Розсилання новин Архів новин

Використовуючи цю безкоштовну послугу, Ви щодня отримуватимете останні львівські новини у свою скриньку. Нерозголошення Вашої адреси гарантоване.
Не радимо додавати адрес непоінформованих людей, оскільки після додавання нової адреси на неї буде вислано код активації, котрий потрібно ввести тут, чим підтвердити, що адреса справді Ваша (або що Ви маєте доступ до скриньки). Якщо випадково чи зумисне видалити лист із кодом і спробувати додати адресу ще раз, повідомлення з кодом більше на цю адресу НЕ ВИШЛЕТЬСЯ.
Таким чином без узгодження з адміністратором порталу "Щоденний Львів" конкретна адреса не буде більше розблокована і розсилання на неї замовити буде неможливо.

Порядок розблокування адреси:
1) Вислати лист із проханням про розблокування за допомогою цієї форми.
2) Адміністратор перевірить чинність вихідної адреси.
3) У разі підтвердження належності адреси Вам, вона буде розблокована і додана.
Адміністратор не буде розблоковувати ту саму адресу більше одного разу з міркувань безпеки.


Ім'я та назву організації вказувати не обов'язково, а при видаленні адреси - не потрібно.

Ваше Ім'я: (Для поля "До")
Назва організації:
Ваша електронна пошта:

Володимир[11.11.12 19:57]
Придурки - ваші тризубівці. Ганьблять і Львів, і всю Україну. Не можна весь час жити стандартами минулого. В усьому світі лесбі та гей культура вже давно вважаються нормальним явищем, а тризубівці своїми нафталіновими поглядами намагаються відкинути нашу націю на 100 років назад в культурному плані. Хвала богові, що в інших містах України подібні заходи проходять без перешкод - хоч перед іноземцями не доводиться червоніти.
Воїн світла[09.09.16 13:42]
ВО "Тризуб" ім.С.Бандери замовчується всіма ЗМІ, оскільки вона єдина стоїть на засадах істинного, рятівного для України націоналізму. А ми били, б’ємо і будемо бити усіх ліберастів, комуністів і іншу нечисть, яка паразитує на тілі українського народу.
Слава Україні!
Воїн світла[09.09.16 13:38]
ВО "Тризуб" ім.С.Бандери замовчується всіма ЗМІ, оскільки вона єдина стоїть на засадах істинного, рятівного для України націоналіз. А ми били, бємо і будемо бити усіх ліберастів, комуністів і іншу нечисть, яка паразитує на тілі українського народу.
Слава Україні!
Олександр[09.09.15 17:43]
Хлопці молодці. Піндикам пики набили, ой, звиняйте - по-помаді надавали, а ті абідєлісь і міліцію покликали. Як прикро, голубінкам мейк-ап зіпсували, це ж істерика і абіда на все блакитне життя ;)
Лайма[09.09.14 16:30]
Был погром не только на пресс-конференции, но и на презентации в театре Л.Курбаса. Менты просто стояли и смотрели, как 5 молодчиков штурмовали двери театра, сметая охрану. Одному все-таки удалось прорваться и он накинулся на Дмитрия Кузьмина, который в этот момент читал свои великолепные стихи. Все 200 человек были в ахуе. Но, Дима, кажется был готов к нападению. Он выпутался из захвата, взял стакан, дал штурмовику подсечку, и разбил ему об голову этот стакан. А потом растолок осколки ногой и несколько раз опустил скинхеда головой в стеклянное крошево. Тут, как водится, подоспела охрана в штатском, юному молодчику заломали руки и увели. И Дима сказал о том, что пока мы не научимся самообороне, пока мы не перестанем бояться давать
достойный отпор, мир не изменится. И что по его глубокому убеждению, подобных гомофобных уродов нужно избивать до полусмерти. Чтения продолжились... Но я навсегда запомню звуки ногами высаживаемой двери, коллективный животный страх, хруст стакана, крошащегося об голову, испуганное лицо нападающего... и феминного поэта, который врезал нацисту как следует.:)
Невідомий патріот[09.09.13 10:16]
а чому ніде не написано що хлопці-протестувальники були з ВО "Тризуб" ім. Степана Бандери??вони там про це відкрито заявляли.і за ці вчинки їх всіх утримували 14 год в міліції?де це все?
Lvova[09.09.12 23:09]
Ганьба організаторам форуму! Це ж треба додуматися щоб у Львові - центрі української культури і духовності зробити збіговисько гоміків, ще й рекламувати їх на форумі. Гомосексуалізм (до речі содомія) розплідник СНІДу і всякої іншої зарази, в тому числі духовної. Не секрет, що певним колам таки дуже хочеться винищити в Україні здорові моральні устої, а знищивщи мораль, неважко знищити Державу. А що до лесбі, геїв і ще як їх там(?!!) то це хворі люди, які мали б принаймі соромитися свого збочення. Якщо так далі продовжувати, то на книжкових форумах можна організувати читання і презентації алкоголіків, наркоманів, злодіїв, рекетирів, садистів і тд. нехай також діляться своїм досвідом!!!Їх збоченням також можна потурати! Куди ж ми тоді ідемо?
Ганьба організаторам форуму гоміків! Слава протестувальникам! Молодці хлопці!
Напрошується запитання: президент форуму п.Олександра Коваль також "нетрадиційноі" (содомської) орієнтації?
І друге: кого захищає міліція? А може ті міліціонери також нетрадиційні, прийшли захищати, так би мовити, "своїх"?
Львову така демократія не потрібна! Мені соромно за вас організатори!!!