуму гоміків! Слава протестувальникам! Молодці хлопці!
Напрошується запитання: президент форуму п.Олександра Коваль також "нетрадиційноі" (содомської) орієнтації?
І друге: кого захищає міліція? А може ті міліціонери також нетрадиційні, прийшли захищати, так би мовити, "своїх"?
Львову така демократія не потрібна! Мені соромно за вас організатори!!!